*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουλίου

Έλα Σοφία Ψωμά, να «ξεβρωμίσουμε» Μαζί το Δροσερό από τους οικοπεδοφάγους και τα λαμόγια!

16 Ιουλίου


-Έκανε δήλωση (στις 13/7/2024) δια του ... «πληρεξούσιου δικηγόρου» παντού εκτός την .... επομένη μέρα που σταμάτησε ο Πάνος Παπαδόπουλος  την «Ανοιχτή γραμμή» (12/7/2024)


Το είδαμε κι αυτό! 

Την επί χρόνια πανίσχυρη γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά που επί Τσέπελη, Χασάν Ογλού Φερτούν (σ.σ. Διώκεται σε βαθμό Κακουργήματος για καταπάτηση δημόσιας έκτασης στο Δροσερό), Μέτιου «έκοβε» κι έραβε όχι μόνο στο Δήμο αλλά και στην Περιφέρεια, κάνοντας επισκέψεις στου... Μαξίμου προκειμένου να βγάλει φωτογραφίες με υψηλόβαθμα στελέχη, να στέλνει στα επί χρόνια φιλικά της ΜΜΕ (σ.σ. Κατά σύμπτωση τα ΜΜΕ που πήραν χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης, τον Δήμο Μύκης, την Περιφέρεια κλπ), «δήλωση δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της (σ.σ. Πρόκειται για τον αδελφό της γιατί δεν είδα το όνομά που την υπογράφει...) στις 13 Ιουλίου 2024, δηλαδή μια μέρα αφ’ ότου σταμάτησα την «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» (12/7/2024) και το γνώριζε (!), ζητώντας να... «επανορθώσω» «συκοφαντίες» και τα... «ψεύδη μου» έναντίον της που είχαν μάλιστα ως στόχο να τη... διαβάλω και πολιτικά!!! (σ.σ. Λέτε να έχει το θράσος να θέλει να την βάλει ο Κυριάκος και στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;) για όλα όσα είπα σε βάρος της, στην εκπομπή της «ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ» της 9 Ιουλίου 2024, αφού όλοι γνώριζαν ότι «ο γνωστός Μάκης ο Καμπριολέ, σημαία του Τσέπελη και της ίδια στις δημοτικές εκλογές και «προσφάτως» με εντολή του Εισαγγελέα τον «μάντρωσαν» γιατί έβαλε μολότοφ να κάψει με τρεις συνεργούς του το σπίτι του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Σταυρόπουλου στις 5 τα ξημερώματα στην συνοικία του Αγίου Τρύφωνα στον Κασκανέ!!!


Πράγματα που ωστόσο εγώ τα αποκάλυπτα επί παντοδυναμίας της επί 2 χρόνια και πλέον όταν μετά τον θάνατο του Πατέρα της, χρησιμοποιούσε (σ.σ. Κατά δήλωση του ιδίου...),  ως κτηματομεσίτη τον... Μάκη τον Καμπριολέ για να τα πουλήσει και το «διαφήμιζε» πρωτίστως ο ίδιος!!!


Μάλιστα όπως είπα και στην εκπομπή μου, όταν αναφέρθηκα στα συγκεκριμένα οικόπεδα που δεν είχαν φυσικά τίτλο, αλλά όπως και έγινε και επί 20ετία στη Χρύσα, «νομιμοποιήθηκαν» ως «οικόπεδα» κάποιων με δυο... μάρτυρες!!!


(σ.σ. Μάλιστα στα τότε μηνύματά του στο κινητό μου ο εν λόγω Μάκης ο Καμπριολέ κατηγορούσε ότι πουλούσαν «παράνομα» οικόπεδα οι αδελφοί Χασάν Ογλού Φερτούν και Χασάν Ογλού Ορχάν, κάτι που ήδη ζήτησα από τις  Εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν...! Προκειμένου να δοθεί επιτέλους ΦΩΣ στα όσα έχουν διαπραχθεί με  τα... «παλάτια» και τον πλουτισμό στο οικισμό!!! )


Και με πιο απλά λόγια... κοίτα ποια μιλάει και μας προκαλεί! Η Σοφία Ψωμά, που επί Κορονοϊού ήταν... πρώτη σειρά πίστα στο 4ήμερο γλέντι του Χασάν Ογλού Φερτούν για τον γάμο του γιού του συνοδεύοντας! Στο «παράνομο»... «παλάτι» που θα το «ζήλευαν» και οι Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου!!

 


Αυτούσια η ανακοίνωση


Δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της Σοφίας Ψωμά για την διάδοση ψευδών ισχυρισμών εις βάρος της. (Σάββατο 13 Ιουλίου 2024)

Με αφορμή τα όσα ανακοίνωσε ο κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, στην από 9.7.2024 τηλεοπτική του εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι «ΝΕΧΤ TV Θράκη – Μακεδονία», σε βάρος της κας. Σοφίας Ψωμά, έχω την εντολή να καταστήσω εξαρχής γνωστό ότι ουδέν εξ αυτών ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η κα. Ψωμά βρίσκεται στο επίκεντρο μιας αδιανόητης και άνευ προηγουμένου επίθεσης που σκοπεί, με την ανακοίνωση και διάδοση εις βάρος της ψευδών ισχυρισμών και αναληθών γεγονότων, στην εκ προθέσεως συκοφαντική της δυσφήμιση, την προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής της. Σαφές είναι ότι όλη αυτή η επίθεση έχει σκοπό να τη διαβάλει και πολιτικά.

Ενόψει των ανωτέρω και της προσβολής που η κα. Ψωμά έχει ήδη υποστεί:

α) καλείται ο κ. Παπαδόπουλος όπως μας γνωστοποιήσει άμεσα τα στοιχεία, στη βάση των οποίων η κα. Ψωμά έχει δήθεν προβεί στις ενέργειες εκείνες, στις οποίες ισχυρίστηκε δημοσίως ότι έχει προβεί.

β) καλείται ο κ. Παπαδόπουλος όπως ανακαλέσει άμεσα και με κάθε πρόσφορο δημόσιο τρόπο, τους ισχυρισμούς στους οποίους προέβη εις βάρος της κας. Ψωμά.

 

ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


1. Κυρία Σοφία Ψωμά πουλάτε ή πουλήσατε ή διαχειρίζεστε Οικόπεδα του Αείμνηστου Πατέρα σας στο οικισμό του Δροσερού και αν ναι, πόσα είναι αυτά; Και με τι τίτλους ήρθαν στην κατοχή του Αείμνηστου Πατέρα Σας; 

-Κληρονομικά με βάθος χρόνου ή με μάρτυρες Δροσερίτες στα δικαστήρια;  Στα πρότυπα των οικοπέδων της Χρύσας για παράδειγμα για να μαθαίνουμε... "ιστορία"!


2. Τα οικόπεδα αυτά «πουλούσε» εκ μέρους σας ή όχι ο Μάκης ο Καμπριολέ που πρόσφατα καταγγέλθηκε για... μαφιόζικες μεθόδους από τον ηθοποιό Γιώργο Σταυρούπουλο Και κρατήθηκε για μερικές μέρες στα κρατητήρια πριν αφεθεί ελεύθερος; Και ποιο ήταν το κόστος που «πουλούσε» ανά κομμάτι τα «παραπάνω» 10 στρέμματα; Αν δεν κάνω λάθος; Πράγματα που είχα αποκαλύψει πριν....2 χρόνια τουλάχιστον;

3. Ποιά είναι τα «επίμαχα» σημεία και ποιο ακριβώς σημείο των αναφορών θεωρείται... ψευδές και συκοφαντικό στην εκπομπή μου;  Και "έθιξαν" και την...πολιτική σας...προσωπικότητα και διάσταση;

4. Διώκεται ο όχι ο πρώην αντιδήμαρχος του πρώην δήμαρχου Τσέπελη Χασάν Ογλού Φερτούν και στενό σας συνεργάτης για καταπάτηση δημόσιας έκτασης στο Δροσερό; Και μάλιστα εκκρεμεί η συγκεκριμένη υπόθεση στην Εισαγγελία Ξάνθης, διότι πρωτόδικα αναβλήθηκε;  Ωστόσο το συγκεκριμένο οικόπεδο του δημοσίου για το οποίο έχει "μηνυθεί" εξακολουθεί να είναι ...ευσεβής πόθος του και σήμερα; Ναι  ή όχι;


Ο αδελφός του πρώην αντιδημάρχου Χασάν Ογλού Ορχάν «πουλάει» επίσης οικόπεδα στο Δροσερό και σε κάποια φάση –όταν ο Τσέπελης έστελνε τον πρώην αντιδήμαρχό του Χασάν Ογλού Φερτούν στον Πρόεδρο της ΜΗΧΑΝΙΚHΣ Πρόδρομο Εμφιετζόγλου- έβγαινε και ... φωτογραφία στο συγκεκριμένο ακίνητο πρώην αθλητικό κέντρο «διαφημίζοντας» τα εν λόγω οικόπεδα προς... πώληση; «Διαφήμιση» που απέσυρε μετά την παρέμβαση του  Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην «Ανοιχτή γραμμή»; Ναι ή όχι; Πανίσχυρη γραμματέας του Δήμου Ξάνθης ήσασταν και πρώτη σειρά στα...παλαμάκια στο 4ήμερο γάμο του γιου του;


5. Το «παλάτι» του αντιδήμαρχου Χασάν Ογλού Φερτούν τι «οικοδομικές άδειες» διαθέτει;  Πως και πόσο στοίχισε το "παλάτι" του; 

Με τι Οικοδομική άδεια «έγινε» ο επί πλέον όροφος του γιου του στο Δροσερό επί δημαρχίας Τσέπελη και εσάς ως Γεν. Γραμματέα του Δήμου Ξάνθης και .... «πολιτικού» αφού όλα «περνούσαν» από το... χέρι σας;! Εσείς ήσασταν σχεδόν επί 4ετία το Νο 1 του Δήμου Ξάνθης!


Εσάς συνόδευε στο My club την περίοδο εκείνη στις εξόδους σας η ειδική σύμβουλος του Δροσερού Φένια Τσαγκάλα! Που παραμένει και επί Δημαρχίας Στράτου Κοντού εκεί και εξακολουθεί να αμείβεται με χιλιάδες ευρώ!! Μπορείτε να μας "πείτε" ποιοι άλλοι αμείβονταν με χιλιάδες ευρώ παραμονή των Δημοτικών Εκλογών τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2023; Περιμένουμε όλοι με αγωνία!


6. Όπως φυσικά εσείς «διαχειριστήκατε» και πολιτικά αλλά δημοτικά όλα τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ του «δημοτικού» μας... μπογιατζή κυρίου Τσαμούρ που χωρίς καμιά άδεια «κατασκεύασε» όλα τα παράνομα τα «γραφεία» στο ετοιμόρροπο κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ και γενικά στο Δήμο Ξάνθης για να αγοράζει... ακίνητα στην Τουρκία; Με τι άδειες και μελέτες εισέπραξε αυτός ο κύριος χιλιάδες ευρώ από το Δήμο Ξάνθης; Που «περνούσαν» από το προσωπικό σας γραφείο μέσα στο Δήμο Ξάνθης όλες οι «εργασίες» του; Και πόσο ... «νόμιμο» είναι και το δικό του ΠΑΛΑΤΙ στην περιοχή του Κασκανέ; Μπορείτε να μας πείτε πως πληρώνονταν χωρίς να υπάρχουν μελέτες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης για τα παράνομα έργα του;  Και στο ετοιμόρροπο κτίριο του Αρίωνα;


7. Ο «μπαξές» των 25 στρεμμάτων  που κατέχει (κατά 50%) στην περιοχή του Κασκανέ ο «μέντοράς» σας πρώην Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης –όπως μου αποκάλυψαν κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Τρύφωνα πριν λίγες μέρες και το γνωρίζει όλο το Πούρναλικ- με φανατικό οπαδό και συνεργάτη του, τι τίτλους διαθέτει; Και πως έγινε... «μπαξές» Τους;

8. Αντί απάντησης λοιπόν στην παραπάνω «επιστολή» σας εναντίον μου, ελάτε κυρία  Σοφία Ψωμά, «Να «ξεβρωμίσουμε» Μαζί αλλά και μαζί με τον εξουσιοδοτημένο δικηγόρο σας ή και την Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης το Δροσερό από τους οικοπεδοφάγους και τα λαμόγια του!!!

Και ψυχικά και φυσικά  πολιτικά!!!  Σας περιμένω...

Αυτά για σήμερα...

Π.Π.

(σ.σ. Τελικά είναι να μη γίνει η "αρχή" και ανοίξει ο...."μπαξές" του Δροσερού! Πολλά έχει ο....μπαξές!!! Και για πολλούς...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »