*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

O TEMPORA O MORES...» ο Στ. Αρσενίου για τα Άβδηρα! Οι κάτοικοι του Κενταύρου σήμερα (12.00) στο δημαρχείο Μύκης

18 Ιουνίου


«Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ Κ
AΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΜΥΡΩΔAΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ... ΈΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΦAΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔH...

O TEMPORA O MORES...».

(Από ανάρτηση του Στέλιου Αρσενίου στο fb για την παραλία Μυρωδάτου και όχι μόνο)

-Δήμαρχε Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη τι να τις κάνω 4 Γαλάζιες Σημαίες όταν έχει τέτοιο χάλι η Παραλία;

..................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω πραγματικά συγγνώμη για αυτό που συνέβη και από την σύζυγό μου που την υπεραγαπάω όπως και τις τρεις κόρες μου. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, όπως και η ίδια κατέθεσε, δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου βίαιος. Θα ζητήσω βοήθεια να θεραπευτώ».

(Ο Δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά την απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας να αφεθεί ελεύθερος για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του)

-Καλή... θεραπεία, όπως με την πρώην γυναίκα σου που επίσης «ξυλοφόρτωσες»!

..................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Όσες δηλώσεις αραβόσιτου ενέπεσαν στα όρια αυτού του ΤΟΕΒ Θαλασσιάς  Δήμου Τοπείρου συμπεριλήφθηκαν στον διασταυρωτικό πληρωμής της συνδεδεμένης. ενίσχυσης αραβόσιτου. Ήταν η μόνη ΤΟΕΒ που έστειλε στοιχεία...».

(Από την απάντηση του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκου Μπαμπασίδη στον βουλευτή Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν)

-Μπράβο και στον ΤΟΕΒ Θαλασσιάς αλλά και στο Δήμο Τοπείρου.

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Από αναγνώστη του «Μ» πήρα στη στήλη το παρακάτω email συμπολίτη μας, το οποίο και φιλοξενώ αυτούσιο:


«
Antoni Par

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2024 ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ  ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ....

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ 15 € ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΕΡΑ ...!!!!! (ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ )  ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! 15 € ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!! ΤΑ  ΔΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΔΥΛΑ !  Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ ! ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ! (ΤΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ)  ΤΑ ΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ELITE !!! .... ΜΠΥΡΑ ΡΕΤΣΙΝΑ  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ !!!!  ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΡΟΤΗΜΗΣΟΥΜΕ !!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ !!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......».

-Πρόεδρε κ. Γκιαουράκη, περιμένω την καθαρή απάντησή σου.

……

*Εξάλλου χθες στην «Ανοιχτή γραμμή», με πήρε τηλέφωνο τηλεθεατής που είπε ότι «από το χωριό έκαναν καταγγελία γιατί στις 11 ακούγονταν για ηχορύπανση με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία. (σ.σ. Το γλέντι πάντως συνεχίστηκε μέχρι και τις 01.30 τουλάχιστον...)

Και το σχόλιο της στήλης.

Καλά οι κάτοικοι του Κουτσού καταγγέλλουν τις εκδηλώσεις που γίνονται στο χωριό τους.

Άντε όλο το καλοκαίρι θα γίνουν εκεί 2-3 εκδηλώσεις!!! Αντί να χαρούν γιατί ζωντανεύει ο οικισμός, καταγγέλλουν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του Παύλου Μελά Κουτσού;

-Δεν «παίζονται»...!

Εκτός αν κάποιοι δεν συμπαθούν τον Ανδρέα Γκλαβίνη για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους;!

(σ.σ. Καθόλου παράξενο φυσικά και αυτό, γιατί πολλοί κάνουν τον φίλο στον Ανδρέα, αλλά όπως φαίνεται τον...»ζηλεύουν» παράλληλα, είτε γιατί αγοράζει καλύτερο αυτοκίνητο από αυτούς, είτε γιατί συνετέλεσε να πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο Παύλος Μελάς!

Άλλο νόημα δεν βγάζω ...

......

*Και φυσικά κι ένα μικρό ερώτημα στον Ανδρέα.

-Γιατί δεν ρωτάει τον Πρόεδρο κ.Γκιαουράκη τόσο πέρσι όσο και φέτος, ο Δήμος Αβδήρων ενίσχυσε οικονομικό τον πολιτικό αθλητικό σύλλογο Παύλου Μελά Κουτσού;

-Εκτός αν του έδωσε...»ψιχία» σε σχέση με τους άλλους συλλόγους!

(σ.σ. Ανδρέας που βρήκαμε και τον.... μπελά μας που τον στηρίξαμε! )

......

*Πρώτη είδηση. Όπως με ενημερώνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι, σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μια παράσταση διαμαρτυρίας από τους κατοίκους του Κενταύρου στις 12:00 το μεσημέρι μπροστά στο δημαρχείο του Δήμου Μύκης, καθώς το πρόβλημα με το νερό δυστυχώς συνεχίζεται και ο κόσμος διψάει στην κυριολεξία! 

Αναλυτικά η επιστολή που μας έστειλε κάτοικος του Κενταύρου, αναφέρει  επί λέξη τα παρακάτω:

Sami Efenti


Καλησπέρα σας, 

Σας ευχαριστώ θερμά για τη δημοσίευση του κειμένου μου στις εφημερίδες σας την προηγούμενη εβδομάδα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Τρίτη 18 Ιουνίου  θα πραγματοποιηθεί μια παράσταση διαμαρτυρίας από τους κατοίκους του Κενταύρου στις 12:00 το μεσημέρι μπροστά στο δημαρχείο του Δήμου Μύκης, καθώς το πρόβλημα που ανέφερα στο κείμενό μου εξακολουθεί να υφίσταται. 

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συνεργασία σας.

-Για να δούμε, θα βρεθεί μια κάποια άκρη; Τι φταίει και γιατί η κατάσταση με την έλλειψη νερού στον Οικισμό Κενταύρου, είναι χειρότερη από κάθε άλλο καλοκαίρι;

....

*Τηλεοπτικό.

Με το τέλος της φετινής σεζόν όπως όλα δείχνουν η Μαρία Αναστασοπούλου δεν θα συνεχίσει με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να μετακομίσει από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1, φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου, με την ίδιο ωστόσο να μην επιβεβαιώνει ή διαψεύδει κάτι. Προς το παρόν τουλάχιστον...

Ενώ «τελειώνει» για το Mega και η δική μας Μπέτυ Μαγγίρα που δεν πήγε καλά στα Σαββατοκύριακα.

......

*Η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΠΑΜΘ Παναγιώτης Αρχοντής, στα πλαίσια του Προγραμματισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ με γνώμονα την ανάπτυξη ενός βιώσιμου τουριστικού προϊόντος, πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Ξάνθης την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 το πρωί, με θέμα την Τουριστική Ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜΘ και ειδικότερα της Π.Ε. Ξάνθης.

……

*Αναλυτικότερα η θεματολογία της σύσκεψης ήταν η παρακάτω:

-Θεματικές τουριστικές διαδρομές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

-Δράσεις τουριστικού περιεχομένου οι οποίες που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα Δράσης του 2025 και στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ.

-Εμβληματικές δράσεις που ενισχύουν το τουριστικό προϊόν. Προτεινόμενες συνέργειες.

-Ζητήματα υποδομών.

-Εναλλακτικοί και καινοτόμοι τρόποι προώθησης του τουριστικού προϊόντος.

-Κατάρτιση σχεδίου δράσεων Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού ΑΜΘ (DMΜO)

……

*Στην σύσκεψη παρεβρέθηκαν: Τσιτιρίδης Γεώργιος - Δήμαρχος Αβδήρων, Βαχαρέλη Σμαράγδα - Αντιδήμαρχος Τοπείρου, Ταρενίδης Αναστάσιος - Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Συμεωνίδης Δημήτρης - Εκπρόσωπος Δήμου Μύκης, Μωραΐτης Στυλιανός - Πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης, Τσιακίρογλου Μαίρη - Πρόεδρος ΟΕΒΕ και Εστιατόρων Ξάνθης, Γρηγοριάδης Νικόλαος - Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ν. Ξάνθης, Αγκόρτσας Αποστόλης - Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων, Κοψαλίδου Αθανασία - Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης, Προμοίρας Αργύρης - Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού ΠΑΜΘ, συνεργάτες των ανωτέρω καθώς επίσης και παραγωγικές δομές της Π.Ε. Ξάνθης.

....

*Και καταλήγει το δελτίο τύπου της Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Πολυξένης Μπρίκα:

«Η σύσκεψη διεξήχθη σε  εξαιρετικό κλίμα, ετέθησαν στόχοι για το άμεσο και απώτερο μέλλον, ταξινομήθηκαν προτεραιότητες και παρήχθησαν γόνιμα και εποικοδομητικά συμπεράσματα».

-Πολυξένη κερνάει.... Πολυξένη πίνει!!! Αφού η ίδια γράφει τα δελτία τύπου και η ίδια... υπογράφει!

-Κι ο νοών νοείτω!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »