*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

Η καλή Κυριακή απο το... Μάκη, φαίνεται! Στο My η Ζόζεφιν στις 6 Ιουλίου! Η αφιέρωση της Μαίρης στον Σωτήρη Τσιακίρογλου

18 Ιουνίου


*Η καλή Κυριακή από της... 10 το πρωί ξεκινάει... αφού πήγα για εφημερίδες στο γωνιακό της οδό Βενιζέλου- 4ης Οκτωβρίου κι έπεσα στον γνωστό Μάκη Τοπαλίδη και τον επίσης γνωστό Δημήτρη Μπένη να συζητάν τα... δημοτικά για το σωτήριον έτος 2028.

Ενώ στο απέναντι ΜΙΚΕΛ του Φανουράκη (;) και της Ελίντας, έπιναν καφέ άπαντες οι πρώην αντιδήμαρχοι του Τσέπελη, εις εκ των οποίων -ο πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκρίδης...- θεάθηκε με καλοκαιρινό κοντό παντελονάκι!

Άψογος! Θα τον ζήλευε και ο Πάνος Αμβροσιάδης! (σ.σ. Αλήθεια τι κάνει αυτή η «ψυχή»; Διοργανώνει....επετείους «γάμους» στη Θάσο τώρα που άλλαξε κι ο Νόμος με την σφραγίδα πλέον και της Βουλής; Λέω...).

......

*Τι συζητούσανε;

-Μα αυτό που συζητάνε κάθε... Κυριακή πρωί!!! Με ποιόν υποψήφιο δήμαρχο θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές του 2028!!! Καθότι ο Τσέπελης δεν «τραβάει» κι είναι καμένο χαρτί πλέον...

Αλλά τον «θέλουνε’ ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης, καθότι διατηρεί λέει προσωπική δύναμη τα Κιμμέρια γιατί προεκλογικά τους έδινε απευθείας αναθέσεις των 25.000 ευρώ, το Δροσερό και... στις ταβέρνες (όπως του Μάκη...) που προμηθεύονται ακόμη το ψωμί του!!

(σ.σ. Δέλεαρ το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου... Αν πάρουν το Δήμο στις εκλογές του Νοέμβρη 2028, θα του το «δώσουν» για να μεταφέρει τα... ψωμιά του και να πηγαινοέρχεται στη Χρύσα..!

Ώστε να μην... «ξοδεύεται» όπως τώρα!!!

......

*Αποκλειστικό. Ίσως το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος να έρθει στη Ξάνθη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, εκτός αν δουλέψει στο πρωϊνάδικο της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στο Mega (το πιο πιθανό...), οπότε πάμε για μετά τις 12 Ιουλίου που σταματάει για το καλοκαίρι...

......

*Η Ζόζεφιν που έρχεται στο My club το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 για μια μαγική νύχτα, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για την πιθανή εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision του χρόνου.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στο live του J2US που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου και για να είμαι ειλικρινής είναι μια επιλογή που την είχα προβλέψει... πολύ πιο πριν!

Από το «φιάσκο» που είχαμε φέτος με την... Σάτι και το χασμουρητό της!!!

(σ.σ. Φυσικά αναμένεται να γίνει της κακομοίρας το πρώτο Σάββατο του Ιούλη (6/7) στο My club της... Ζοζεφίν!).

......

*Έγραψε πάλι η πολιτευτής της Ν.Δ. και Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου την Κυριακή του Πατέρα με φευγάτη φώτο και την παρακάτω λεζάντα:

«Μαίρη Τσιακίρογλου: Ο πατέρας μου μου χάρισε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου χαρίσει κανείς: Πίστεψε σε εμένα… -Τζιμ Βαλβάνο-

Χρόνια Πολλά Μοναδικέ μου Μπαμπά….

Σ´αγαπω…

#happy_fathers_day #my_dad».

-Σωτήρη να χαίρεσαι κι εσύ για την Μαιρούλα γιατί μόνο αυτή θα σου χάριζε... «Τζιμ Βαλβάνο».

-Εμένα δεν μου χάρισαν την Γιορτή του Πατερά, ούτε 2-3 στίχους από τον... Μαζωνάκη!

Ο ΓΥΦΤΟΣ

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »