*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουνίου

Για νέα ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του Δήμου, ετοιμάζει ο Τσέπελης την Κατερίνα Αλεξανδρίδου (!) η οποία ήρθε με... μετάταξη απο τις Σέρρες!

12 Ιουνίου


*Η επί χρόνια  διευθύντρια-επιθεωρήτρια δημόσιας Διοίκησης Σερρών (νυν Διαφάνειας!) και στενή συνεργάτης των Αδελφών Ξυνίδη, άφησε το ισχυρό «πόστο» της και ήρθε μετάταξη σο Δήμο Ξάνθης για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ....  Δήμαρχο Τσέπελη! 

*Η Κατερίνα Μανά προφανώς δεν υπογράφει και δεν κάνει τα «χατίρια» του Τσέπελη και  του Ζερενίδη οπότε και βρήκαν αντικαταστάτρια, ενώ τη θέση της Σπανού πήρε η Τζανόγλου που... κυνηγούσαν αλλά τώρα έγινε «δική» τους» μετά την απευθείας ανάθεση Φανουράκη στον σύζυγό της!

-Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΜΑΛΑΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ


*Το όνομα της κυρίας Κατερίνας Αλεξανδρίδου ενεπλάκη ουκ ολίγες φορές στα τοπικά δρώμενα και είχε καταγγελθεί δημόσια από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη

Φαίνεται πως η αναπληρώτρια διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης Κατερίνα Μανά, εξακολουθεί να διαφωνεί ή να έχει διαφορετικές απόψεις σε μείζονα θέματα του Δήμου Ξάνθης με τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη (και όχι μόνο...), καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μπορεί ήδη να έχουν αποχωρήσει αρκετοί υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης μεταξύ των οποίων και η Σπανού και να έχει αναλάβει διευθύντρια οικονομικών η στην αρχή «διωχθείσα» Πόπη Τζανόγλου...μέχρι ο σύζυγός της να πάρει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ χιλιάδων ευρώ απο τον  Φανουράκη τον Νοέμβριο 2020 μετά την υπόθεση της COSMOPLUS....

Είναι όμως και κάποιοι (ή μάλλον κάποιες...), που έρχονται στο Δήμο Τσέπελη και μάλιστα με...»μετάταξη» εγκαταλείποντας ιδιαίτερα υψηλές θέσεις σε άλλους Νομούς!!!

Και εν γνώσει τους φυσικά τι «εστί» και Τσέπελης, αφού είναι από τη Ξάνθη και έχουν πλήρη γνώσει τι συμβαίνει στη πόλη μας...μολονότι ζούσαν επί χρόνια στις Σέρρες, τόπο καταγωγής του Αείμνηστου πατέρα τους.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες –ήδη είναι μια είδηση που έχει προκαλέσει έντονο θόρυβο στην τοπική κοινωνία διότι το όνομά της είναι συνδεδεμένο και με παλιές υποθέσεις που αφορούσαν την Ξάνθη- ήρθε ήδη στο Δήμο Ξάνθης ως απλή υπάλληλος προκειμένου να... αναβαθμιστεί σε λίγο, ως η νέα γενική διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης....

Η Κατερίνα Αλεξανδρίδου, επί σειρά ετών διευθύντρια δημόσιας διοίκησης και νυν Εθνική Αρχή Διαφάνειας στο Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης Π.Υ Σερρών!!!!

Δηλαδή εγκαταλείπει στην ουσία μια ιδιαίτερα υψηλή θέση για να έρθει...γενική διευθύντρια του Δήμαρχου Τσέπελη και του Φανουράκη!!!

Μάλιστα σύμφωνα με το παρασκήνιο και τα όσα φημολογούνται, αυτοί που έπεισαν την Κατερίνα  Αλεξανδρίδου να έρθει στη Ξάνθη είναι οι Ξυνιδαίοι που συνδέονται στενά και φιλικά μαζί της, ήταν επί χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και την έπεισαν να υπογράψει και την προσπάθεια στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου στις  8 Ιανουαρίου 2012, ο δε αδελφός της Μάλαμας (Μάκης) Αλεξανδρίδης διετέλεσε διορισμένος συνεργάτης του Σωκράτη Ξυνίδη την περίοδο που ήταν αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (23-12-2010) 

(σ.σ. Δημοσιεύουμε και τα σχετικά ντοκουμέντα).



Μάλιστα η Κατερίνα Αλεξανδρλίδου φιγουράρει σε λίστα «προσπάθειας στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου» (13-12-2012), μολονότι η ίδια κατέχοντας ένα τόσο σοβαρό αξίωμα (Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης-γραφείο Σερρών), όφειλε να κρατάει αποστάσεις από το κόμμα και να μην εκτίθεται έτσι..!

Τώρα πως γίνεται και ενώ το όνομα της κυρίας Κατερίνας Αλεξανδρίδου ενεπλάκη ουκ ολίγες φορές στα τοπικά δρώμενα και είχε καταγγελθεί μάλιστα δημόσια και από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης και επιχειρηματία  Στέλιο Μωραϊτη για το θέμα της «Πολιτεία» στην τότε συνέντευξη τύπου με δικηγόρο μάλιστα τον νυν βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Πλεύρη, αυτή  ξεπέρασε  τις αρχικές αντιρρήσεις της και επιστρέφει στη Ξάνθη μετά από 35 και πλέον χρόνια για να γίνει....γενική διευθύντρια του Δήμαρχου Τσέπελη ενώ «γνώριζε» και «γνωρίζει» περί τίνος προσώπου πρόκειιται....

Αυτό είναι ένα ερώτημα μόνο για τους μη γνωρίζοντες....!

Προς το παρόν πάντως η Κατερίνα Αλεξανδρίδου ήρθε με μετάταξη στο Δήμο Ξάνθης προς το παρόν ως ..απλή υπάλληλος,  μέχρι να αναβαθμιστεί και να αναβάλει πλήρως τα καθήκοντά της ως ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα η Κατερίνα Μανά θα επιστρέψει στην Τεχνική Υπηρεσία Ξάνθης....

Οι εξελίξεις πάντως τρέχουν και να είναι σίγουρο ότι θα έχουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο δω και πέρα μέχρι και τις εκλογές του 2023 καθώς  "τρέχουν" και αρκετές δικαστικές υποθέσεις του Δήμαρχου Τσέπελη.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »