*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουνίου

Αποκλειστικά. Στο Παρίσι ο Μανώλης Φανουράκης με την αγαπημένη του Ελίντα για τον Κυριακάτικο τελικό (16.00) του Τσιτσιπά

12 Ιουνίου

Στο Παρίσι βρίσκεται για καθαρά προσωπικούς λόγους ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης με την αγαπημένη του Ελίντα από την Παρασκευή το βράδυ, επιβεβαιώνοντας και τις φήμες που γράφτηκαν στις καλλιτεχνικές σελίδες του "Μ' για τα νέα ....αισθηματικά του σχέδια...

Μάλιστα δεν επιλέχτηκε τυχαία το Παρίσι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης επιθυμούσε διακαώς να κάνει ένα '"δώρο"στον εαυτό του αλλά και στην αγαπημένου, παρακολουθώντας τον αυριανό τελικό του Τσιτσιπά στο Παρίσι,.

Ο σπουδαίος αγώνα θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι. Ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά του θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτςνικητής της τιτανομαχίας που σημειώθηκε μεταξύ του Σέρβου και του Ράφα Ναδάλτο βράδυ της Παρασκευής. Και οι πληροφορίες λένε οτι ο Μανώλης Φανουράκης κατάφερε να βρει εισιτήρια!!!!

O Νόβακ Τζόκοβιτς -No1 στην παγκόσμια κατάταξη- κέρδισε τον Ράφα Ναδάλ με 3-1 σετ, σε μια επική μάχη, την οποία ο Σέρβος στις δηλώσεις του χαρακτήρισε ως το καλύτερο παιχνίδι που έχει δώσει στο Παρίσι.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »