*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουνίου

Τα ερωτήματά μας στον Αφεντούλη και τον Σπανίδη για το Γηροκομείο Ξάνθης

17 Ιουνίου

ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ;
Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Ο Giannis Σιδηρόπουλος, πρώην του ΠΑΣΟΚ, του Σωκράτη και του περιβόητου Ξανθούλη με την… μαμούθ επένδυση που θα έφερνε στη Ξάνθη και νυν του Στάθη Γιαννακίδη και του «κουμπάρου»  του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, παραμονές του καθιερωμένου ετήσιου ραδιομαραθώνιου του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Γηροκομείου Ξάνθης που ίδρυσε ο ιδρυτής του «Μ» Χάρης Ατματζίδης, έκανε την παρακάτω συνταραχτική… αποκάλυψη!

«Ακριβώς όπως οποιοσδήποτε φορέας -ακόμη και η τελευταία ΜΚΟ- που επιχορηγείται από το κράτος ή την αυτοδιοίκηση έστω και με ένα ευρώ οφείλει να υποβάλει τις οικονομικές του καταστάσεις, έτσι και το Γηροκομείο οφείλει να είναι απολύτως “ανοιχτό” προς την τοπική κοινωνία και να δώσει απαντήσεις στους ψιθύρους για την ίδρυση ή μη Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας από μέλη του Δ.Σ., την φημολογούμενη άρνηση να υπαχθεί σε καθεστώς ΝΠΔΔ όπως το Ψυχολογικό Κέντρο στο παρελθόν, τις παραιτήσεις μελών στο παρελθόν με αφορμή τα περιουσιακά,  τη λοιπή φημολογία για την εκποίηση ακινήτων του ιδρύματος με αγοραστές που σχετίζονται με το Δ.Σ.».

-Πρώτη ερώτηση στον Giannis Σιδηρόπουλο… Τι θέλει επακριβώς  να πει… ο «ποιητής»; Και προς τι «μπέρδεμα» με το Ψυχολογικό Κέντρο όπου έκανε μέσα στις Αποκριές και… κορονοπάρτι ο Δήμαρχος Τσέπης;

ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΙΔΗ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ;


Και συνεχίζει ο Giannis Σιδηρόπουλος στην επίθεσή του κατά του Προέδρου και της διοίκησης του Γηροκομείου, στην ουσία δηλαδή κατά Παπαχρόνη-Αφεντούλη Τσιακιρίδη:

«Επιπρόσθετα, καθώς ο Γηροκομείο, ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν, ουσιαστικά, “κατέλθει” στην πολιτική (και δεν μας αφορά το ηθικό ή μη σκέλος στην παρούσα φάση) άρα έχουν επαυξημένη κοινωνική ευθύνη και  δημόσια λογοδοσία, και  για να μην δηλητηριάζεται η σχέση του ιδρύματος με την τοπική κοινωνία, πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά και άλλα στοιχεία, ανοιχτές Γενικές Συντελεύσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί. Οπότε, συνεχίζουμε να τελούμε εν αναμονή απαντήσεων. Φίλοι όλοι στο Δ.Σ. αλλά φίλτατη η… διαφάνεια στις μέρες μας!».

-Δηλαδή Γιάννη Σιδηρόπουλε, κατηγορείς τους κυρίους Παπαχρόνη, Αφεντούλη και Σταμάτη Σταματιάδη ότι δεν λειτουργούν με διαφάνεια στο Γηροκομείο «Ο Μέγας Βασίλειος»; Και με τι στοιχεία; Με αυτά που μας παρέθετες επί χρόνια και  για τον… Ξανθούλη της επένδυσης ΜΑΜΟΥΘ;

Περιμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις…!!! 

(σ.σ. Βέβαια εγώ για  είμαι ειλικρινής…Άλλα «ψιλιάζομαι», γνωρίζοντας ποιο «σύστημα» εξέφραζε και εκφράζει ο Γιάννης  Σιδηρόπουλος στη Ξάνθη τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια... Ας περιμένουμε ωστόσο).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »