*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουνίου

Διακοπές στη Μυτιλήνη για τον Γ. Τσιλιγγιρίδη- "Γκαντέμιασε" και τον Τσιτσιπά ο Φανουράκης!

17 Ιουνίου


*Στο σπίτι της τηλεπαρουσιάστριας του κεντρικού ειδήσεων του
Next TV, Δέσποινας Χατζοπούλου, πήγαν για καφέ την περασμένη Κυριακή το πρωί η Ρένα Καραγιάννη και η Χρύσα Βογιατζή, αδελφή του πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού του Life 92.1, Ηλία Βογιατζή!

Τι κοινό συνδέει τα τρία κορίτσια;;;

-Ότι έχουν διατελέσει, στο παρελθόν ραδιοφωνικοί παραγωγοί στον Life 92.1, με εξαίρεση τη Ρένα Καραγιάννη που συνεχίζει ακόμη στην πρωινή ζώνη του σταθμού και παράλληλα είναι επίσης και τηλεπαρουσιάστρια των ειδήσεων στο Next TV.

-Πως σχολίασε αυτή τη συνάντηση η Δέσποινα;;;

«Κοριτσίστικη υπόθεση.... Σπίτι μου η αδερφή του Ηλία Βογιατζή Χρύσα, Ρένα Καραγγιάνη και εγώ ο life ενώνει εδώ και 30 χρόνια»!

-Ποια 30 χρόνια βρε Δέσποινα;;;

-Αν ήσασταν παραγωγοί του Life πριν 30 χρόνια, σήμερα θα πρέπει να είστε άνω των 50 ετών!!! Ή μήπως είστε και το… κρύβετε;;;

……


-Ξέγνοιαστες διακοπές περνάει στη Μυτιλήνη ο Ξανθιώτης αθλητικογράφος του «ΜΑΧΗΤΗ», του
Next TV και του Life 92.1, Γιάννης Τσιλιγκιρίδης ο οποίος εδώ και μια εβδομάδα περίπου πήγε για να δεί την κόρη του που εργάζεται ως δασκάλα εκεί αλλά πολύ περισσότερο την εγγονούλα του!

-Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα χθες με τον Γιάννη, με ενημέρωσε ότι αναμένεται να επιστρέψει στην Ξάνθη στις 2 Ιουλίου αφού περιμένει να κλείσουν πρώτα τα σχολεία και να πάερι άδεια η κόρη του, αφού προς το παρόν ο ίδιος εκτελεί χρέη μπέϊμπι σίτερ για την εγγονούλα του!

……


*Καριέρα… τραγουδιστή ετοιμάζεται να κάνει ο γνωστός αθλητικογράφος και ιδιοκτήτης του παραδοσιακού καφενείου «ΤΑΜ ΤΑΜ», Νεκτάριος Χρυσοστομίδης;;;

-Κάτι τέτοιο διαπίστωσα χθες στο facebook όπυο σε ανάρτηση του μουσικού, Αντώνη Μουσαδέ, τον είδα να τραγουδάει ανάμεσα στον Αντώνη και τον άλλο μουσικό Δημήτρη Λεβάκη!

-Νεκτάριε ετοιμάσου!...

-Οι πίστες σε… περιμένουν!

……


*Με τίτλο «Μετά τον ΑΟΞ «γκαντέμιασε» και τον… Τσιτσιπά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης», το αθλητικό
site του Έβρου «thrakisports» σχολιάζει τη μετάβαση του Αντιδημάρχου Ξάνθης στο Ρολαν Γκαρός στο Παρίσι για τον τελικό Τένις του Στέφανου Τσιτσιπά, που έγινε πλέον το θέμα της εβδομάδας!!!

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων το «thrakisports»:

«Εκ του αποτελέσματος πάντως, τον λές τον Φανουράκη και… γκαντέμη. Ο Έλληνας τενίστας όλους τους προηγούμενους αγώνες, απόντος του αντιδημάρχου Ξάνθης, τους κέρδισε. Έχασε μόνον στο παιχνίδι που παραβρέθηκε στην εξέδρα ο Μανώλης Φανουράκης, που πάντως μόνο για τα αγνά φίλαθλα αισθήματά του δεν μπορεί να κατηγορηθεί δεδομένου ότι και ο ίδιος υπήρξε αθλητής και μάλιστα έχει διατελέσει και παίκτης του ΑΟΞ ως τερματοφύλακας, ξεκινώντας από την ερασιτεχνική ομάδα και προωθούμενος στην επαγγελματική την σεζόν 1990-1991.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι φέτος στα αθλητικού χαρακτήρα ταξίδια του ο Φανουράκης δεν φέρνει και πολύ γούρι σε αυτούς που υποστηρίζει. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα δύο ήταν το μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, συνοδεύοντας τον δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη και πιο πριν στην αναμέτρηση του ΑΟΞ πριν δυο μήνες στα Τρίκαλα, όπου η ομάδα της Ξάνθης είχε παρουσιάσει ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της και έμεινε στην λευκή ισοπαλία. Σε οποιοδήποτε από τα δυο αυτά παιχνίδια είχε πετύχει ο ΑΟΞ έστω ένα γκολ, τώρα θα είχε επιστρέψει στην Super League 1…».

……


*Ευχάριστες στιγμές παίζοντας γκολφ περναέι στις διακοπές του ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Πάτρικ Έμπερτ.

Ο Έμπερτ ήταν μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του ΑΟΞ το περασμένο καλοκαίρι, αφού στο βιογραφικό του έχει σπουδαίες ομάδες κυρίως της Bundesliga αλλά και του Ρωσικού και Ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς επίσης και συμμετοχή στην U21 της Εθνικής Γερμανίας, την οποία είδε να χάνει εντός έδρας από την Γαλλία για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Μουντιάλ!

Ο Ιούδας!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »