*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Η ανάρτηση του Φανουράκη για τον... Ορθολογισμό των λογιστικών του Δήμου και η Τουριστική Επιτροπή!

30 Απριλίου


*Μού είπαν ότι ο Στράτος έδωσε «εντολή» τόσο σε Αντιδημάρχους και δημοτικούς του συμβούλους όσο και σε συνεργάτες του, «να μη... μιλάνε στον Παπαδόπουλο για τα συμβαίνοντα» στο Δήμο..."

Και απάντησα με άψογο τρόπο «το αποκλείω...», πρώτον γιατί δεν ρώτησα ούτε έναν από όλους αυτούς για τα συμβαίνοντα στο Δήμο και ιδιαίτερα στο δημαρχείο και δεύτερον μου είναι παντελώς αδιάφορο το... «είδος»!

-Άρα προς τι να βγάλει ο Δήμαρχος εγκύκλιο... απαγόρευσης, όταν εγώ πρώτος έκοψα και την καλημέρα ακόμη στους «περισσότερους κι όταν είδα το «κλίμα» που έχει διαμορφωθεί από τον Φλεβάρη ακόμη; Και δεν μας έβαλαν ούτε στο πρόγραμμα του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2024 των...."βατράχων" και των "πορτιέρηδων-Αντιδημάρχων;";

......

*Άλλωστε ασχολήθηκα όλη την προηγούμενη 4ετία με τις... «Παιδικές χαρές» του Δήμου Ξάνθης και εξάντλησα όλες τις δυνάμεις μου...και ήδη ο Εισαγγελέας Ξάνθης προχώρησε σε βαθιά έρευνα!

-Οπότε προς τι το... πάθος και το... μίσος!;

......

*Ωστόσο φαίνεται πως οι «ανώνυμοι» του χτες με... ξαναθυμήθηκαν για να μου «στέλνουν» αναρτήσεις του Φανουράκη ο οποίος αφού στην αρχή «κούρνιασε» στη «φωλιά» του, προφανώς θεωρεί εαυτόν πιο... «παλικάρι» από τα       «παλικάρια» του νέου Δημάρχου που στα δημοτικά συμβούλια απλά... ψηφίζουν! Και τον ... ακούνε;!

Αλήθεια, «ξεθάρρεψε»  ο Εμμανουήλ τάχιστα θεωρώντας αδυναμία το να μη δίνει κανείς σημασία στο θράσος του και πέρασε στην... αντεπίθεση!; (Κοίτα ποιος μιλάει!)

.......

*Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση του Φανουράκη που μου έστειλαν:


«Ο Δήμος Ξάνθης υπέγραψε σύμβαση για  την υποστήριξη των λογιστικών του υπηρεσιών, με την εταιρεία ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ..κλπ» «Αναβιώνοντας το… ένδοξο παρελθόν της «ομάδας των βιομηχάνων», ο Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός,  αναθέτει σε αυτήν την εταιρεία, τη λογιστική διαχείριση του Δήμου κλπ».

-Δεν γνωρίζω βέβαια το ύψος της «ανάθεση», όπως δεν γνωρίζω και την συγκεκριμένη εταιρεία..

-Αλλά τι θέλει ακριβώς να μας πει ο γνωστός Φανουράκης;

-Ότι έπρεπε να «προτιμήσει» τις δικές του... ΜΙΚΕ από τις οποίες αγόραζε τα φορτηγά και φορτηγάκια...και έφερνε ως εργολάβους για την ...."γεφυρούλα" της Πασχαλιάς;!!!

Ή ανέθετε χιλιάδες ευρώ για το... Ενεργειακό του Δήμου Ξάνθης;! 

-Αν πράγματι αυτό είναι λοιπόν το πρόβλημά του... Ας Μας πει το ευθέως!

-Είναι όμως δυνατόν ο «πρύτανης» των απευθείας αναθέσεων επί 4ετία που άγγιξε τα 10 εκατ. ευρώ να εμφανίζεται τιμητής και να μας ζητάει και τα ρέστα; Ποιος; Ο... Φανουράκης;!!!

Στο σπίτι του κρεμασμένου, πως είναι δυνατόν ειδικά ο συγκεκριμένος κύριος, να ζητάει και τα... ρέστα;!

Προς το παρόν... Η μοναδική απορία... γιατί ούτως ή άλλως μπορεί ο Δήμος... συγχωροχάρτι να του έδωσε και άφεση... «αμαρτιών»! Εμείς όμως όχι!

Καθότι .... Οι απλοί πολίτες όμως έχουν άλλη άποψη και δεν ζητούν, αλλά απαιτούν διαφάνεια και έλεγχο στα πεπραγμένα τους με βάθος 4ετίας!

......

*Προς αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Ξάνθης Τάσο Ταρενίδη.

Πότε περιμένεις Πρόεδρε να συνεδριάσει η Τουριστική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης για το καλοκαίρι 2024;

Τον... χειμώνα; Τον Οκτώβρη δηλαδή ή τον Νοέμβρη; Με....παλτά στο μπαλκόνι του δημαρχείου όπου φωτογραφίστηκες  στην υποδοχή της Φλόγας...; (Αχ αυτό το μπαλκόνι....)

Ή επειδή είσαι άμισθος Αντιδήμαρχος κι έχεις και το Φαρμακείο αποφάσισες να... «αναθέσεις» τον Τουρισμό σε έτερο αντιδήμαρχο καθότι δεν προλαβαίνεις; Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου!

(σ.σ. 4 μήνες και δεν βρήκε μια μέρα ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης να συνεδριάσει για την Τουρισμό στη Ξάνθη, ενώ ήδη το καλοκαίρι έφτασε... Ούτε μια μέρα! Που εγώ αν ήμουν Πρόεδρος κι είχα μια Σόφη δίπλα μου, θα έκανα κάθε βδομάδα τουλάχιστον 2-3 συνεδριάσεις!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »