*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Φεβρουαρίου

Στο δρόμο που χάραξε ο Στάμος και ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Περιμένουμε το έργο του Κώστα Τσεγγελίδη!

25 Φεβρουαρίου

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΑΜΟΣ ΤΡΙΜΙΤΖΙΟΣ «ΤΟΛΜΗΣΕ» ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ… «ΜΕΛΙ»!


Σχολιάζοντας την Τρίτη την θαρραλέα και έντιμη παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Βασίλη Παπαδόπουλου από το αξίωμά του, έκανα μια επισήμανση σε σχέση με το παρελθόν!

Μόνο ο Στάμος Τριμίτζιος λοιπόν είχε το θάρρος, αν και αντιδήμαρχος στις 20 Νοεμβρίου 2009 όταν είδε τι συμβαίνει και τι «παίζει» στο Δήμο Ξάνθης, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης, μολονότι αυτό στην ουσία του «έκοψε» το δρόμο να είναι αυτός ο διάδοχος του Λάκη Στυλιανίδη και να είναι σήμερα ο Δήμαρχος Ξάνθης, όπως φυσικά και το 2014…!

Ο Στάμος λοιπόν, που σημειωτέων –το είπα άλλωστε και χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv- εκτός του ότι ως αντιδήμαρχος «μοίραζε» σε συλλόγους την αντιμισθία του, παραιτήθηκε γιατί απλά δεν τον ενδιέφερε το… «μέλι» και να οικονομήσει από το Δήμο Ξάνθης, όπως κάποιοι άλλοι…

Ε, λοιπόν ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2019, «άντεξε» μόλις… 15 μήνες και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, αηδιάζοντας όχι μόνο με αυτά που έβλεπε, αλλά και γιατί ένοιωθε ότι δεν μπορούσε να αλλάξει  τα πράγματα…

Το 2009 ο Στάμος, το 2021 ο Βασίλης Παπαδόπουλος.!

Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι της «Αγάπης» παραιτούνταν στις 15 Φεβρουαρίου 2021 και λίγες μέρες μετά… έκαναν κολοτούμπα, ανακαλώντας τις παραιτήσεις τους και αναγγέλλοντας  την ίδρυση… «σωματείου»!

Με ιδρυτικά μέλη προφανώς το… Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης, τον Ποδηλατικό σύλλογο «Πήγασος» και φυσικά το… Γηροκομείο της… «γιάφκας» τους!

 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΤΙ… «ΕΡΓΟ» ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΟΓΛΙΔΟΥ!

Αφού ακόμη δεν απάντησε ο Δήμαρχος Ξάνθης στην ερώτηση της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους του Σάββα Μελισσόπουλου για το που «απασχολούνται και που βρίσκονται τα γραφεία των υψηλόμισθων ειδικών συμβούλων και συνεργατών του Δήμαρχου Τσέπελη…», ήρθε η προχθεσινή καταγγελία των Καλογερή και Πάνου Σταυρακάρα που ευθέως κατήγγειλαν ότι η Τουριστική Επιτροπή όλο αυτό το 15μηνο δεν συνεδρίασε ούτε μία φορά!!! Και ας είναι το πλέον οργανωμένο γραφείο από πλευράς υπαλλήλων που προφανώς επίσης δεν κάνουν τίποτα…!

Το απλό ερώτημα λοιπόν όλων των Ξανθιωτών..!

Αλήθεια, όλο αυτό το 15μηνο οι ειδικοί σύμβουλοι Κώστας Τσεγγελίδης και Δέσποινα Χατζογλίδου, τι έργο έχουν να παρουσιάσουν;

(σ.σ. Σημειώνω ότι ο Κώστας Τσεγγελίδης προωθείται από τον πατέρα του Γιάννη να διεκδικήσει και την… Προεδρία στο Επιμελητήριο Ξάνθης!!! Με… «πανοπλία» ή όχι… δεν μας το διευκρίνισε ο πρώην Πρόεδρος της Αναπτυξιακής!!!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »