*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Φεβρουαρίου

Νέο βιβλίο της Ευδοξίας Μανώλη, αφιερωμένο στο 1821! Γιαπωνέζικο sushi έφερε το Ελιξήριο!

25 Φεβρουαρίου


*Η Ξανθιώτισσα συγγραφέας Ευδοξία Μανώλη, σύζυγος του αείμνηστου γιατρού Γιώργου Ζεμπεκάκη, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της βιβλίο με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΕΣ με την ΕΥΔΟΞΙΑ» και είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821!

Περισσότερες πληροφορίες δίνει η ίδια η συγγραφέας με ανάρτησή της στο facebook:

«Ένα αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και σε όλα τα Ελληνόπουλα, είναι οι ιστορίες με την Ευδοξία.

Το βιβλίο προλογίζει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄. Αναφέρεται στις αξίες, τα ιδανικά,  τα ήθη και έθιμα της φυλής μας. Σκοπός αυτών των ιστοριών είναι να γνωρίσουν στα παιδιά, μέσα από όμορφους θεατρικούς  διαλόγους την Ελληνορθόδοξη παράδοση, την Πατρίδα και την οικογένεια.  Από αύριο 24 Φεβρουαρίου θα ακούγεται διαφημιστικό από το ραδιόφωνο Λυδία 94,2, στις 12:30 -13:00 και στις 17:3- 18:00. Με εκτίμηση. Ευδοξία».

……

*Γιαπωνέζικο sushi έφερε από χθες στο κατάστημα «Ελιξήριο» της συζύγου του Βάνας, ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας και το παρουσίασε από το facebook γράφοντας το εξής λιτό σχόλιο:

«Sushi nori .θα τα βρείτε στο ελιξηριο Ξάνθης.

Μιχαήλ Καραολή 50».

-Όσοι λοιπόν είστε λάτρεις της Ιαπωνικής κουζίνας σπεύσατε να το αγοράσετε για να το απολαύσετε!

……


*Μη χάσετε αύριο Παρασκευή την εκπομπή «βράδυ στο
radio Life» του Χαράλαμπου Κυρκούση, ο οποίος αν και σταμάτησε να την διαφημίζει από το facebook, θα την παρουσιάσει κανονικά αύριο στις 20:00 το βράδυ από τον Life 92.1, μοιράζοντας πλούσια δώρα!

-Όπως μου δήλωσε ο ίδιος, κάθε Παρασκευή βράδυ γίνεται χαμός στην εκπομπή του από τηλεφωνήματα ακροατών και ακροατριών του.

Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο 25410 20670.

……

*Περιπέτεια με την υγεία του που νόσησε από κορονοϊο, πέρασε ο πρώην Νομάρχης αλλά και περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος χθες το αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook, δημοσιεύοντας μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες από την βόλτα του στην παραλία της Θεσσαλονίκης με το αγαπημένο του σκυλάκι, γράφοντας και το παρακάτω σχόλιο:

«Άφησα να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για προσωπικούς λόγους...Σήμερα λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το στελεχιακό δυναμικό ιατρικό και νοσηλευτικό του νοσοκομείου Παπαγεωργίου για το διαρκές ενδιαφέρον καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου.. Βγήκα νικητής από την σκληρή μάχη με το COVID-19 χάρη στην πίστη μου στο Χριστό και την Παναγία που με δάκρυα στα μάτια τους παρακαλούσα να σταθούν δίπλα μου ...τα γερά αλλά πληγωμένα πνευμονία  μου από το μηχανάκι ..τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες  που έδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς ..Οι πρώτες μέρες φυσικά ήταν εφιαλτικές... Το πολέμησα και το ξεπέρασα όμως.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από τα βάθη της καρδιάς μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου το διάστημα εκείνο...... Αλλά πάνω απ’ όλα στην οικογένειά μου…».

……

*Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης είναι πλέον ανεπιθύμητος και στην Κόρινθο, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Αυτό αποδεικνύουν τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στο εξοχικό του.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι της περιοχής δεν θέλουν να δουν μπροστά τους τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος συναδέλφων του, οι οποίες έγιναν.

Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η «Espresso», κάποιοι έγραψαν συνθήματα εναντίον του ηθοποιού στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας του Φιλιππίδη στο Σοφικό, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την αρρωστημένη δράση του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Προφανώς, ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε για το τι έγινε, αφού τα συνθήματα καλύφθηκαν άμεσα από μαύρη μπογιά, ώστε να μην είναι εμφανή στους περαστικούς.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »