*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

"Φόβος" και "τρόμος" ο γιατρός για τον ....Φανουράκη! Απευθείας ανάθεση 23.808 ευρώ -στην εταιρεία Βεζέρης για να τον ηρεμήσει!

31 Δεκεμβρίου


Σήκω Αντώνη Τρίτση να(τους... δεις! Τι «απευθείας» αναθέσεις που δίνει κάποιος Φανουράκης στο... όνομά Σου με τις «ευλογίες» κάποιου Θεοδωρικάκου που απο την ΚΝΕ , τον Σημίτη και τον Καλογρίτσα, εμφανίζεται ως..."σημαία" της Νέας Δημοκρατίας!

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1


«Μέσα από την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης, μέσα από την ενίσχυση της αξιοκρατίας, δημιουργούμε ευνοϊκές συνθήκες για το αύριο της ελληνικής οικονομίας. Με όπλο μας την ενότητα του ελληνικού λαού, την οποία οφείλουμε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε ως κόρην οφθαλμού, προχωράμε στην πράξη το μεταρρυθμιστικό μας σχέδιο».

(Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος)

-Κυριάκο, κράτα τον...! Ως κόρην οφθαλμού...! Προσοχή μόνο μην έχεις την τύχη του... Καλογρίτσα με αυτόν που έμπλεξες!

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2

«Πως κύριε Θεοδωρικάκο θα ενισχύσεις την αξιοκρατία; Δημιουργώντας μια νέα ελληνική κοινωνία; Όπου η μεγάλη πλειοψηφία με δυσκολία επιβιώνει, την ώρα που εσύ με την αδιαφάνεια και «ασυλία» που έχεις δώσει σε αυτοδιοικητικούς λαμόγια νέας κοπής, άλλοι ζουν πλουσιοπάροχα και πλουτίζουν με στρατιές ειδικών συμβούλων που απλά… κάθονται και τα δημοτικά συμβούλια έχουν στην ουσία «καταργηθεί»…;;;

 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Αφού δεν διαμαρτύρονται αυτοί που έχουν... αυτοκαταργηθεί», διαμαρτύρεσαι εσύ για τους... Δημαρχόπουλους, τους Λύρατζήδες και τους  Μελισσόπουλους; !

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Εγώ σας τα έλεγα... Φόβος και τρόμος αποτελεί ο γιατρός, για το «δίδυμο» Φανουράκη - Τσέπελη στις απευθείας αναθέσεις!

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει-διαβάστε το ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό πρώτο θέμα του «Μαχητή» σήμερα και θα καταλάβετε....!

Ήρθε η δικαίωση!

Με ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΑΝΟΥΡΆΚΗ, 23.808 ευρώ στην εκλεκτή εταιρεία του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη παραμονή Πρωτοχρονιάς...Την εταιρεία. «ΙΩΝΙΚΗ Engineering- ΒΕΖΕΡΗΣ Δ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» που ήδη έχει πάρει χιλιάδες χιλιάδων ευρώ από τη ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη εν καιρώ πανδημίας, μετά τους.... τρομερούς νέους κωδικούς της (ΓΕΜΗ 6/3/2020).

-Για να «χρυσωθεί» το χάπι!

.......

*Υπενθυμίζω το σχόλιο του Τένη για τον Φανουράκη, πριν ακολουθήσουν φυσικά οι «βροντές» του Ιπποκράτη, που έκαναν τον αντ’ αντιδήμαρχου Ξάνθης να ΤΡΕΜΕΙ και μόνο με την....εμφάνισή του στο Δημαρχείο!!!


.......

*Θυμηθείτε επίσης και τι σας έγραψα στη συνέχεια. Ότι με τη μεσολάβηση του Τσέπελη που είπε στον γιατρό, «μην αγχώνεσαι, θα πάρουν κι οι δικοί σου...

-Οπότε και ήρθε η απευθείας ανάθεση του Φανουράκη στην «εκλεκτή» εταιρεία του γιατρού στις 29/12/2020.

Μπράβο Ιπποκράτη... Τώρα ο ΑΓΩΝΑΣ και ο... τσαμπουκάς σου, δικαιώνονται!

......

*Διαβάζω. Σε πλήρη λειτουργία είναι εδώ και μία εβδομάδα η φόρμα για δωρεάν τεστ κορωνοϊού των πολιτών.

Η συμμετοχή των πολιτών είναι κρίσιμη, καθώς θα δώσει στους ειδικούς τη δυνατότητα να διαμορφώσουν καλύτερη εικόνα για τη μετάδοση του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό της διασποράς.

Η φόρμα δωρεάν ελέγχου COVID-19 (testing.gov.gr) τέθηκε σε λειτουργία πριν από μία εβδομάδα, με στόχο την παρακολούθηση της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα και την εκτίμηση του λεγόμενου «δείκτη θετικότητας», μέσω της παρακολούθησης ασυμπτωματικών εθελοντών με τυχαία επιλογή, και την πραγματοποίηση τεστ σε 12.000 πολίτες καθημερινά.

Και ερωτώ....Τον Ιατρικό σύλλογο Ξάνθης πρωτίστως όμως τον Φανουράκη!!!

Αφού υπάρχουν τα ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ στο testing.gov.gr για όποιον πολίτη το επιθυμεί, γιατί να πληρώσουν οι δημότες της Ξάνθης 10.000 τεστ; Δηλαδή ένα ποσόν που μαζί με τα προηγούμενα 3.000 τεστ, ξεπερνάει τις 91.000 ευρώ;

……

*Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν συνολικά δέκα περιοχές της Ελλάδας όπου τα κρούσματα είναι ανεξέλεγκτα μεταξύ των οποίων και η Ξάνθη!

......

*Σύμφωνα με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο Υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας «Ο Σωτήρης Τσιόδρας μου μετέφερε την λίστα με τις περιοχές που έχουν τα περισσότερα κρούσματα και παρά το lockdown δεν πέφτουν.

Αυτές είναι:

-Κάλυμνος –Κοζάνη –Κιλκίς -Δυτική Αττική –Έβρος –Θάσος –Ροδόπη –Φλώρινα -Λέσβος και -Ξάνθη».

-Τουτέστιν, κακώς χαρήκαμε χθες με τα 13 κρούσματα, αφού η Ξάνθη εξακολουθεί ουσιαστικά να μένει στο κόκκινο!

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε, ενώ οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι. «Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να σώσουμε περισσότερες ζωές».

Νωρίτερα και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκε ο χάρτης των κρουσμάτων.

 ...

*Στην αγορά της  Ξάνθης θα βρεθεί σήμερα με Χαριτωνίδου, Παπαδάκη και στελέχη του συνδυασμού ΞΑΝΘΗ για όλους, ο Σάββας Μελισσόπουλος προκειμένου να επισκεφθεί τη λαική αγορά και τους μαγαζάτορες! Όσους βρει ανοιχτούς βέβαια...!

(σ.σ. Δεν παίρνουν μαζί οτυς και τον  Φανουράκη να γίνουνε πολλοί....Μπας και δώσει σε κανέναν δικό τους καμιά απευθείας ανάθεση;!)

.......

*Κυριάκο Μητσοτάκη, ΔΙΩΞΕ τον Υπουργό Αδιαφάνειας και Απευθείας Αναθέσεων με το όνομα Θεοδωρικάκος! Πριν είναι αργά! Θα  γεμίσει "λαμόγια" και νέους Παπαγεωργόπουλους η τοπική αυτοδιοίκηση!  

Έξαλλος ο Κυριακός Μητσοτάκης με την επιδειξιομανία των στελεχών του!


Έντονα δυσαρεστημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την… επίδειξη στα social media, όσων έκαναν το εμβόλιο.

Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες δύο μέρες έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος αρχικά στα social media και μετά σε επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης, με το ποιοι κάνουν το εμβόλιο και πως το επιδεικνύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, δίνοντας ένα χαρακτήρα show. Με τελευταίο παράδειγμα τη σύζυγο του Υπουργού Περιβάλλοντος κυρίου Χατζηγάκη!

Η στάση τους αυτή φαίνεται πως εκνεύρισε ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής που υπογράφει o Σταύρος Παπαντωνίου.

Αναλυτικά τι έγραψε για το θέμα αυτό…

«Σπανίως φωνάζει ο πρωθυπουργός, ο οποίος κατά κοινή ομολογία είναι ένας ήπιος άνθρωπος. Χθες ήταν μια από αυτές τις σπάνιες μέρες που οι φωνές που έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε υπουργούς του ακούστηκαν μέχρι τις… νεραντζιές έξω από το Μαξίμου.

Αφορμή, οι πανηγυρικές αναρτήσεις και τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ‘‘ανέβασαν’’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εμβολιασμό τους. Μάλλον δεν κατάλαβαν πως το συμβολικό σκέλος της υπόθεσης άρχισε και τελείωσε την Κυριακή με τους εμβολιασμούς του πρωθυπουργού, της Προέδρου της Δημοκρατίας, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, του Σωτήρη Τσιόδρα και του μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεου. Νομίζω πως χθες, μετά τις φωνές, το κατάλαβαν και όσοι δεν το είχαν αντιληφθεί πως ο εμβολιασμός δεν είναι κάποιο σόου να το περιφέρουν στα social media, αλλά μια διαδικασία που πρέπει να γίνει με τη δέουσα σοβαρότητα».

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »