*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

Ο Σκάι "δοξάζει" το "γεφυράκι" του Ταρενίδη στο Δαφνώνα! Έρχεται "βόμβα" με Μπούτο....15 μήνες με 40 αντί 41 τα Δημοτικά συμβούλια!

28 Νοεμβρίου

Μέχρι και ο... ΣΚΑΪ «δόξασε» στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου το «τρομερό»… γεφυράκι του Παναγιώτη Ταρενίδη στο Δαφνώνα!!! Αυτό που συνδέει την πάνω με την κάτω γειτονιά...! «Δοξασμένο» γεφυράκι! "Δοξασμένος" Δαφνώνας!

……………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1

«Πως και πως περιμένουν οι πολίτες την… «δημοτική αστυνομία» του κυρίου Τσέπελη και του κυρίου Φανουράκη, μετά τις τελευταίες  περιβόητες ρυθμίσεις του Θεοδωρικάκου…

Πως και πως… προκειμένου να δούνε και ποιοι δημοτικοί υπάλληλοι θα την απαρτίζουν… Καθότι μια Κατερίνα Μαυρομάτη δεν μπορεί να τα κάνει όλα!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Σωστός...! Μόνο η Κατερίνα άλλωστε θα μοίραζε τις σακούλες με τα τρόφιμα «πεταμένα» στο δρόμο...

……………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2


«Επειδή όπως έχουμε επισημάνει ο Δήμος Ξάνθης, για όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, έχει λάβει έκτακτες επιχορηγήσεις που φτάνουν στο ύψος περίπου του 1.170.000 ευρώ θεωρούμε πως ένα μέρος αυτών μπορεί να διατεθεί για την στήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους».

(Από την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη για όλους» του Σάββα Μελισσόπουλου)

-Λεφτά υπάρχουν...! Ο «χρυσούς» αιών για Τσέπελη - Φανουράκη και... προμηθευτές!

 

Σεμνά & Ταπεινά

*Έρχεται «βόμβα» μεγατόνων για το Δήμο Τσέπελη, μαθαίνω από πρώτο χέρι, με τη διαφορά ότι δεν αφορά μόνο τον ίδιο...!

Αλλά και πολύ στενούς συνεργάτες του.

......

*Την ίδια ώρα πάντως ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος ετοιμάζει το δικό του «ρεκόρ»!

Συνεδριάζει με δημοτικό συμβούλιο 40 συμβούλων και όχι... 41 εδώ και 14-15 μήνες!!!!

Και συνεχίζει απτόητος, ενώ η απόφαση της Αποκεντρωμένης μιλούσε για ορκωμοσία του Σάκη Χατζηαντωνίου στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο!!!!

......

*Κι άντε ο Τσέπελης έχει τον Θεοδωρικάκο και τον Μέτιο, ο Φανουράκης έχει τον... «μέντορα» και την «ευχή» της «αείμνηστης» γριούλας... ο Γιάννης Μπούτος ποιόν έχει; Τον... Ζαγναφέρη;


Που βρήκε την ευκαιρία να βγάλει το «άχτι» του με τον θάνατο του Μαραντόνα για όλους τους... αριστερίζοντες;

.......

*Εσύ κύριε Ζαγναφέρη πολύ θα ήθελα να μάθω ειλικρινώς σου λέω, σε ποιους ανήκεις; Στους...δεξί-ζοντες;!

.......


*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Την γέφυρα που κατασκεύασε ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης (και λιγοστεύει κατά πολύ την απόσταση από την επάνω στη κάτω γειτονιά...), είδα ξαφνικά στο χθεσινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ για τον καιρό!

......

*Υπενθυμίζω ότι με τη συγκεκριμένη γέφυρα ασχολήθηκε και γερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο κι έγινε με μεγάλη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ δουλειά κι από τον ίδιο τον Παναγιώτη Ταρενίδη! Το προσωπικό του στοίχημα.... που ένωσε τον «κομμένο» Δαφνώνα σε δυο γειτονιές (και δυο ..εκκλησίες)!!!!

......


*Κοντά στο καθημερινό γκρίζο να δούμε και πιο αισιόδοξα και το σήμερα...αλλά και το αύριο!!! Το μήνυμα της στήλης και για τον νέο μήνα που μπαίνει από την Τρίτη. Και η μελαγχολική φωτογρφία του  Τάσου Ταρενίδη με την πανέμορφη Φθινοπωρινη Γαλάνη φθινοπωρινή! Κι αυτη απο το ΣΚΑΙ

.......

*Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι των σούπερ μάρκετ Κosmoplus όταν διαπίστωσαν ότι και ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης και επικεφαλής της «ΑΓΑΠΗΣ» Παπαχσρόνης, ψήφισε εναντίον τους στην Οικονομική Επιτροπή, παρά την κατά 660.000 ευρώ χαμηλότερη ΠΡΟΣΦΟΡΑ που κατέθεσαν!!!

Κι αυτό γιατί η ΚOSMOPLUS που έχει «ρίζες» στη Ξάνθη αφού μέτοχοι είναι και οι αδελφοί Θεοδωρίδη, στήριξαν όσες φορές τους ζητήθηκε το έργο του Γηροκομείου...

(σ.σ. Πως "αλλάζουν" ορισμένοι άνθρωποι τόσο πολύ...)

.......

*ΤΕΣΠΑ. Παπαχρόνης είναι αυτός. Το καλύτερο να του κάνεις... από μπροστά χαμόγελα κι από πίσω...! ΑΓΑΠΗ για τον... Τσέπελη και τον... Φανουράκη! Που προεκλογικά καλούσε (μαζί με τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη...), να πάνε στο... σπίτι τους!!!! (σ.σ. Με εικόνα και ήχο μάλιστα το ντοκουμέντο..)

......

*ΚΟΥΙΖ. Αληθεύει κύριε Λύρατζη οτι κάποιοι "όψιμοι" χορηγοί του Δήμαρχου Τσέπελη και πρώην κολλλητοί σου, ετοιμάζουν..."δωρεά" μπουκάλες...οξυγόνο; Και τελικά τα περιβόητα "μαϊμού" ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ οπυ κόστισαν χιλιάδες Ευρώ στο Δήμο και επί μήνες κυκλοφορούσαν ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ αλλά με...φάρους, που βρίσκονται;;; Γιατί ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ την συγκεκριμένη ιστορία; 

 

Δημήτρης Χαρίτου: Η αξιοπρέπεια του γονέα για να μην διακοπεί το διαδικτυακό μάθημα του παιδιού του και η αναλγησία της κυβέρνησης


Ένα πρωτοφανές περιστατικό διακοπής ρεύματος σε κάτοικο μικρού αγροτικού οικισμού του νομού Ροδόπης ήρθε να επιβεβαιώσει το αίτημα που είχε καταθέσει ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με ερώτησή του στις 8 Οκτωβρίου 2020 για να σταματήσουν οι απειλές διακοπής ρεύματος σε βάρος αγροτών της ΠΕ Ροδόπης. 

Όμως η ανεύθυνη πολιτική εκ μέρους του υπουργείου που συγκαλύπτει αυτές τις πρακτικές της ΔΕΗ είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτό το γεγονός που σόκαρε την ελληνική κοινωνία, γονέας να κάνει έκκληση να μην διακοπεί το ρεύμα όσο διαρκεί το διαδικτυακό μάθημα του παιδιού του. Γεγονός που δείχνει την αξιοπρέπεια του πολίτη και την προκλητική αναλγησία της κυβέρνησης, η οποία δε συγκινείται εν μέσω πανδημίας, εγκλεισμού των πολιτών και τηλεκπαίδευσης των μαθητών, δεν παρεμβαίνει και επιτρέπει την διοίκηση της ΔΕΗ και τους άλλους παρόχους να διακόπτουν το ρεύμα.

Υ.Γ. Η κοινοποίηση και μόνο του υπηρεσιακού έγγραφο της ΔΕΗ είναι παραδοχή της ευθύνης της κυβέρνησης αυτήν την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας

Υ.Γ. Καμία διακοπή ρεύματος εν μέσω πανδημίας νοικοκυριών, αγροτών, επαγγελματιών, ευάλωτων νοικοκυριών.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »