*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

Γ. Τσιλιγγιρίδης: Έρχεται βόμβα!; Σενάρια αλλαγής προπονητή στη Ξάνθη, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Super Leage 2!!;

28 Νοεμβρίου

*Στην Ξάνθη ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Κούγια στην ΑΕΛ; Ή θα περιμένουν τον Πόποβιτς... να πάρει το πτυχίο του προπονητή σε... ένα μήνα και θα πορευτούν με τον Ρένο;

Μια είδηση – βόμβα, εφόσον φυσικά επιβεβαιωθεί, μεταφέρει η γνωστή ιστοσελίδα sportstonoto του γνωστού σπορκάστερ της Καλαμάτας Σωτήρη Γεωργούντζου και ήδη κάνει το γύρο το διαδικτύου!!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο Μιχάλης Γρηγορίου που παραιτήθηκε την περασμένη Κυριακή από την Λάρισα του Κούγια, ανηφορίζει προς την ....Ξάνθη!!!! Μάλιστα αν αληθεύει το σενάριο αυτό,  τότε δικαιώνεται ο δικός μας  Γιάννης Τσιλιγγιρίδης που μιλούσε για...βόμβα πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

«Ο Τόνι Πόποβιτς δεν έχει το απαραίτητο δίπλωμα για την Super league 2 και έτσι ο Μπιλ Πάπας προχωρά στην πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος πρόσφατα – θυμίζουμε – απολύθηκε από την Λάρισα, ή μάλλον παραιτήθηκε πριν προλάβει να τον απολύσει ο Κούγιας.

Επίσημα αυτό αναμένεται να γίνει γνωστό με ανακοίνωση της Θρακικής μας ΠΑΕ, πιθανότατα σήμερα ή αύριο το πρωί, αφού πρώτα βέβαια πέσουν και οι σχετικές υπογραφές και από τις δύο μεριές φυσικά!».

Ωστόσο χθες κυκλοφόρησε και η είδηση ότι για ένα μήνα προπονητής στη Ξάνθη θα είναι ο Ρένος (τυπικά), μέχρι να πάρει το... πτυχίο του ο Αυστραλός κ.Πόπιβιτς!!

Ο οποίος σημειωτέων έχει φέρει και την οικογένειά του αλλά και τα δυο του παιδιά από την Αυστραλία στη Ξάνθη και ήδη φοιτούν στο AXION!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »