*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Ο Τσέπελης, η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Π. Πόλη με ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολή, η Τροχαία Ξάνθης και η «απληστία» της εξουσίας

18 Σεπτεμβρίου
*Ρωτούσε ο «Μαχητής» στις 1 Σεπτεμβρίου 2020 με αφορμή το κλείσιμο του δρόμου μπροστά από το μαγαζί του στην Παλιά πόλη.
-ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Είναι υπεράνω των Νόμων ο Τσέπελης, κάνει ότι θέλει και τον ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ οι... πάντες;»
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 ενώπιον όλων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ενώπιον όλων  των παρόντων δημοτικών συμβούλων αυτό που έκανε επί σειρά ετών και επί...Λάκη Στυλιανίδη!
-Με δική μου ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ έκλεισε ο δρόμος προς τη Παλιά Πόλη! Αναλαμβάνω την ΕΥΘΥΝΗ!
-Απλό λοιπόν το ερώτημα.
Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Κύριε Εισαγγελέα του Εφετείου Κομοτηνής. Κύριοι Εισαγγελείς της Ξάνθης;
Ο Νόμος Τσέπελη δηλαδή ΥΠΕΡΑΝΩ όλων; Και της… νομιμότητας;
……
*Και επί της ουσίας.
*«Τσαμπουκάς» λοιπόν αντάξιος χοιροβοσκού απευθυνόμενος σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης και με τον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη να μη βγάζει άχνα και κυνική ομολογία που δεν πιστεύανε ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι της δικής του παράταξης:
«..... Με προφορική εντολή του ιδίου του Δήμαρχου Τσέπελη (σ.σ. Όπως τις παράνομες απευθείας αναθέσεις που έδινε ο ίδιος ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και αντιδήμαρχος επί Λάκη Στυλιανίδη  και μετά έλεγε στους εργολάβους καταφύγετε στο δικαστήριο για να πάρε τα λεφτά σας....», έκλεισε ο δρόμος προς την Παλιά Πόλη από αρχές Αυγούστου 2020. Το κίνητρο; Μα να... οικονομήσει πρώτα το δικό του μαγαζί που έβγαλε τραπεζάκια και στο δρόμο... και μετά και κάποιων άλλων επιχειρηματιών!
(σ.σ. Κι όταν στο συγκεκριμένο δρόμο, απαγορεύεται να βγάλει  βέβαια τραπεζοκαθίσματα ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας και γι' αυτό έκλεισαν το καφέ μπαρ ΑΕΡΙΚΟ άλλωστε οι Δαργανάκης. Μουσμουλίδης και Ντορόζ... ακριβώς απέναντι!).
......
Απίστευτο λοιπόν αλλά και αληθινό. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης), στην συζήτηση που έγινε εκτός ημερήσιας διάταξης για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ θέμα του κλεισίματος τοι δρόμου!!!
Μετά από τις ερωτήσεις που κατέθεσαν οι παρατάξεις Λύρατζη, Παπαχρόνη και Γιώργου  Χατζηθεοδώρου.
-Με δική μου ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ έκλεισε ο δρόμος! Τουτέστιν σας γράφω όλους στα παλιά μου υποδήματα, για τον απλούστατο λόγο, έχω ΡΟΠΗ στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και μπορεί να έγινα Δήμαρχος έστω όπως έγινα...!
-Αλλά εξακολουθώ να τα θέλω όλα δικά μου καθότι προηγείται η ΑΠΛΗΣΤΙΑ μου!
.......
Και το ωραίο της υπόθεσης. Όπως λοιπόν ομολόγησε ο Δήμαρχος Τσέπελης, «επικοινώνησε προφορικά ο ίδιος με τον Διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης κ.Πούλιο και του είπε ότι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ο ίδιος την... ευθύνη» για το κλείσιμο του δρόμου, κάτι που επανέλαβε και στο σώμα!!! Και ο διοικητής της Τροχαίας λέει του έδωσε....ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ κι αυτός την «άδεια»  να κλείσει το Νόμο!!!
Μόνο που ΓΡΑΠΤΗ απόφαση της Τροχαίας Ξάνθης δεν υπάρχει! Ούτε και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης!
Και απλά για να «σώσει» τον εαυτό του ο Τσέπελης έβαλε συμμέτοχο στην «παρανομία» του και τον Διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης!!!
Όπως είχε κάνει άλλωστε και με το μπάζωμα στο χείμαρρο της Χρύσας που παρουσίασε ετεροχρονισμένη ΠΛΑΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ του Δασαρχείου Ξάνθης!
-Αλλά ο τότε Εισαγγελέας της έδρας, μολονότι το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο και ο Γιαλάογλου δεν μπορεί ακόμη να συνέρθει από το σοκ του ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ τότε εγγράφου που είχε ημερομηνία Παρασκευή (πριν το αδίκημά του δηλαδή...) ενώ είχε εκδοθεί ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ!!!! Μετά την τέλεση δηλαδή του αδικήματός του!!! Τσέπελης ήταν και πριν εκλεγεί Δήμαρχος, Τσέπελης παραμένει και ΤΩΡΑ!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »