*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Η ομολογία του πανικόβλητου Τσέπελη για το κλείσιμο του δρόμου και η...μοναδικότητα του ακινήτου της Χρύσας σύμφωνα με τον Φανουράκη

18 Σεπτεμβρίου
(Νέα) ΞΑΝΘΗ... για όλους!
(Την βρήκα τη νέα δημοτική  παράταξη...)
....................................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«...ερωτώ τους κυρίους  Λύρατζη-Παπαχρόνη και φυσικά  την ΕΥΠ, το ΥΠΕΞ και φυσικά Τσέπελη και Γιάννη Ζερενίδη...!
-Ποιος ή ποιοι «πουλάνε» ως... οικόπεδα το Αθλητικό Κέντρο του Δροσερού (σ.σ. Και γενικά οικόπεδα στον Οικισμό...) και μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε μάλιστα εις εξ’ αυτών κατέβασε και τη σχετική φωτογραφία; Διότι μιλάμε πλέον για ΑΝΑΡΧΗ και αυθαίρετη οικοδόμηση και δεν «κινείται» φύλλο στο Δήμο Ξάνθης!!!».
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Μ»)
-Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση από αρμόδιους και αναρμόδιους...
....................................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Η Ξάνθη έχει συντριβεί οικονομικά. Πέντε (5) μήνες βρισκόταν σε διαρκή καραντίνα λόγω των ιδιαίτερων προβλημάτων COVID-19 στο νομό μας...., με συνέπεια η οικονομική κατάσταση των συγκεκριμένων επιχειρήσεων να είναι τραγική και να μην μπορούν να πληρώσουν ούτε το πάγιο ηλεκτρικό ρεύμα.
Σε σας εναποθέτουμε την ελπίδα μας, γιατί με τις παρούσες συνθήκες δεν υπάρχει όχι μέλλον αλλά ούτε παρόν για το Νομό Ξάνθης».
(Από την επιστολή του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη)
-Έχω απορία πως θα δράσουν οι Νίκος Ευφραιμίδης-Σπύρος Τσιλιγίρης από δω και στο εξής...

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πανικόβλητος ως συνήθως στην συνεδρίαση της Τρίτης ο Δήμαρχος Τσέπελης για το κλείσιμο του δρόμου... Η απολογία της απολογίας και... αναλαμβάνω την ευθύνη, με προφορική μου εντολή έκλεισε ο δρόμος προς τη Π. Πόλη.
-Αναλαμβάνεις την ευθύνη απέναντι στους Εισαγγελείς Ξάνθης; Στους Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης; Στην Αποκεντρωμένη; Τελικά είναι «γυμνός» ο «βασιλιάς»...! Όπως ήταν πάντα άλλωστε... εδώ και 30 χρόνια!
......
*Και για να ακονίσουμε λίγο τις μνήμες. Τα ίδια δεν είχε κάνει ο ίδιος άνθρωπος και ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  στην πρωτόδικη δίκη του στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης για το μπάζωμα του ρέματος της Χρύσας;
-Και τότε δεν έφερε ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ βεβαίωση του Δασαρχείου Ξάνθης ότι ζητούσε άδεια για να... καθαρίσει ημέρα Κυριακή το ρέμα στις 2 το μεσημέρι με ημερομηνία Παρασκευή, ενώ η βεβαίωση του δόθηκε... Δευτέρα; Μετά δηλαδή την τέλεση του αδικήματος. Και τότε δεν επιχείρησε να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ το δικαστήριο; Αλλά δυστυχώς ο τότε Εισαγγελέας δεν του απήγγειλε και την κατηγορία της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ μετά την κατάθεση του Δασάρχη;
Εδώ είναι ο καταγγέλλων Βαγγέλης Βασιλειάδης που του απαγόρευσε ο Μπούτος με εντολές του Τσέπελη και την είσοδο στις συνεδριάσεις στο Ίδρυμα... Ρωτήστε τον.
......
*Πανικόβλητος λοιπόν ο σημερινός Δήμαρχος τη Τρίτη, κατέφυγε στο γνωστό... τσαμπουκά του «χοιροβοσκού» που κάνει ότι... γουστάρει στη πόλη, λες και τυγχάνει μιας ιδιότυπης ασυλίας...! Τυγχάνει;;;
.......
*Με δική μου ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολή έκλεισε ο δρόμος όπως... κι αν έκλεισε! Δηλαδή με... κώνους δίπλα στα επίσης παράνομα τραπεζοκαθίσματά του, με πρόχειρο κάγκελο του Δήμου Ξάνθης και κάποιες... γλάστρες!
Να είσοδος στη παλιά Πόλη για τους επισκέπτες... να μάλαμα!
Η παρανομία, της παρανομίας, ω, παρανομία! Για ακόμη φορά, στον ίδιο χώρο που επί Δημαρχόπουλου έκλεισε το ΑΕΡΙΚΟΝ επειδή ακριβώς δεν μπορούσε πλέον να βγάλει... τραπεζοκαθίσματα! Ενώ το δικό του μαγαζί κάνει ότι θέλει!
Με την πλήρη κάλυψη των Εισαγγελέων, της αστυνομίας, της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων...! Αλλά και κάποιων παρατάξεων της αντιπολίτευσης!
.......
*Ακολούθησε η έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης. Με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ανταμπούφη ευθέως να τον κατηγορεί το Δήμαρχο ότι  «έκλεισε το δρόμο για να ευνοήσει τα επιχειρηματικά και οικονομικά του συμφέροντα, δηλαδή το μαγαζί του…», γεγονός που φαίνεται βέβαια και από τις νησίδες δίπλα στα τραπεζοκαθίσματά του που βρίσκονται στο δρόμο…!
.......
Εκνευρίστηκε εκεί λίγο ο Δήμαρχος Τσέπελης... αλλά μέχρι ένα σημείο το αποδέχτηκε!  Δεν μπορούσε άλλωστε να κάνει κι αλλιώς... αφού επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ τραπεζοκαθίσματα  στο δρόμο όπως δεν μπορούσε και το ΑΕΡΙΚΟΝ και γι’ αυτό και έκλεισε!
.......
*Γιατί φυσικά το ίδιο ΕΝΤΟΝΟΣ ήταν και ο διάλογος του Δήμαρχου Τσέπελη με τον γιατρό και δημοτικό σύμβουλο της ΑΓΑΠΗΣ Βασίλη Παπαδόπουλο (κάτοικο της Π. Πόλης), που όταν άκουσε τον Τσέπελη να επικαλείται την 154 απόφαση του Δ.Σ. του 2016 δεν πίστευε σε αυτά που... άκουγε και ξέσπασε, αποχωρώντας τελικά από τη συνεδρίαση:
«Εγώ είμαι αξιοπρεπής άνθρωπος… Θίγεις την αξιοπρέπειά μου με τα ψέματα που λες για την Παλιά Πόλη και την απόφαση που επικαλείσαι και που πουθενά δεν μιλάει για κλείσιμο δρόμου και αυτά που ισχυρίζεσαι… Κάτσε μόνος σου λέγε ότι θέλεις!»
-Και αποχώρησε υπερήφανος ο  γιατρός για τον εαυτό του,....!
-Οι παραμένοντες Παπαχρόνηδες αισθάνονται το ίδιο υπερήφανοι που τον «άδειασαν»; Λέω...
......
*Και στο ρεζουμέ. Στο δημοτικό συμβούλιο όμως της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2020, το κυρίαρχο θέμα ήταν άλλο. Και συγκεκριμένα η  ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΓΟΡΑ ακινήτου του δημοτικού συμβούλου Στέλιου Γουναρίδη, που εκκρεμεί εδώ και 10ετία τουλάχιστον και το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης.
Ποιο ήταν αυτό; Διαβάστε το:
«02ο ΘΕΜΑ: Καταρχήν λήψη απόφασης, για απευθείας αγορά ακινήτου, επί της οδού Πατρ. Κυρίλλου Στ΄ (εισηγητής Εμμανουήλ Φανουράκης, Αντιδήμαρχος Ξάνθης)».
Και με πιο απλά λόγια, ο Μανώλης Φανουράκης εισηγείται την απευθείας αγορά από το Δήμο Ξάνθης του ακινήτου του δημοτικού συμβούλου Στέλιου Γουναρίδη με ένα ποσόν που κυμαίνεται από 250-500.000 ευρώ!!!
Με επιχείρημα (παραθυράκι...) του Φανουράκη, την... ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του συγκεκριμένου ακινήτου στη περιοχή της Χρύσας!!!
-Μοναδικό το ακίνητο και ακόμη πιο μοναδικοί οι... Δημαρχόπουλος - Τσέπελης φυσικά! Θέμα που τελικά αναβλήθηκε γιατί απαιτούνται 27 ψήφοι για να εγκριθεί η συγκεκριμένη απευθείας αγορά!!!
(σ.σ. Αλήθεια ο νυν κολλητός το Τσέπελη και του Φανουράκη Δημήτρης Μπένης, τι άποψη για το παραπάνω θέμα... Μπορεί να μας την πει δημόσια; Περιμένουμε με αγωνία...!).

Ζήτω... η μοναδικότητα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »