*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Ετήσιο τρισάγιο στη μνήμη Κωνσταντίνου Καραμανλή-Τα ερωτήματα για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

30 Μαΐου
*Αίσθηση προκάλεσε η μή επίσκεψη της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στον Ανδριάντα του Εθνάρχη στη Ξάνθη που απέχει λίγα μέτρα απο το Δημαρχείο Ξάνθης! 

*Κυρία Πρόεδρε, ο Ανδριάντας του Εθνάρχη στη Ξάνθη δεν είναι απλά ένα...μάρμαρο! Είναι ΦΟΡΟΣ τιμής για τον Μεγάλο Έλληνα που έβαλε την χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διακήρυξε οτι η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Σήμερα, Σάββατο 30 Μαΐου, τελέστηκε το ετήσιο τρισάγιο του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε στενό κύκλο, παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος “Κωνσταντίνος Καραμανλής” Πέτρου Μολυβιάτη, του Αντιπροέδρου Αχιλλέα Καραμανλή, του τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του Υπουργού Κώστα Καραμανλή, του βουλευτή Δημήτρη Καιρίδη, μελών της οικογένειας και του Θεόδωρου Χαριτόπουλου.
Το τρισάγιο τελέστηκε με καθυστέρηση ενός και πλέον μηνός, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοίού.
Ο Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής γεννήθηκε στο Κιούπκιοϊ (σημερινή Πρώτη), στις 8 Μαρτίου 1907 και απεβίωσε στην Αθήνα, στις  23 Απριλίου 1998. Ηταν Έλληνας πολιτικός ο οποίος διετέλεσε τέσσερις φορές Πρωθυπουργός της Ελλάδας και δύο φορές Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 

  Αίσθηση πάντως προκάλεσε η μη επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στον Ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή κατά την επίσκεψή της στη Ξάνθη, προφανώς γιατί δεν ενημερώθηκε απο το Δήμο Ξάνθης, αφού απο κοινού έγινε το πρόγραμμά της στη πόλη...
Κάποιοι δεν κατάλαβαν οτι ο Ανδριάντας του Εθνάρχη στη Ξάνθη δεν είναι απλά ένα ....μάρμαρο και δεν έγινε απλά για να γίνει....αλλά αποτελεί Φόρο Τιμής και των Θρακιωτών στην Κορυφαία Ελληνική Προσωπικότητα που ως  Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ΕΝΩΣΕ τους Έλληνες και ιδαίτερα σε μια  τόσο ευαίσθητη και Ακριτική περιοχή όπως η Θράκη. Και έστειλε παντού το μήνυμα οτι η Μακεδονίας είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »