*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Απίστευτη γελοιότητα! Ο άνθρωπος που οργάνωσε την «μαϊμού» επέτειο γάμου του Τσέπελη, έκανε δώρο…γενεθλίων στην Σακελλαροπούλου!

31 Μαΐου
*Πρόκειται για τον Πρόεδρου του ΚΑΠΗ Ξάνθης Πάνο Αμβροσιάδη που κάλεσε τα μέλη εν καιρώ πανδημίας για να τους μοιράσει από... δυο γιαουρτάκια, δυο γαλατάκια κι ένα... τέταρτο κασέρι ως..."βοήθεια" των εταιρειών που έκαναν δωρεές στο Δήμο λόγω....καραντίνας! Την ίδια ώρα που αλλού (Κιμμέρια-Δροσερό) μοίραζαν τεράστιες...σακούλες με φουλ τρόφιμα!

 *Ειλικρινά το "τερμάτισαν" εντελώς οι Τσεπελοφύλακες! Αλήθεια με... απευθείας ανάθεση αγοράστηκε και η... κούκλα γενεθλίων της Προέδρου της Δημοκρατίας κύριε Πάνο Αμβροσιάδη; 


Σε μια ακόμη απίστευτη γελοιότητα προχώρησε ο άνθρωπος που οργάνωσε την «μαϊμού» επέτειο γάμου του ζεύγους Τσέπελη και γέλασε φυσικά και το παρδαλό κατσίκι.

Αναφερόμαστε φυσικά σε γνωστό "Τσεπελοφύλακα"  που  πληροφορηθείς –όπως λέει το σχετικό ρεπορτάζ "κολλητού" του δημοσιογράφου τον οποίο "αμείβει" με απευθείας ...αναθέσεις!- ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε ....γενέθλια, πήγε στη Σταυρούπολη για να της κάνει δώρο…γενεθλίων μια κούκλα ντυμένη με τη Θρακιώτικη στολή!!!
Σε μια ακόμη προσπάθεια να μετατρέψει (και αυτός...) με τη στήριξη της ειδικής συμβούλου των εκάστοτε Δημάρχων Δέσποινας Χατζογλίδου (δίπλα του),  την επίσκεψή της Προέδρου σε...προσωπικό σώου και γκλάμουρ κιτς!
Μάλιστα αν παρατηρήσει κανείς την έκφραση της Προέδρου, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα...ενθουσιασμένη από την...έκπληξη, τουλάχιστον ως πρώην ανώτατη δικαστικός!
Πρόκειται  φυσικά για τον γνωστό «Τσεπελοφύλακα» Πάνο Αμβροσιάδη Πρόεδρο του ΚΑΠΗ  και του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης που εν καιρώ πανδημίας, κάλεσε τα μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης για  τους μοιράσει…δυο γιαουρτάκια, δυο γαλατάκια κι ένα…τέταρτο κασέρι!
Αυτό που δεν μάθαμε βέβαια…
Αν αγόρασε την «κούκλα» με ...απευθείας ανάθεση από κάποιο κατάστημα κολλητού τους, όπως έκανε με την βασιλόπιτα του Δημοτικού Ραδιόφωνου, την οποία αγόρασε από τον…φούρνο του Δήμαρχου Τσέπελη στη Χρύσα έναντι...50.27 ευρώ!
(σ.σ Πολύ φτήνια κύριοι...Λίγος σεβασμός τουλάχιστον στο αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας....Αλλά κι εκείνη πως "δέχτηκε" τέτοια γκλάμουρ κιτσ έκπληξη;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »