*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Απριλίου

Τα "γκάζια" του Χαρδαλιά στον Τσέπελη για το .."νοσοκομείο" και οι βλακώδεις διευκρινίσεις του, για τις ευθύνες της Ροφαέλα!

03 Απριλίου
*Ο Δήμαρχος Τσέπελης, μετά τα «γκάζια» που άκουσε από τον Χαρδαλιά κα και την Αθήνα για το «νοσοκομείο»  του, έσπευσε αδίστακτα «έδωσε» βοά στο «πλήθος» την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα ως «ενήμερη» της ιδέας του!
-Διευκρινίζοντας –προφορικά φαντάζομαι- ότι «σε ννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες του Γενικού  Νοσοκομείου  Ξάνθης,  που διαθέτουν  την τεχνογνωσία και στο πλαίσιο προσέγγισης  σεναρίων,  που από τη φύση του αντικειμένου της είναι υποχρεωμένη να «βλέπει»  η  Γενική Γραμματεία  Πολιτικής Προστασίας , έτσι ώστε να υπάρχει προετοιμασία και για το πιο ακραίο γεγονός, έχει τεθεί ο σχεδιασμός μετατροπής του κλειστού γυμναστηρίου «Φίλιππος Αμοιρίδης»  σε....βοηθητική υγειονομική μονάδα κλπ
......
*Για να καταλήξει ως εξής:
«Σημειώνεται ότι,  το κλειστό  γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» σύμφωνα με τον Πολιτικό σχεδιασμό Έκτακτης Ανάγκης (ΠΣΕΑ),  αποτελεί από τις  23 Δεκεμβρίου 2004  χώρο συγκέντρωσης και εγκατάστασης,  σε περιόδους  έκτακτης ανάγκης»
......
*Κύριε Τσέπελη δυστυχώς συνεχίζεις ανημέρωτος κι αυτό δεν δικαιολογείται φυσικά επειδή είσαι απόφοιτος δημοτικού και αυτό «καταλαβαίνεις» με τις γνώσεις που διαθέτεις.
Το Υπουργείο σου έγραψε ότι είναι για άλλη χρήση το γήπεδο. Το Αμοιρίδειο είναι για άλλο σκοπό. Είναι δυο υπόγεια κάτω με καταφύγιο και έχει τρόφιμα. Δεν μπορεί να γίνει χώρος νοσοκομείου εκεί. Στο Αλέξανδρος Μπαλτατζής ναι γίνεται κι έχει και θέρμανση. Ενώ το Αμοιρίδιο δεν έχει καν κλιματισμό εδώ και 15-17 χρόνια αλλά και την υποδομή…
-Γιατί λοιπόν δεν πήγες στο Γυμναστήριο Αλέξανδρος Μπαλτατζής τα... ράντζα σου;
(σ.σ. Η ερώτηση ισχύει και για την Ροφαέλα, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή του  Νοσοκομείου Ξάνθης, μια σ’ αυτούς έριξε τελικά την ευθύνη ο Τσέπελης!).
.....
*Τι θυμίζει αυτή η ιστορία του; Μα την καραμπινάτη εκείνη  ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του όταν πήγε να μπαζώσει το ρέμα στη Χρύσα για το παράνομο χοιροστάσιο που διαθέτει και στο δικστήριο πήγε...πλστογραφώντας έγγραφο του Δασαρχείο Ξάνθης, για το οποίο τον ξεσκέπεσα ο τότε Δασάρχης!!!!!! (Σ.Σ. Και ο τότε Εισαγγελέας δεν τον πήγε κατηγορούμενο παρά το πρωτοσέλιδό μου...!)
.......
*Ενοχλήθηκε μαθαίνω ο Γιάννης Παπαχρόνης που τον χαρακτήρισα μετά τις ύβρεις του κατά των περιπατητών...βοηθό σερίφη του Φανουράκη κι όχι του...Λούκυ Λουκ!
-Γιατί κύριε Παπαχρόνη ο Λούκυ είναι υπέρ των φτωχών και της «γριούλας» κι όχι υπέρ των αδελφών Ντάλτον!
......
*Αλήθειες. Ότι το χρήμα (όπως και ο βήχας) στο Δήμο Τσέπελη κυκλοφορεί στο φουλ και ειδικά τώρα με τον κορωνοϊό –όπου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, δηλαδή στο φουλ απευθείας αναθέσεις και τα γνωστά...- είναι κάτι που δεν κρύβεται και αναμενόμενο...
Μόνο που δεν είναι «δικό»  του(ς) ώστε να  το «ξοδεύουνε» για να τους λιβανίζουν οι «διαμορφωτές» κοινοί γνώμης και οι τα λιβανιστήρια τους!
-Απλά ας γνωρίζουν ότι το «έξυπνο» πουλί, αργά ή γρήγορα, κάποτε θα… πιαστεί! Διότι εκτός των άλλων, είναι και «απρόσεχτο»...
Κι οι πρώτοι που θα τα «ξεράσουν» θα είναι οι... δυσαρεστημένοι που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το σύστημα του σημερινού δημάρχου Ξάνθης.
......
*Ερώτημα. Αλήθεια πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη, οι βουλευτές, ο Χρήστος Μέτιος κλπ πρόσφεραν τον μισό μισθός για να συμβάλουν κι αυτοί στην καταπολέμηση του Κορωνοϊού, ο Δήμαρχος Τσέπελης όμως, ο Φανουράκης,  ο Μούρκας των 1.710 ευρώ στη ΔΕΥΑΞ , οι υψηλόμισθοι ειδικοί γραμματείς και η γραμματέας του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι και γενικά όλα τα παιδιά της «παρέας»… δεν θα συμβάλουν δίνοντας κι αυτοί το μισό μισθό τους;
Περιμένουμε με αγωνία…
......
*Κάποιος ΚΟΥΡΑΚ ΡΙΤΒΑΝ από τον Εχίνο όπως μαθαίνω -κολλητός του ανθέλληνα νυν Δημάρχου Ντελή Ριτβάν- βγήκε χθες το μεσημέρι στον ΣΚΑΙ και με... έβριζε! Υψίστη τιμή!
-Γιατί σημαίνει ότι τους "ενόχλησα" πολύ με την τελευταία αρθρογραφία μου για τα «Πομακοχώρια» που μετέτρεψε σε… «Τουρκοχώρια» ο έτερος Ριτβάν το Δήμου.
Ντελή ΡΙΤΒΑΝ άλλωστε ο ένας, Κουράκ ΡΙΤΒΑΝ ο άλλος! Τους συνδέουν πολλά...
......
*Απίστευτη Έλενα Ροφαέλα, ενώ την Τετάρτη ο  Καραδέδος μιλούσε για 20 κρούσματα κι αυτή «ξεχάστηκε» και στη χθεσινή ανακοίνωσή της (σ.σ. Ευλογώντας τα γένια της...), ισχυρίστηκε ότι στη Ξάνθη υπάρχουν μόνο...19 κρούσματα!!! Για γέλια η ανύπαρκτη ενημέρωση!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »