*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

Μετά απο δυο μήνες...ξαναλειτουργεί απο τη Τετάρτη το ρολόι!

20 Φεβρουαρίου
ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΝ...ΣΠΥΡΟ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ;
Δεν αποκλείεται να έχουμε βέβαια πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο 2020 που όπως τουλάχιστον συζητείται, θα γίνουν με...λίστα κι όχι με σταυρό!
Οπότε το ερώτημα όχι μόνο το δικό μου αλλά και των εκατοντάδων πολιτών προς τον  Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη!
Δηλαδή θα κατέβει το κόμμα της Ν.Δ. στη Ξάνθη –όπου πρώτος ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν αποκλείεται καθόλου να συνεχίσει την πρωτιά του- με πρώτο στη λίστα τον...Σπύρο Τσιλιγγίρη;
-Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι Πρόεδρε! Στο υπογράφω από τώρα...!

ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 
ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ;
Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης έδωσε εντολές στους υπηρεσιακούς παράγοντες να μην μας ενημερώνουν ούτε για τις...διακοπές νερού στη πόλη.
Ειλικρινά αδυνατώ να πιστέψω πως συνεχίζει να λειτουργεί λες και η συγκεκριμένη εταιρεία είναι «μαγαζί» του...
(σ.σ. Και το χειρότερο όλων; Οι υπηρεσιακοί παράγοντες εκτελούν τις εντολές του, με...προφορικές εντολές! Με πρώτο και καλύτερο τον Λεπίδα! Δηλαδή αυτόν που ανέδειξε ο....πρώην Πρόεδρος Μαρίνος Σδρέβανος! Να τον χαίρεται...)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΧΘΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΨΗΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ
Επιτέλους! Μετά από δυο μήνες περίπου και μετά από τη λαϊκή κατακραυγή εναντίον τους, χθες ξαναλειτούργησε το ψηλό μας το ρολόι, μέχρι  να...ξαναχαλάσει βέβαια, γιατί είχε ξαναγίνει το ίδιο και την περασμένη εβδομάδα...
Σημειώνω ότι το ρολόι μέχρι και την ώρα της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ήταν...χαλασμένο φαίνεται όμως το άγριο κράξιμο που φάγανε και πάλι από τους πολίτες, τους αφύπνισε τελικά μετά τις 2 το μεσημέρι να ξαναβάλει μπρος...!
Ας ευχηθούμε τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το καρναβάλι, να μη ξαναχαλάσει. Αντιδήμαρχε  Γιάννη Ζερενίδη  κάνε ότι μπορείς!

ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΡΕΝΙΔΗ Ο...ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ;
Το είδαμε κι αυτό. Ο ανεψιός του Δήμαρχου Τσέπελη και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Τσέπελης στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας να κάνει και τον...εισηγητή των...τεχνικών θεμάτων, επειδή καθυστέρησε να πάει στη συνεδρίαση ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης!!! Συμβαίνουν κι αυτά στο Δήμο Τσέπελη...
(σ.σ. Βέβαια ο άνθρωπος απλή ανάγνωση έκανε....μη τα θέλουμε όλα δικά μας)
-Τουλάχιστον να ρωτήσουμε με τι γνώσει ο συγκεκριμένος κύριος κάνει εισηγήσεις σε...τεχνικά Θέματα του Δήμου Ξάνθης; Ή να μη ρωτήσουμε;



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »