*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η συνάντηση του ΛΕ-ΠΑ με τον Μπάμπη Δαργανάκη

20 Φεβρουαρίου
*Επανέρχομαι στο χαμό που για μια ακόμη φορά έφερε ο ΛΕ-ΠΑ τη περασμένη Κυριακή στο Κυβερνείο, δημιουργώντας κυριολεκτικά πανικό και ιδού μια φωτογραφία του, εν μέσω θαυμαστριών του που βγάζανε συνεχώς φωτογραφίες μαζί του!
……
*Και η σημερινή αποκλειστικότητά μου. Ο Λευτέρης Πανταζής με τον Μπάμπη Δαργανάκη και τον Δημήτρη Γεωργιάδη στον επάνω όροφο του Κυβερνείου.
Τρία αστέρια μαζί.
......
*Τσικνοπέμπτη στο hotel ΒΟΣΠΟΡΟΣ Φανάρι Κομοτηνής  θα  κάνει o δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Στογιαννίδης τραγουδώντας live στο CARNIVAL CLUB σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020  στις 6 το απόγευμα.
…..
*Πολλά καινούργια πράγματα φαίνεται ότι ετοιμάζουν Γιώργος Καρυπίδης και Αντώνης Χειμωνίδης αφού σχεδόν σε καθημερινή βάση κάνουν μαζί πρόβες, συζητάνε και κάνουν τα καλλιτεχνικά τους σχέδια..!
Χθες φυσικά στην Ξανθίππη ήταν εκπληκτικοί και οι δυο στη βραδιά γευσιγνωσίας. Περισσότερα στην επόμενη έκδοσή μας.
.....
*Θα ‘χουμε σύντομα... μονόπετρο και αρραβωνιάσματα; Διότι κάτι τέτοιο έφτασε στ’ αυτιά μου κι έχει να κάνει με τον έρωτα γνωστής ξανθιάς ύπαρξης με το αμόρε της; Πάντως αυτό φημολογείται έντονα τον τελευταίο καιρό. Πολύ... έντονα..!
......
*Στη κοπή της βασιλόπιτα του ΣΕΒΑΣ Αλεξανδρούπολης για τη βράβευση της αγωνιστικής του παρουσίας το 2019 βρέθηκε ο δημοφιλής σκηνοθέτης, ηθοποιός αλλά και αθλητής Δημήτρης Χαϊτίδης...
5 μετάλλια (4χρυσα κι ένα ασημένιο) στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, 7 μετάλλια (3 χρυσά, 3 ασημένια κι 1 χάλκινο) στο βαλκανικό πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι... Πανελλήνιο ρεκόρ στο δέκαθλο με την 8η επίδοση στον κόσμο, βαλκανικό ρεκόρ στο πένταθλο με την 3η επίδοση στον κόσμο, πανελλήνιο ρεκόρ με την εθνική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4χ100 και Βαλκανικό ρεκόρ με την εθνική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ200!!!
Πρωταθλητής σε όλα του και ασυναγώνιστος!
......
*Τελικά έφυγε για Γερμανία μεριά ή όχι δημοφιλής ηθοποιός που αυτήν τη φορά είναι αποφασισμένη πάντως να ρίξει «πέτρα» στη Ξάνθη;
Ποτέ μην πεις ποτέ...
......
*Στο μεταξύ άδεια προσπαθεί να πάρει ο δημοφιλής ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και κάμεραμαν προκειμένου να έρθει από την Γερμανία, να «παίξει» στο Πικαντίλι 4 και να ... ξαναφύγει!
-Ούτε η διαδρομή Ξάνθη-Όλβιο δηλαδή να ‘τανε!
(σ.σ. Αντίθετα η μαγική Αθανασία κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί αυτήν τη φορά στη Σκηνή και μάλιστα με...καυτό ρόλο!)
Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »