*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Φεβρουαρίου

Αποθεώθηκε και πάλι ο Πανταζής στο Κυβερνείο, παρών και ο Σπύρος Τσιλιγγίρης....

18 Φεβρουαρίου
*Χαμός έγινε για μια ακόμη φορά το βράδυ της Κυριακής στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με τον ΛΕ-ΠΑ σε τρομερή φόρμα μάλιστα! Καθώς είδε εκεί και όλους τους καλούς φίλους που διαθέτει όχι μόνο στη Ξάνθη αλλά και στη Χρυσούπολη.
….
*Μάλιστα μπορεί ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης να είναι ΑΠΩΝ από παντού (σ.σ. Και στις βασιλόπιτες και εκδηλώσεις των συλλόγων…), το βράδυ της Κυριακής όμως ήταν στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ συντροφιά με τον χειρούργο Φίλιππα Φιλίππου προκειμένου να απολαύσουν τον Λευτέρη Πανταζή…
Τι να κάνουμε…Τα «γούστα» δεν κρύβονται! Και ιδίως όταν βρίσκεσαι με συναδέλφους γιατρούς....
……
*Η έκπληξη; Μα όταν με…φόρμα μπήκε στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και εντεταλμένος σύμβουλος του Τσέπελη Ματθαίος Σαββίδης που πήγε στο τραπέζι του Σπύρου Τσιλγγίρη προκειμένου να πιεί ένα ποτό μαζί του και να απολαύσουνε μαζί τον Λευτέρη Πανταζή!
(σ.σ. Πως τους «ξέφυγε» και δεν πήραν μαζί τους και τον Τσέπελη με τον Φανουράκη, ειλικρινά με προκάλεσε μεγάλη απορία..)
……
*Η είδηση; Στη βραδιά με τον Λευτέρη Πανταζή ήταν και η ηθοποιός του Πικαντίλι Νο 4 Έλενα Ασλανίδου που φωτογραφήθηκε μάλιστα με τον δημοφιλή τραγουδιστή και περιμένει πως και πώς να εμφανιστεί την Τετάρτη 26  Φεβρουαρίου στην παράσταση της Θρακικής Σκηνής στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.
Πραγματικό αστέρι…
……
*Και η…αποθέωση του Λευτέρη Πανταζή που όταν είδε τον Πάνο Παπαδόπουλο, όχι μόνο πήγε στο τραπέζι του (κάθονταν με τον Γιώργο Καρυπίδη) τον αγκάλιασε και τον φίλησε φωνάζοντας συνεχώς το όνομά του, αλλά και του χάρισε το τραγούδι, «Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν…», ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του εκδότη του «Μ»
….
*Άλλη είδηση; Παρών στη βραδιά με τον Λευτέρη Πανταζή το βράδυ της Κυριακής στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και ο Πρόεδρος του Νέστου Χρυσούπολης Νίκος Μπουντρούδης μαζί με την γυναίκα του που τα είπε μάλιστα για αρκετή ώρα και με τον  Πάνο Παπαδόπουλο για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα  της ομάδας του…!
(σ.σ. Πρώτα το γήπεδο και μετά η άνοδος στην Β’ Εθνική, είπε χαρακτηριστικά…)
….
*Τη βραδιά πάντως έκλεψε ένα …μπουκέτο ξανθές από τον Παράδεισο και τη Γραβούνα Καβάλας που  χόρεψαν με την καρδιά τους, ενώ στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ είδα και την πολύ καλή φίλη του Λευτέρη, Βάσω Δημητριάδου με τον σύζυγό της.
…..
*ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ. Σερβιτόρες και σερβιτόρος με καλή εμφάνιση, ευγένεια και τρόπους ζητάει ο Μάκης Τοπαλίδης για την ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Ξανθίππη, ρέστωράν καφέ.
Πληροφορίες 2541023627. Με καλό μισθό και ασφάλεια.
Σπεύσατε.
Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »