*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Φεβρουαρίου

Χαμός με Ηλία Ασκαρίδη, Γ. Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Βασιλειάδη και…Φανουράκη στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου!

18 Φεβρουαρίου
*Χαμός έγινε όπως μαθαίνω στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Δήμου Ξάνθης χθες το μεσημέρι (15.00) όταν το εκλεγμένο μέλος  του Δ.Σ. Γιώργος Παπαδόπουλος, έθεσε ως θέμα: 1.Την επιλογή των d.j από τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη, 2.Τις υπερτιμολογημένες αμοιβές των καλλιτεχνών, παρουσιαστών και συγκροτημάτων για τις οποίες μιλάει πλέον όλη η Ελλάδα!!!! 3.Τον δικό του αποκλεισμό.
……
*Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πήγε μάλιστα με στοιχεία και ζήτησε εδώ και  τώρα διευκρινίσεις και εξηγήσεις, ενώ ο Πρόεδρος του Τοπικού Γιώργος Τσέπελης, ανεψιός του… Δημάρχου Τσέπελη, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να… «φιμώσει» τον σύμβουλο και να μην γίνει η συζήτηση, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν! Και ειδικά με τα θέματα που φέρνει ο Ζερενίδης!
……
*Αποτέλεσμα; Καταφτάνει με έναν… φάκελο ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης για να δώσει εξηγήσεις, πλην όμως… αρχίζει να τα μπερδεύει και η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη! Καθώς την ίδια ώρα ο ανεψιός του Τσέπελη (και Προεδρεύων), επιμένει να μη συζητηθεί καθόλου το συγκεκριμένο θέμα για να καλύψει φυσικά και τον… θείο του και ο  Γιώργος Παπαδόπουλος (εκλεγμένο μέλος), επιμένει να συζητηθεί όπως συνέβη με άλλες περιπτώσεις!
Καταγγείλει μάλιστα δημόσια ότι ο Ασκαρίδης τον έκοψε από d.j επειδή κατέβηκε υποψήφιος με τον Δημαρχόπουλο!!!
……
*Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ξαφνικά καταφτάνει στη συνεδρίαση και ο Βαγγέλης Βασιλειάδης με το διαδικτυακό «ΑΚΡΙΤΑΣ tv» και ζητάει να βιντεοσκοπήσει τη συνεδρίαση, ζητώντας επίσης απαντήσεις για αυτά που… αποκαλύπτονται σε σχέση με τις υπερτιμολογήσεις και «λαμογιές» του Κέντρου Πολιτισμού… αλλά και την αποκάλυψη του Μαχητή για την απευθείας ανάθεση της… βασιλόπιτας του δημοτικού Ραδιόφωνου από τον Πάνο Αμβροσιάδη με… τεχνικές προδιαγραφές από τον φούρνο του Τσέπελη! (σ.σ. Τα έβγαλε στη συνέχεια και στην εκπομπή του…!).
……
*Τελικά ο μεν Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης τα «μαζεύει» κι όπου… φύγει φύγει χωρίς να απαντήσει σε τίποτα, και ο ΑΝΕΨΙΟΣ του Τσέπελη που είναι πρόεδρος κάνει ότι μπορεί για να μην συζητηθεί το θέμα!!!
Που δεν συζητείται…
……
*Και το αλατοπίπερο της όλης ιστορίας. Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου «εισβάλλει» ξαφνικά και ο… αντ’ αυτού Φανουράκης που επιτίθεται στον Βαγγέλη Βασιλειάδη γιατί… ανέμιξε το όνομά του, ενώ όλη η «πόλη» βοά φυσικά ότι «αυτός βρίσκεται πίσω και από τον Ηλία Ασκαρίδη» κάτι που φαίνεται καθαρά και από τις συνεδριάσεις του Κέντρου Πολιτισμού, εκείνος του απαντάει στο ίδιο στυλ και γίνεται νέος χαμός!
Αφού ο αντ΄ αυτού επιχειρεί να… τρομοκρατήσει τον δημοσιογράφο γιατί «αναμιγνύει» το όνομά του, ισχυριζόμενος ότι τα πάντα τα αποφάσισε μόνος του ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης και ο ίδιος δεν έχει καμιά συμμετοχή!
Και φυσικά γίνεται της τρελής, αφού ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι ο Φανουράκης… κρυφό καμάρι! (σ.σ. Τυχαία άλλωστε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού απευθυνόμενος στους Ηλία Ασκαρίδη και Φανουράκη τους είπε «ΕΣΕΙΣ έχετε άλλα τρία χρόνια μπροστά σας…προσέξετε…» και τα τοιαύτα;).
……
*Και στο ρεζουμέ των παραπάνω γιατί το έχω πει και το ξαναλέω!
-Αυτήν τη φορά και να θέλει ένας Εισαγγελέας να μην παρέμβει στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ των υπερτιμολογήσεων και απευθείας αναθέσεων στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης δεν μπορεί πλέον!!! Και το ίδιο ισχύει και για την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ αλλά και για το Ελεγκτικό Συνέδριο όπως και για την Επίτροπο κ.Λεμονθέα που… δεν είναι Επίτροπος!
..….
*Κι αυτό γιατί εκτός των άλλων, υπάρχει και ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ σε βάρος του Δήμου Ξάνθη. Και αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να ξεχαστεί όπως πολλές άλλες, στα χρονοντούλαπα  της… «λαμογιάς!» Απλά πράγματα!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »