*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Φεβρουαρίου

Αστέρας του Τσέπελη αναδεικνύεται ο...Πάνος Αμβρσιάδης! Η ανάρτηση του Ζαγναφέρη για τον Αυτιά...

18 Φεβρουαρίου
Δεν χρειάζονται... τεχνικές προδιαγραφές και... αλγόριθμοι για τον Πάνο Αμβροσιάδη! Και στη... ΦΥΛΑΚΗ θα πήγαινε για μας...! Γι’ αυτό και με το που παραιτήθηκε η Δημούδη, σε χρόνο ρεκόρ την κάναμε δεκτή την παραίτηση και τον....ενημερώσαμε αμέσως! (σ.σ. Γράφει ήδη την ιστορία του στο Δήμο ....με απευθείας ανάθεσε βασιλόπιτα απο το φούρνο του  ζεύγους σητ Χρύσα)
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
 -είναι δύσκολες οι τεχνικές προδιαγραφές της συγκεκριμένης βασιλόπιτας που μόνο στο συγκεκριμένο αρτοποιείο και κατόπιν ειδικής παραγγελίας μπορεί να παρασκευασθεί…???
του…να χρηματοδοτεί τέτοιες μεγάλου μεγέθους και σημαντικές κοινωνικές δράσεις…???
(Από την καυστική ανακοίνωση της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας για την αγορά της βασιλόπιτας του Δημοτικού Ραδιόφωνου από τον φούρνο του  Τσέπελη με απευθείας ανάθεση!)
-Την… τεχνική μελέτη των… τεχνικών προδιαγραφών της βασιλόπιτας δεν μάθαμε ποιος την έκανε!
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Με ενδιαφέρει το να πέσει η Ξάνθη….Έχω φοβερή εκτίμηση στον κ. Σαββίδη, αλλά όταν θίγεται το συμφέρον της ομάδας μου εγώ βγαίνω μπροστά για να φανερωθεί η αλήθεια. Υπάρχει επιρροή του στην Ξάνθη. Η UEFA είναι κατηγορηματική όταν υπάρχει επιρροή από ιδιοκτήτη μιας ομάδας σε άλλη ομάδα».
(Ο Αλέξης Κούγιας μετά το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2)
-Κι ο Αλέξης το…βιολί του! Ο θάνατός σου (Ξάνθη) η…επιβίωσή μου!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Σκηνές απείρου κάλλους χθες στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης με Προεδρεύοντα τον ανεψιό του Τσέπελη κύριο Γιώργο!
Με το που εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης με το διαδικτυακό AKRITAS tv ...«φυγάδευσαν» τον Ηλία Ασκαρίδη, ενώ κατέφτασε και ο Φανουράκης, απειλώντας τον δημοσιογράφο!!!!
-Ισχυριζόμενος ότι όλα (σ.σ. Και τις υπερτιμολογήσεις των καλλιτεχνών δηιλαδή....)τα αποφασίζει μόνος του ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κι αυτός δεν έχει καμιά σχέση!
Υπό ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ η ΠΑΡΕΑ Τσέπελη! Κάθε μέρα και γίνεται πιο φανερό. Κι όσο για το φετινό Ξανθιώτικο Καρναβάλι....βλέπετε εσείς Καρναβάλι μέχρι στιγμής; Στην γιορτή Λαογραφίας οι χορευτές ήταν περιοσσότεροι απο τους...θεατές! Ευτυχώς...
……
*Αλλάζω θέμα. Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιόφωνου Πάνος  Αμβροσιάδης ισχυρίζεται ότι τέτοιες εντολές είχε, να αγοράσει δηλαδή την βασιλόπιτα από τον φούρνο του Προέδρου, δηλαδή του Τσέπελη…
-Ο Δήμαρχος Τσέπελης από την πλευρά του διαψεύδει και ισχυρίζεται ότι όταν πήρε «χαμπάρι» τι συμβαίνει έδωσε εντολή να ΑΚΥΡΩΘΕΙ η απευθείας ανάθεση προμήθειας της βασιλόπιτας…
Η οποία μαθαίνω ότι τελικά αγοράστηκε από άλλο ζαχαροπλαστείο (:), πλήν όμως δεν βρήκα νέα…απευθείας ανάθεση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Όποιος την βρει παρακαλώ να μου την αποστείλει κατεπειγόντως! Την δεύτερη απευθείας εννοώ...
*Σχολιάζει Ηλεκτρονικό Μέσον της Καβάλας,
«Κερδισμένη είναι από ότι φαίνεται η Καβάλα εξαιτίας του Καρναβαλιού της Ξάνθης καθώς αρκετοί επισκέπτες πρόκειται να διανυκτερεύσουν στην Καβάλα εκείνο το τριήμερο με αποτέλεσμα να υπάρχει υψηλή πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης»
…..
*Μακάρι να συμβαίνει αυτό, έχω όμως την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια ο κόσμος για το Καρναβάλι έρχεται στη Ξάνθη το πολύ για Σαββατοκύριακο (Σάββατο-Κυριακή) και ΣΠΑΝΙΑ πλέον έρχεται από την Παρασκευή ή μένει και την Καθαρά Δευτέρα, γιατί αμέσως μετά την ΠΑΡΕΛΑΣΗ επιστρέφει στα πάτρια εδάφη!
Και ειδικά μετά τα Μνημόνια και την κρίση.
…..
*Πάντως μπράβο και στους δυο, γιατί ήταν…. «ευφυής» να γιορτάσει επέτειο…γάμου το ζεύγος Τσέπελη στη βασιλόπιτα του ΚΑΠΗ Ξάνθης, διότι με τον τρόπο αυτό…
1.Η επέτειος των 34χρόνων ήταν ανέξοδη για το ζεύγος, ενώ αν γιόρταζαν κάπου αλλού, ακόμη και σε ένα από τα μαγαζιά τους κάτι θα κόστιζε…
2.Και με συγκίνηση δέχτηκαν τις…ευχές και των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης! Και του χρόνου…! Στα 35 χρόνια!
....
*Ενημέρωση. Ήταν κάτι που μας προέκυψε την τελευταία στιγμή. Στενός μας συνεργάτης "χτύπησε" στη δεξιά παλάμη βάζοντας το δεξί του χέρι στο γύψο! Το "παλεύουμε" να επανέρθουμε στη κανονικότητα και...περαστικά μας. Μέχρι να γίνει αυτό, ζητούμε συγνώμη που για πολύ λίγο καιρό θα βγάζουμε μειωμένες εκδόσεις! Μας "μάτιασαν" ή όχι....θα περάσει κι αυτό. 

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1986 ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ!
Για να γιορτάζει κάποιος επέτειο γάμου και μάλιστα οι…οργανωτές Πάνος Αμβροσιάδης και Σταύρος Καρυπίδης να το θυμούνται μετά από…34 χρόνια, σημαίνει ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.Τσέπελης παντρεύτηκε με την Έλλη στις 14 Φεβρουαρίου 1986
Αν όμως ο γάμος έγινε 14 Φεβρουαρίου 1986, τότε έγινε ημέρα…Παρασκευή! Που όμως δεν …γίνονται γάμοι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ! Αφού φορούσε νυφικό η Έλλη…
Οπότε και ρωτάμε τον κύριο Πάνο Αμβροσιάδη αλλά και τον Επικοινωνιολόγο του ζεύγους Τσέπελη αξιότιμο κύριο Σταύρο Καρυπίδη.
Μήπως μπορείτε να μας δώσετε την ακριβή ημερομηνία του γάμου του ζεύγους; Μήπως δηλαδή έγινε ναι μεν Φλεβάρη όχι στις 14, δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου…

Το καυστικό σχόλιο του Κώστα Ζαγναφέρη για τον… γίγαντα Αυτιά!
Με τίτλο, «ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ.... «ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης σχολίασε καυστικά την εκπομπή του… γίγαντα Αυτιά !
Διαβάστε το σχόλιό του:
Ξυπνάς χαλαρά ένεκα Σαββάτου και προσπαθείς να απολαύσεις το πρωινό. Κάποια στιγμή όπως όλοι μας πιάνεις το τηλεκοντρόλ. Πατώντας ανάκατα τα πλήκτρα νατος μπροστά σου ο γίγαντας Αυτιάς. Και άν δεν είχες καλό ύπνο είσαι και σε κρίσιμη ηλικία πόσο μπορείς ν' αντέξεις.
Αν ήσασταν κατηγορούμενος και σας πρότεινε ο εισαγγελέας ένα χρόνο φυλακή αρκεί να παρακολουθείτε κάθε πρωί Αυτιά (Τις καθημερινές τον μέντορα του ) και δύο αν επιλέγετε να μην τον παρακολουθείτε τί θα απαντούσατε?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »