*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιανουαρίου

ΠΑΤΑΓΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ! Με τα βίντεο για Τσέπελη – Φερτούν και τους φουλ καπνίζοντες σε μαγαζί του Δροσερού!

04 Ιανουαρίου
*Ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πούλιου - Θ. Ξυνίδη, ο Χασάν Ογλού Φερτούν ήταν αυτός που κατήγγειλε τον Τσέπελη για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΣ στο Δροσερό φτάνοντας στο σημείο να καταγγείλει και τον… αδελφό του Χασάν Ολγού Ορχάν!!!

ΟΥΤΕ…ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…!
*Μπούλινγκ σε βάρος του από στενούς συνεργάτες του Τσέπελη είχε καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ο Χασάν Ογλού Ορχάν μετά από επεισόδιο στο Forte, ενώ Φανουράκης και Ι. Καμαρίδης κατήγγειλαν και ακύρωσαν την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ επί Δημαρχόπουλου! 


ΠΑΤΑΓΟΣ πανελλήνια για τους… καπνίζοντες σε μαγαζί του Δροσερού, ενώπιον του θεματοφύλακα της… νομιμότητας (!) Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, στο γραφείο του οποίου είχε πάει μάλιστα και… σύσσωμη (!) η διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και του… «ανεξάρτητου» δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδήμαρχου Ξάνθης Χασάν Ογλού Φερτούν…
Που ενώ εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Δημαρχόπουλου και καταδικάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο 2019 για βαρύ παράπτωμα από το Εφετείο Κομοτηνής με τελεσίδικη απόφαση σε ποινή φυλάκισης ενός έτους -ποινή για την οποία ήταν σε γνώση μάλιστα ο Τσέπελης- τον έκανε τέλη Οκτωβρίου 2019 εντεταλμένο σύμβουλό του σε θέματα στις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης. (Σ.Σ. Μιλάμε για καραμπινάτη εξαγορά συνείδησης με την παροχή της συγκεκριμένης θέσης…).
Για να σας δώσουμε λοιπόν ένα ακόμη δείγμα της σήψης και σαπίλας που σήμερα δυστυχώς κυριαρχεί στην Αυτοδιοίκηση και «ακμάζει» στο Δήμο Ξάνθης, σας  υπενθυμίζουμε ότι στις 14 Οκτωβρίου 2018 ο κύριος Χασάν Ογλού Φερτούν, αντιδήμαρχος Ξάνθης την περίοδο εκείνη, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη τι έλεγε για τον νυν Δήμαρχο Ξάνθης ο… νυν εντεταλμένος σύμβουλός, όταν ο «Μ» αποκάλυψε ότι «πίσω από την πλάτη του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου συναντιότανε μαζί του».
Διαβάστε το ρεπορτάζ του «Μ»:
«Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κάθετα ΑΡΝΗΤΙΚΗ ήταν η απάντηση του Αντιδήμαρχου Ξάνθης στον Τσέπελη να κατέβει υποψήφιος μαζί του. Μάλιστα του συνέστησε να μην κατέβει ούτε υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ούτε όμως και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος! «Ήδη είσαι 30 χρόνια σύμβουλος, φτάνει πια Μανώλη... εγώ είμαι φίλος σου και θα εκτεθείς αυτή τη φορά…», φέρεται να του είπε με τον τελευταίο να προσπαθεί παρ΄ όλα αυτά με δέλεαρ 4ετή θητεία αντιδημάρχου να προσπαθεί να τον μεταπείσει.
Μάλιστα ο Χασάν Ογλού Φερτούν υπενθύμισε στον Τσέπελη ότι σαν δημοτικός σύμβουλος την πρώτη φορά που πολιτεύτηκε και εκλέχθηκε με την παράταξη του Πούλιου (σ.σ. Δημοτικές εκλογές 2006), ήταν ο πρώτος που τον είχε καταγγείλει για τις ηλεκτροδοτήσεις του και τα παιχνίδια του στο Δροσερό.
"Πως μπορώ τώρα να κατέβω μαζί σου υποψήφιος όταν εγώ σε κατήγγειλα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο; Ο κόσμος τα θυμάται όλα αυτά... Εγώ δεν γίνομαι ρεζίλι"!
(Μαχητής 14 Οκτωβρίου 2018)

Ο ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΤΟΥΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ… ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ!
Δεν έχει όμως τέλος η περίπτωση Τσέπελη - Χασάν Ογλού Φερτούν αν ανατρέξει κανείς στον τοπικό τύπο θα διαπιστώσει ότι ο σημερινός… εντεταλμένος σύμβουλος του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης τον είχε καταγγείλει για… παράνομες προεκλογικές ηλεκτροδοτήσεις στο Δροσερό.
Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει ο «Μαχητής» στις 6 Οκτωβρίου 2010.
«ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ
Έντονοι διαξιφισμοί του Θανάση Ξυνίδη με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης για τυχόν «παράνομες» μεταδημοτεύσεις στα πρωτόκολλα!
Αποχώρησε η παράταξη Πούλιου από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καταγγέλλοντας Τσέπελη - αδελφό Φερτούν για παράνομες προεκλογικές ηλεκτροδοτήσεις στο ΔΡΟΣΕΡΟ!
……
Προεκλογική θύελλα ξέσπασε στο Δήμο Ξάνθης, στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, χθες μεσημέρι όταν συζητούνταν θέμα για την περιοχή του Δροσερού με αποτέλεσμα την αποχώρηση της παράταξης Πούλιου.
Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης για εξαπάτηση των κατοίκων του Δροσερού εν όψει εκλογών και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ηλεκτροδοτήσεις όπως έγινε και στις εκλογές του 2006!!!
Τελικά κι ύστερα από την ένταση που δημιουργήθηκε, αποχώρησε η παράταξη Πούλιου από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καταγγέλλοντας Τσέπελη και αδελφό Φερτούν για παράνομες προεκλογικές ηλεκτροδοτήσεις στο ΔΡΟΣΕΡΟ!!! Η συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα σήμερα στην… Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης που έχει και την ευθύνη των συγκεκριμένων ηλεκτροδοτήσεων!!! Και που ως λέγεται έχει δώσει και «χαρτί» στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ για την γνωστή υπόθεση με το «μπάζωμα» του ρέματος της Χρύσας…
ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρίστος Πούλιος, κατήγγειλε ότι ορισμένοι υποψήφιοι της παράταξης Στυλιανίδη πηγαίνουν στο Δροσερό και μοιράζουν υποσχέσεις για παροχές νερού ή ρεύματος!!!! «Φωτογραφίζοντας» τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσέπελη που απουσίαζε όμως από τη συνεδρίαση….
…..
Την ίδια ώρα όμως και ο δημοτικός του σύμβουλος από το Δροσερό κύριος Φερτούν «φωτογράφισε» ανοιχτά ως υπαίτιους της κατάστασης που δημιουργήθηκε τον Μανώλη Τσέπελη (απουσίαζε από τη συνεδρίαση), αλλά και τον… αδελφό του κ. Φερτούν που κατεβαίνει στις εκλογές του Νοέμβρη με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξάνθης!!! Και φοβάται ότι έτσι δεν θα εκλεγεί πλέον ο ίδιος…
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης κάλεσε όλες τις παρατάξεις να συμμορφωθούν στους κανόνες έννομης προεκλογικής καμπάνιας.
Με την άποψη Στυλιανίδη, συμφώνησε ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ Νίκος Ανταμπούφης, όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Χάσαν Ογλού Φερντούν επέμεινε να απαντήσει ο Δήμαρχος Ξάνθης στο ερώτημα ποιο είναι το πρόσωπο που «μοιράζει» υποσχέσεις στο Δροσερό. Αναφέρθηκε μάλιστα – χωρίς να τον κατονομάσει – σε Αντιδήμαρχο που παλαιότερα έπραττε ακριβώς το ίδιο στην πολύπαθη περιοχή του Δροσερού.!!! (Εννοούσε τον Μανώλη Τσέπελη…).
Στη λεκτική διαμάχη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρίστος Πούλιος επετέθη για μία ακόμη φορά στον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΞ Μανώλη Φανουράκη για την προεκλογική του δραστηριότητα χαρακτηρίζοντάς τον «τραμπούκο», ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Κυριακίδης κάλεσε τον κύριο Φερτούν να πει ονόματα και να μη τους βάζει όλους στο ίδιο «τσουβάλι»!
«Να κατονομάσετε σε αυτήν την αίθουσα ποιοι τα κάνουν αυτά στο Δροσερό…», ρώτησε τους κυρίους Πούλιο και Φερτούν ο Πρόεδρος της ΕΑΠΑΞ που δικαίως εξοργίστηκε και αγανάκτησε, αφού κάποιοι χρησιμοποιούν τον Δήμο Ξάνθης καθαρά για ψηφοθηρία!!! Κι άλλοι πάνε με το Σταυρό στο χέρι…
Αποτέλεσμα της έντασης, στην οποία ενεπλάκησαν οι Χρίστος Πούλιος, Χασάν Ογλού Φερντούν, Σάββας Μελισσόπουλος, Μιχάλης Στυλιανίδης και Μανώλης Φανουράκης, ήταν να αποχωρήσει η παράταξη Πούλιου.
(Σ. Σ. Αλήθεια. Για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ αυθαιρέτων στο Δροσερό, είχε γίνει μηνυτήρια αναφορά από τον κύριο Χρίστο Πούλιο στον Εισαγγελέα Ξάνθης κατά του τότε Αντιδημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και παραμονές εκλογών του 2006. Τι έγινε με αυτήν; Μήπως την απέσυρε ο κύριος Πούλιος στη πορεία και δεν το γνωρίζουμε; Μήπως αυτός πρώτος και καλύτερος κάλυψε τον Τσέπελη και τώρα τον… ξαναβρίσκει μπροστά του;;; Τι έγινε αλήθεια με εκείνες τις υποθέσεις κύριε Πούλιο; Εξηγήστε στον Ξανθιώτικο λαό…)
(ΜΑΧΗΤΗΣ-6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010)
-Και για την ιστορία. Ο Μανώλης Φανουράκης στις εκλογές του 2014 κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό του… Χρίστου Πούλιου που τον είχε καταγγείλει ως…»τραμπούκο», ενώ ο κύριος Χασάν Ογλού Φερτούν προσκάλεσε σε γλέντι που οργάνωσε σε μαγαζί στο Δροσερό για την Πρωτοχρονιά και μοίραζε μάλιστα και… ευρώ από τον ενθουσιασμό για τα…τσιφτετέλια επάνω στα τραπέζια ενώ φημολογείται ότι τα έχει με τον πρώην Δήμαρχο επειδή ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος βεβαίωσε στην Εφορία οφειλόμενα χιλιάδων ευρώ από τα τρία υδρόμετρα που έχει στο όνομά του στον Οικισμό, ορίστηκε…εντεταλμένος σύμβουλός του!
ΟΥΤΕ…ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…!
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ενώπιον του οποίου κάπνιζαν όλοι, γιατί «κανείς δεν τολμάει να τα βάλει με τον μεγάλο αρχηγό…», έβγαλε και φωτογραφία με τον αδελφό του Φερτούν και επίσης υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Δημαρχόπουλου…
-Που είχε καταγγείλει μπούλινγκ σε βάρος του από στενούς συνεργάτες του Τσέπελη στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ο Χασάν Ογλού Ορχάν μετά από επεισόδιο σε βάρος του στο Forte και τις ύβρεις που δέχτηκε από τον νυν Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, ξεχνώντας προφανώς ότι « Φανουράκης και Ι. Καμαρίδης κατήγγειλαν και ακύρωσαν την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ επί Δημαρχόπουλου!».
Έτσι για την ιστορία….!
-Μπορείτε λοιπόν κύριε Πρωθυπουργέ και κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκο, να μας πείτε αυτή η διαπλοκή και ΕΞΑΓΟΡΑ συνειδήσεων πως θα «πολεμηθεί» και θα επέλθει η κάθαρση στην Αυτοδιοίκηση; Από μια παράταξη που είχε ευαγγελιστεί την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, εντιμότητα και καθαρότητα;
Κι ο Μάκης ο Καμπριολέ, στα....αζήτητα πλέον! Απο "σημαία" του Τσέπελη και του Ι. Καμαρίδη στο Δροσερό....στη μοναξιά της ασημαντότητάς του! Ο..."αρχηγός" άλλαξε...παλτό μόλις έγινε εξουσία και τον "πέταξαν" έξω απο τα δημοτικά συμβούλια με απαίτηση του Φερτούν...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »