*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η Νομιμοποίηση του Τσέπελη απο την .."υποκρισία" της συναλλαγής και τα καλύτερα παραπολιτικά

04 Ιανουαρίου
Άναψε το τσιγάρο δως μου… φωτιά! Έχω μεγάλο ντέρτι μες την καρδιά…!
(Θα με κάνει αντιδήμαρχο ο Τσέπελης γιατί είναι υπεράνω και της… Αποκεντρωμένης;)
………………………
Αυθεντικό 1
Μετά τις εθνικές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την εκλογή των νέων τοπικών και κεντρικών «αρχόντων» είχα αναφέρει και πάλι μέσα από την στήλη, πως δίνεται μια πίστωση χρόνου μέχρι 31-12 ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες, ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός έργου… Μπήκαμε λοιπόν στο νέο χρόνο και αρχίζουμε την κριτική εκ του αποτελέσματος… Τα λόγια είναι εύκολα και λέγονται απ’ όλους, αλλά ήρθε ο καιρός πλέον να δούμε έργο και να κρίνουμε από αυτό…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη Θράκη του)
-Κι όποιος τα βάλει με τον… «brother» που άλλα έλεγε επί μια 5ετία στην αντιπολίτευση κι άλλα κάνει τώρα… τα παράπονα στο… Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη!
………………………
Αυθεντικό 2
"Δυστυχώς οί περισσότεροι "εντιμότατοι άρχοντες " που λέει κι ο Σεβασμιότατος είναι ιστορικά αναλφάβητοι. Δεν γνωρίζουν και προ πάντων δεν αντιλαμβάνονται στοιχειωδώς τις σταθερές της Ελληνικής Ιστορίας για τις οποίες δεν κάνουμε εκπτώσεις...ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!!! Κι ομως για πέντε ψήφους αγόμαστε από εθνικά κατακάθια."..
(Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης για τον Δήμαρχο Τσέπελη μετά τις αποκαλύψεις του για τις σχέσεις τους Προξενικούς)
-Ηθελές τα και παθές τα! Και μετά από αυτό, περίμενες ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης να μη σου ζητήσει πίσω το…τηλεκοντρολόλ για το πάρκινγ της Αντιπεριφέριεας;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Και τελικά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δήμαρχου Τσέπελη πάνω από την εξέδρα στο «φοβερό»… πάρτι του για την υποδοχή του σωτήριου νέου έτους 2020; Ποιο ήταν;
-Ότι στη Ξάνθη ένας απόφοιτος δημοτικού που επί χρόνια χαρακτήριζαν όλοι… λαμόγιο και καταγγέλθηκε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ κι έγινε πρωτοσέλιδο στο «ΕΘΝΟΣ»…
-Κατόρθωσε όλους αυτούς που επί χρόνια βγάζανε τα άπλυτά του, να τους μετατρέψεις σε.... ...αδελφούληδες; Και να εκλεγεί Δήμαρχος και… «ηγέτης» της πόλης που δεν τολμάει κανείς να «αγγίξει»;
……
*Και τον… νομιμοποιούν και τον…θαυμάζουν ακόμη και οι Στρατηγοί, οι αστυνομικοί διευθυντές και οι… Μητροπολίτες;
Ενώ αυτός οφείλει την εκλογή του στο… Τουρκικό Προξενείο; Στο Deb και τον Ψευτομουφτή Ξάνθης; Με τους οποίους ΣΥΝΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ανοιχτά, «ξεπουλώντας» τα πάντα;
……
*Κοινή ομολογία λοιπόν… Ιστορική πράγματι η φετινή εκδήλωση του  Δήμου Τσέπελη για την υποδοχή του νέου χρόνου στη κεντρική πλατεία! Όπου μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος μίλησε και για… συνεργασία όλων για το καλό του τόπου!
Διότι μόνον αυτός θα μπορούσε εκτός από τον εαυτό του, να μετατρέψει και τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμλίδη σε… μόνιμο πλέον συνοδό του;
-Όλοι μαζί κι ο Τσέπελης πρωτίστως για τον ΕΑΥΤΟ του και μετά για την ΠΑΡΕΑ  του...Δήμου Του!
-Ζητωωωώ!!!

Συνεδριάζει την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου (12:00) η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ξάνθης με θέμα και τον προϋπολογισμό του δημοτικού ραδιοφώνου για το 2020
Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ξάνθης προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης)
2.Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινόχρηστου χώρου για την εγκατάσταση ψυχαγωγικών μέσων (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
3.Έγκριση της αριθμ.42/2019 απόφασης του ΔΣ με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας &Αλληλεγγύης» σχετικά με την έγκριση της 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2019 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
4.Έγκριση της αριθμ.42/2019 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΙΔ με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης, Θεάματος, Επικοινωνίας» σχετικά με την έγκριση προϋπολογισμού έτους 2020 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Εμμανουήλ Τσέπελης
Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Συνεδριάζει την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου (18:00) το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου με 6 θέματα!
Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου με τα παρακάτω 6 θέματα ημερήσιας διάταξης:
1ο ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της πράξης με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τοπείρου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης 2014-2020.
2ο ΘΕΜΑ:  Έγκριση – Παραλαβή 2ου Σταδίου της Μελέτης « Μελέτη για την Κατασκευή δύο (2) Μεταλικών Κερκίδων» .
3ο ΘΕΜΑ: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τοπείρου και του νόμιμου αναπληρωτή του για τη συγκρότηση τριμελούς γνωμοδοτικής επιτροπής για τον προσδιορισμό της εν ζωή αξίας ζώων.
4ο ΘΕΜΑ: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τοπείρου και του νόμιμου αναπληρωτή του για τη συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
5ο ΘΕΜΑ: Πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης αρδευτικής περιόδου 2020 με σύμβαση ορισμένου χρόνου.
6ο ΘΕΜΑ: Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών  με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »