*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Σεπτεμβρίου

Ο Τόρης "μέθυσε" τον Ήλιο και τον Ανδρουλάκη! Ματαιώθηκε οριστικά λόγω Κυριάκου, η Εμπορική Έκθεση 2024!

03 Σεπτεμβρίου


*Κι όμως... Πρώτο θέμα στη στήλη. Η... φωτογραφία ΝΙΚΗΣ του Νίκου Ανδρουλάκη που το Σάββατο επισκεπτόμενος στέκια στις Γιορτές Π. Πόλης λόγω και της αναβολής της έναρξης...!

Πήγε με την παρέα του στο στέκι της ΑΝΟΙΞΗΣ όπου ο δημοφιλής d.j Τόρης Παπαδήμας τους αφιέρωσε τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ με τον Πρόεδρο να πηγαίνει στο πόστο του και να κάνει το... σύνθημα της νίκης!!!

Με αποτέλεσμα την φωτογραφία που βλέπετε!!!

«Θα τον  μεθύσουμε τον ήλιο... σίγουρα Ναι;!»!

......

*Και ιδού και μια φώτο με το τραπέζι του Νίκου Ανδρουλάκη και συντρόφους του ΠΑΣΟΚ στο στέκι της ΑΝΟΙΞΗΣ να διασκεδάζουν στις Γιορτές Π. Πόλης.

Άλλωστε και ως φοιτητής της Πολυτεχνικής ο Νίκος Ανδρουλάκης, συμμετείχε ενεργά με την τότε ΠΑΣΠ στις Γιορτές Π. Πόλης.

Σημειώνω πάντως ότι στο τραπέζι του Νίκου Ανδρουλάκη στην Άνοιξη ήταν και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης

......

*Κι ένα «γαλάζιο» παραπολιτικό. Στο στέκι της Άνοιξης διασκέδαζε ο πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης με το νέο αμόρε του. Με το οποίο κυκλοφορεί πλέον ευρέως και δημόσια μάλιστα...!!! Οπότε μην... αποκλείεται τίποτα για το μέλλον... Ακόμη και να οδηγείται για δεύτερη φορά στην εκκλησία!

-Εκτός αν προτιμήσει πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο με τον Στράτο

.....


*Αποκλειστικό; Όχι φυσικά... Αλλά προβλέψιμο, σίγουρα! Γιατί το είχα γράψει ευθύς εξ' αρχής, όταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκος Παπαδόπουλος, "δεν έδωσε" στο ΕΒΕ Ξάνθης, τον γνωστό χώρο στο δρόμο, απέναντι από το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ κι ο Δήμος "μετέφερε" την έκθεση Τοπικών προϊόντων στην ακατάλληλη πλατεία διοικητηρίου. Το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών ακατάλληλο, ο χώρος τελείως ακατάλληλος και πολύ σωστά το Δ.Σ. πήρε την απόφαση να ματαιώσει τελικά την φετινή έκθεση Τοπικών προϊόντων! Και σχόλιο ουδέν...

(σ.σ. Η φωτογραφία είναι απο την περσινή Έκθεση τοπικών προϊόντων 2023)

.....


*Φωτογραφία για καρποστάλ από την συναυλία των KOZA MOSTRA στην Σταυρούπολη με την Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα εν μέσω γνωστών Σταυρουπολιτών και την Μαρία Βέλιου να σχολιάζει τα παρακάτω:

Maria Velliou Δεν υπάρχουν λόγια!!! Φανταστικό συγκρότημα ! Μοναδικοί!!!

Και δείτε και την πόζα της Πολυξένης με στελέχη του Πολιτιστικού συλλόγου Σταυρούπολης!

......


*Φυσικά και θα το γνωρίζετε φαντάζομαι ότι ο τρομερός Λάκης Κοτόρνος είχε προ ημερών τροχαίο ατύχημα οδηγώντας την φοβερή μηχανή του...

Μόνο που η απροσεξία της γυναίκας οδηγού είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και να μείνει για 2-3 βδομάδες στο Ορθοπεδικό του Νοσοκομείου Ξάνθης, αφού αναγκαστικά του έκαναν οι γιατροί όχι μία αλλά δυο εγχειρίσεις.

Στραβά και ανάποδα αλλά και τα καλά να λέγονται

Και αναγκαστικά θα παραμείνει κλινήρης τουλάχιστον μέχρι  τα Χριστούγεννα και γι’ αυτό και έβγαλε πωλητήριο για το Guernica bar.

…..

*Και ιδού και το ευχαριστήριο του Λάκη με το που μεταφέρθηκε στο σπίτι του που «μιλάει» μόνο του ευχαριστώντας τους γιατρούς και το προσωπικό που τον στήριξαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Αυτούσια η ανάρτησή του:


«
Laskaris Kotornos: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ   ΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΞ  ...ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Γ.ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ  ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΚΑΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΑ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ  ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΡΟΦΟ...»

-Λάκη περαστικά για μια ακόμη φορά και γρήγορα ΔΥΝΑΤΑ και Ροκάδικα κοντά μας!

……

*Και κλείνω με κάτι διαφορετικό: Με μια ανάρτηση ψυχής, ο Polis Polinos ανακοίνωσε τα παρακάτω για το Coffee Route18.


«
Polis Polinos Κάθε φορά που σε έκλεινα ηρεμούσε το μέσα μου παρόλη την κούραση -Ήσουν και θα παραμείνεις ένα κεφάλαιο στην ζωή μου ...Ίσως τα παιδιά που σε έφτιαξαν μπορεί να μην ήξεραν ότι θα δεθουμε τόσο πολύ μαζί σου...Εγώ μιλούσα μαζί σου και εσύ ξέρεις πόσες φορές δάκρυσα για σένα...Αμέτρητες αγκαλιές αμέτρητες μπύρες ποτά πάρτυ ίντριγκες δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Εχθές το βράδυ πέρασες στην αιωνιότητα φωτό και βίντεο απ' το πάρτυ δεν θα ανεβάσω γιατί αυτούς δεν θα τους ξαναβάλει κανείς μέσα στο μαγαζί του και τα καταλήξουν να πίνουν καφέ σε κανένα ακάλυπτο..Σε ευχαριστώ αγαπημένο μου μαγαζάκι ευχαριστώ Sevastos Baloglou  ευχαριστώ Eirini Xatziioannou σας αγαπώ και το ξέρετε...Κάτι χτίσαμε με όλα τα παιδιά εύχομαι να μην χαθούμε σίγουρα δεν θα είναι όπως πρώτα αλλά θα το παλέψουμε.. προσοχή από σήμερα κάποιοι θα ψάχνουν στέκι για καφέ να προσέξουν οι επαγγελματίες της Ξάνθης ποιους θα βάλουν μέσα αχαχαχα... φιλούρες ρεε ίσως να επιστρέψουμε στην γη!».

-Ανάρτηση ψυχής πραγματικά από τον Πώλυ!

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »