*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

Τα ευτράπελα της 'σκιάς" της...σκιάς μου! Ε όχι και ...συνειρμοί του Θεολόγου με τον βιαστή-δολοφόνο της Ζωής!

15 Ιανουαρίου
*Δεν ξέρω τι επακριβώς ήθελε να πει ο brother Τένης Καμαρίδης με το παρακάτω σχόλιο που έκανε συγκρίνοντας δυο διαφορετικές υποθέσεις ισοβίων, αυτή του Θεολόγου  Καλαϊτζή και η έτερη του ΒΙΑΣΤΗ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Χρήστου Παπάζογλου –καμία σχέση βέβαια οι δυο υποθέσεις αναμεταξύ τους- θα τον συμβούλευα όμως στην δεύτερη περίπτωση να είναι πιο διακριτικός…
-Γιατί όταν πανελλήνια αποκάλυψε ΠΡΩΤΟΣ ο «Μαχητής» το όνομα του στυγερού βιαστή, κάποιοι ήρθαν στην εφημερίδα, επιχειρώντας να δουν τι… «ξέρω» αλλά και να με… απειλήσουν επειδή αποκάλυψα το όνομά του… ΔΡΑΚΟΥ! Καθότι έκανα λάθος…
……
*Σχολίασε για παράδειγμα χθες ο Τένης συγκρίνοντας τα δις ισόβια του Θεολόγου με τα ισόβια συν 25 χρόνια του δράκου της Ξάνθης, τα παρακάτω:
«Από την πρώτη στιγμή έκδοσης της συγκεκριμένης δικαστικής απόφασης, προκλήθηκαν διάφοροι συνειρμοί, πόσο μάλλον όταν στην συνέχεια υπήρξαν και συγκρίσεις, όπως για παράδειγμα με την ποινή που επιβλήθηκε στον βιαστή- δολοφόνο της Ζωής Δαλακλίδου!».
-Κανένας συνειρμός δεν προκλήθηκε και καμία σχέση η μια υπόθεση με την άλλη! Καθότι στην περίπτωση του Θεολόγου έπρεπε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος να βγει εδώ και χρόνια, για να μπουν στη φυλακή ΑΥΤΟΙ που επί χρόνια γνώριζαν τα πάντα και το τι «συνέβαινε» στην αμαρτωλή ΕΑΠΑΞ! Και αναφέρομαι στους υπαλλήλους φυσικά και στα όσα κατήγγειλαν στον Γιάννη Σιδηρόπουλο για τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ (συν)ΕΝΟΧΛΟΥΣ του Θεολόγου!
-Αλλά στη συνέχεια κι όταν έφαγε τα δις ισόβια, όλοι τον εγκατέλειψαν!
……
*Έγραψε επίσης χθες ο κατέξη πλέον υβριστής μου Τένης Καμαρίδης:
«Στην προσπάθειά του να με υποτιμήσει (για ακόμη μια φορά) τελικά άθελά του με… υπερτίμησε! Ο λόγος για τον πρώην φίλο και συνεργάτη (φίλο να τον κάνει ο Θεός) Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να τρέχει ξοπίσω μου παριστάνοντας την «σκιά» μου!»
……
*Κοίτα ποιος μιλάει… Εγώ «σκιά» του πρώην υπαλλήλου Μας… !;;;  Πού όταν πήρε άδεια άνευ αποδοχών από την Τράπεζα Πίστεως γιατί ο… Κάμφορας του ‘κανε «σκηνικά» τα πρωινά που αργούσε να πάει στη δουλειά κι αφού πρώτα ζήτησε την στήριξή μου, τον έκανα δημοσιογράφο, παρουσιαστή στη Θράκη Tv και το Xanthi Cnannel, ιδιοκτήτη και εκδότη της «Θράκης»…!
Με το… αζημίωτο φυσικά!!!  Η «σκιά» της… «σκιάς» μου δηλαδή;
……
*Και η συνέχεια:
«Μου οφείλει όμως κι ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αν δεν υπήρχα εγώ, ο «γιατρός», ο Τσέπελης και 1-2 ακόμη συμπολίτες μας, τότε ο έρμος δεν θα είχε υλικό για να ασχοληθεί και να αποδείξει την δημοσιογραφική του ιδιότητα ή όπως τουλάχιστον ο ίδιος διατείνεται ότι είναι! Λες και οι Ξανθιώτες δεν ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν. Ας συνεχίσει λοιπόν και που ξέρεις, ίσως κάποιος να του δώσει λίγη σημασία επιτέλους…».
1. Δεν διατείνομαι και δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα…Διαπιστευτήρια εσύ Τένη χρειάζεσαι! Γιατί εσύ ήσουν επί 3-4 χρόνια εκδότης μιας εφημερίδας και μετά από χρόνια όταν ξαφνικά… «ξύπνησες» για να αποσύρει την μήνυση που σου είχε κάνει ο Λάκης, έλεγες ότι… έγραφα εγώ…!
2. Και βέβαια ξέρουν οι Ξανθιώτες με ποιους έχουν να κάνουν. Με αυτούς που άλλα έλεγαν δημόσια για τον Μούρκα, την οικογένεια Αγκόρτσα, τον… «απατεώνα» αυτοδιοικητικό με τη… «γριούλα», τις «πολυθρόνες», τις «αντιμισθίες», τις «θέσεις» και με το που έγιναν εξουσία το πρώτο που έκαναν άριστα, ήταν να πάρουν την… υψηλότερη «αντιμισθία» για τον εαυτό τους και για τον όψιμο κολλητό τους! 1.710 ευρώ ο Ιπποκράτης Καμαρίδης και 1.710 ευρώ ο Μούρκας. Που παραπονιούνται ότι ακόμη δεν… πήραν, αλλά ας μην αγχώνονται, θα τα πάρουν μαζεμένα!
……
*Άλλωστε Τένη μου και στα έχω πει πολλές φοιρές, τα πράγματα είναι πολύ απλά Δική σου κολλητοί οι Σταύρος Βλαχόπουλος, Κοσμάς Γεωργιάδης, Σταύρος Καρυπίδης και Γιάννης Διαφωνίδης! Όπως και οι Πεντζουρίδης, Παπαϊωάννου, Νησσόπουλος την περίοδο που έβγαλαν την «εφημερίδα» Τους…!
Ας πει λοιπόν από αυτούς έστω ένας… ότι εσύ ίδρυσες, δημιούργησες και ΣΤΗΡΙΞΕΣ τη «Θράκη» στα πρώτα πέτρινα χρόνια, πριν η Αθανασία Σαρχόση σου παραχωρήσει μετά από μένα και τον Χατζηπαναγιώτου το πλειοψηφικό πακέτο για να υβρίζεις τώρα τον… ευεργέτη σου και πραγματικό ΙΔΡΥΤΗ της συγκεκριμένης εφημερίδας!

Α βγει να διαψεύσει αυτά που γράφω! Γιατί όλα αυτά που «υπαινίσσεσαι» και γράφεις τώρα εναντίον μου… τα λες 25 χρόνια μετά!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »