*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

Οι "απουσίες" του Χασάν Ογλού Φερτούν, το 17-17 χάρις στον Μπάμπη και η πισίνα του George...!

15 Ιανουαρίου
Περιμένοντας τον… (Γ)κοντό; Όχι… Περιμένοντας τον έτερο
εντεταλμένο σύμβουλο του  Τσέπελη....Χασάν Ογλού Φερτούν;!!!
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Σύμφωνα με τον καθηγητή Τσαουσίδη:
«- να λάβω διαβεβαίωση από τον πρόεδρο του τμήματος ΗΜΜΥ του ΔΠΘ που είναι η επιστημονική μου οικογένεια ότι είναι ενήμεροι και προσκεκλημένοι στην ομιλία μου τόσο οι φοιτητές όσο και οι καθηγητές του τμήματος—ιδανικά θα επιθυμούσα να είναι συνδιοργανωτές/σπόνσορες της επίσκεψής μου και να δώσουν χαιρετισμό είτε ο πρόεδρος του τμήματος ή κάποιος άλλος συνάδελφος Για ποιους χτυπάει η «καμπάνα»
(Ο Τένης Καμαρίδης)
-Αφού σας τα λέει Τένη κι ο Τσαουσίδης… για ποιους χτυπάει Φανουράκη και Τσέπελη η… καμπάνα;
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Πόσο κόστισε συνολικά ο νέος εξοπλισμός αναλυτικά (είδος δαπάνης ανά κατηγορία και ποσό δαπάνης πχ. χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια-ηλεκτρολογικώς εξοπλισμός και στολισμός, εξοπλισμός μεγαφωνικών, εξωτερικοί συνεργάτες-καλλιτέχνες, διαφήμιση εκδηλώσεων, εδέσματα εκδηλώσεων κλπ.)
(Από τα καυτά ερωτήματα της παράταξης Γιάννη Παπαχρόνη για Τσέπελη και «παρέα»)
-Η ανοχή πλέον τέλος!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Καυτό το ερώτημά μου. Και το διατυπώνω ευθαρσώς αφού τόσο τη Δευτέρα όσο και χθες Τρίτη, απουσίαζε και πάλι ο εντεταλμένος σύμβουλος του Τσέπελη κύριος ΧασάνΟγλού Ορχάν και προφανώς γι’ αυτό το λόγο τους είδα όλους τόσο ...στεναχωρημένους!
……
*Ερώτημα κρίσεως. Μπορούν λοιπόν να μας πουν Γιάννης Μπούτος, Ιπποκράτης Καμαρίδης και ο Θωμάς των ξεχωριστών νομικών….γνωμοδοτήσεων, τι επακριβώς συμβαίνει; Καθότι εγώ τα έγραφα από τον περασμένο Σεπτέμβρη;
……
*Το παραπάνω ερώτημά μου ισχύει και για τον Μάκη τον Καμπριολέ, αλλά και για τον  πρώην Πρόεδρο του Φίλιππου Δροσερού Γιώργο Σπάρταλη!!!
(σ.σ. Αλήθεια Γιώργο τι έγινε με επίθεση και τη λάσπη που δέχτηκε ο γιος σου από τον Χασάν Ογλού Φερτούν;).
……
*Ειλικρινά απορώ με τον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη. Ο οποίος όσο περνάει ο καιρός, τόσο… χειρότερος γίνεται! Στη συνεδρίαση της Δευτέρας μάλιστα κατόρθωσε για μια ακόμη φορά να «εκτεθεί» ανεπανόρθωτα, όταν  σύσσωμος ο συνδυασμός του  στήριξε την πρόταση του Τσέπελη και με ψήφους 17-17 το Προεδρείο πέρασε ανέλπιστα τα 4 υποθέματα του 1ου θέματος, αφού η ψήφος του Μπούτου μετρούσε διπλή!
……
*Που το πάει ο Δημαρχόπουλος;
Ούτε ο ίδιος φαντάζομαι θα ξέρει για να κάνει τέτοιες γκάφες!
……
*Δίκαιο φυσικά και το ξέσπασμα του Γιάννη Παπαχρόνη που απευθυνόμενος στον Μπάμπη Δημαρχόπουλο όταν τον είδε να στηρίζει έμμεσα τον Τσέπελη ψηφίζοντας τα τέσσερα υποθέματα του πρώτου θέματος, του είπε με νόημα...
-Απέδειξες ότι είστε μια… παράταξη! Μάλλον θα ήθελε να σου πει, πρώην Δήμαρχε Μπάμπη είσαι κι εσύ μέλος της ίδιας… «παράστασης»!
Λέω…
....
*Τι γυρολόγος παρατάξεων και κομμάτων, τι...αγράμματος, τι αλλάζεις 7 θέσεις κάθε μέρα τη βδομάδα! Ο Σάββας Μελισσόπουλος οχι μόνο δεν του "χαρίζεται" του Φανουράκη, αλλά επί δυο μέρες συνέχεια (Δευτέρα και Τρίτη), του τα είπε έξω απο τα δόντια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο! Κι ακόμη είναι η αρχή...
......
*Ερώτημα κρίσεως. Γιατί κόπτονται τόσο πολύ κάποιοι για την συνεργασία με το Δήμο Μύκης;  Νοιάζονται για τους κατοίκους ή για τα...έργα που θα χάσουν απο την συγκεκριμένη συνεργασία; (σ.σ. Το ερώτημα ισχύει και για την Περιφέρεια ΑΜΘ και κυρίως για τον Ζερενίδη...) 
......
*Τέτοιες αγάπες ο  Τσέπελης με την Αρριάνα; Λέτε να την κάνει ...εντεταλμένη σύμβουλο στη θέση του Χασάν Ογλού Φερτούν; Λέτε; 
.......
*Όταν σε καθυβρίζει ένας υδροκέφαλος τι κάνεις; Έτσι απλά...ΖΕΙΣ! Και δεν σκύβεις ποτέ το κεφάλι! Δεν γίνεσαι ποτέ ίδιος...! Είναι τόσο απλό...
.....
*Επειδή κάποιοι στο δημοτικό συμβούλιο φτάσανε στο σημείο παρά τις εξαιρετικές αναρτήσεις του στο fb να  χαρακτηρίσουν σχεδόν..."αγράμματο" έναν Φανουράκη στο δημοτικό συμβούλιο. Μπορώ να ρωτήσω ευθέως την επί χρόνια φίλη μου Δώρα Συμπιλίδου αν έχουν δίκαιο ή όχι; Διότι με αυτά που εγώ διαβάζω στις αναρτήσεις του Μανώλη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μάλιστα και απο συγκεκριμένο site, έχω την εντύπωση οτι πρόκειται για μεγάλη "τέρας"... μόρφωσης!
.....
*Τι τον έκανε πάλι ο γιατρός Ιπποκράτη Καμαράιδη τον φίλο του τον Λύρατζη στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας;  "Εμείς δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, έχουμε κι ένα ιατρείο..."; Και με τον Πασχάλη βέβαια να του "υπενθυμίζει"¨τι..."πήρε" τόσα χρόνια απο τους Δήμους, αλλά και πάλι...μούγκα στη στρούγκα για το ...παράνομο παιδότοπο;! Και τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου...

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
H πόλη μας διαθέτει εδώ και χρόνια ένα πραγματικό στολίδι, το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ).  Στο Κέντρο αυτό από την κατασκευή του δημιουργήθηκε θεραπευτική πισίνα που μπορούσε να εξυπηρετήσει τα άτομα που χρήζουν βοήθειας και θεραπείας. Ωστόσο η πισίνα αυτή δεν λειτούργησε ποτέ. Αν και επικαλέστηκαν την κρίση και την περιστολή των δημόσιων δαπανών, για τη μη λειτουργία της, ωστόσο και στα χρόνια της «ευμάρειας» η πισίνα ήταν κλειστή. Εύλογα αναρωτιέται κανείς ποια συμφέροντα εξυπηρετούσαν οι διάφορες διοικήσεις του Νοσοκομείου, αφού εκεί υπάγεται.
Στα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε μια σοβαρή και συστηματική προσπάθεια, με τη βοήθεια της 4ης ΥΠΕ αλλά και την τεράστια συμβολή του Δ΄ΣΣ, για την ανακαίνιση ολόκληρης της δομής. Η δεξαμενή επισκευάστηκε, ο αχρηστευμένος μηχανολογικός εξοπλισμός της αντικαταστάθηκε και γέμισε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Ωστόσο οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη δεν κατάφεραν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών.
Η ευθύνη του προηγούμενου διοικητή είναι σοβαρή καθώς δεν προχώρησε στη στελέχωση του Κέντρου με επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει στη λειτουργία της.
Η ανησυχία και το ενδιαφέρον παραμένει ισχυρό και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη και την τύχη αυτής της δημόσιας δομής Υγείας.
Από το Γραφείο Τύπου
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ
(Σ.Σ. Μην αγχώνεσαι George… Η νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα θα το λύσει κι αυτό το θέμα τάχιστα… Και η πισίνα θα λειτουργήσει!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »