*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Νοεμβρίου

ΔΕΝ «ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ! Μήνυσε τον «Μ» για να κάνει «επίδειξη»… «Τουρκομαγκιάς»!

16 Νοεμβρίου
*Έντονο και φορτισμένη κλίμα στη δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου με μηνυτή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ-Η δίκη διεκόπη για την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου
*ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου σε κηδεία Δυτικοθρακιώτη με δυο… σημαίες στο φέρετρο! Την Σημαία της Τουρκίας και την Σημαία της «Ανεξάρτητης» Τουρκικής Θράκης!
*ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Ποιος έδωσε εντολή στον Διοικητής της
21ης Ταξιαρχίας να κάνουν το τελετουργικό  της κηδείας,  Ψευτομουφτής και Ψευτοιμάμης!;; Δεν το γνώριζε ο…πρώην Στρατηγός!
 Έντονο και φορτισμένο κλίμα επικράτησε στη χθεσινή δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου με μηνυτή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ. Η δίκη διεκόπη για την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 9 το πρωι και θα συνεχιστεί με τους υπόλοιπους μάρτυρες, ενώ αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση του πρώην Στρατηγού Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκη που ...ΔΕΝ γνώριζε (!) ποιος έδωσε τις εντολές στον διοικητή της 21ης Ταξιαρχίας να κάνει το τελετουργικό σε συνεννόηση με τον «Ψευτοϊμάμη» της Γλαύκης και τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κι όχι με τον νόμιμο Μουφτή Ξάνθης που προπηλακίστηκε όπως φαίνεται και από το βίντεο, από «πιστούς» του εγκάθετου της Άγκυρας κ.Μετέ κι όχι τον εκ του Νόμου αρμόδιο Μουφτή Ξάνθης!
Μάλιστα η δικηγόρος υπεράσπισης του «Μ» Λίτσα Μιχαηλίδου έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ρωτώντας τον, «πως είναι δυνατόν να ισχυρίζεται στο δικαστήριο ότι για όλα φταίει ο εκδότης του «Μ», όταν ακριβώς την ίδια μέρα υπήρχε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έχει 110.000 αναγνώστες στην Ελλάδα με τίτλο, «ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ»
-Δηλαδή δεν ενοχλήθηκε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έβγαλε και βίντεο ντοκουμέντο για τα γεγονότα της Γλαύκης και «ενοχλήθηκες» μόνο από το «Μ» τον ρώτησε με τον Χουσείν Ζεϊμπέκ να μη… θυμάται τι έγραψε η συγκεκριμένη εφημερίδα και να ισχυρίζεται ότι «όλοι ενημερώθηκαν από το πρωτοσέλιδο του… Μαχητή»!!!;;
Στο σημείο εκείνο ο Πάνος Παπαδόπουλος απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ που τον κατηγόρησε στην αρχή για δεξιό και μετά για… ακροδεξιό αν θυμάται σε ποιόν έδωσε  την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη όταν εκλέχτηκε βουλευτής για να ομολογεί αυτός ότι «την έδωσε στο Xanthi Channel και στον  Πάνο Παπαδόπουλο», ενώ σε σχετική ερώτηση «γιατί δεν λέει στο δικαστήριο ότι ο ΜΑΧΗΤΗΣ δημοσίευσε αυτούσια όλη την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τα γεγονότα της Γλαύκης που τον υποστήριζε», είπε ότι… «δεν το θυμάται!».
Συνεχίζοντας τις ερωτήσεις του στον βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ ο Πάνος Παπαδόπουλος τον ρώτησε  πως είναι δυνατόν να καταθέτουν οι γονείς και οι μάρτυρές του ότι στις κηδείες των μουσουλμάνων απαγορεύεται να μπαίνει η σημαία στο φέρετρο όταν ο ίδιος και ο πρώην Δήμαρχος Μύκης παραβρέθηκαν σε κηδεία Δυτικοθρακιώτη του οποίου η Ελλάδα είχε αφαιρέσει λόγω ανθελληνικής συμπεριφοράς την Ελληνική Ιθαγένεια «με το φέρετρο να καλύπτεται όχι από μία αλλά από… δυο σημαίες! Την σημαία της Τουρκίας και την πράσινη  σημαία της Ανεξάρτητης Τουρκικής Θράκης;
«Είναι δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να παρίσταται σε κηδείες μουσουλμάνων της Δυτ. Θράκης από τους οποίους έχει αφαιρεθεί η Ελληνική Ιθαγένεια  ΚΑΙ στα φέρετρα υπάρχει η σημαία της Τουρκίας και η σημαία της Ανεξάρτητης Τουρκικής Θράκης;» ρώτησε ο Πάνος Παπαδόπουλος τον βουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει την απάντησή του «η κηδεία έγινε εκτός Ελλάδος…!!!».
Σε δήλωσή του στο «Μ» ο Πάνος Παπαδόπουλος μετά την διακοπή δήλωσε: «Ο κύριος Χουσειν Ζεϊμπέκ ήρθε σήμερα στο δικαστήριο έχοντας στο πλευρό του ακόμη και στελέχη του Τουρκικού κόμματος DEB. Μήνυσε δε τον «Μ» για να κάνει
«επίδειξη»…»Τουρκομαγκιάς»! και «παλικαριάς» στους οπαδούς του στη Θράκη!!!
Γι’ αυτό και ξεροκατάπιε όταν είδε τα ντοκουμέντα μας και το πρωτοσέλιδο όχι μόνο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ αλλά και άλλων Αθηναϊκών ΜΜΕ την ίδια ημέρα με το δικό μας επίδικο δημοσίευμα!
Για μας, το ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ είναι ένα. Ποιος έδωσε εντολή στον Διοικητής της 21ης Ταξιαρχίας να κάνουν το τελετουργικό  της κηδείας με τον Στρατό,  Ψευτομουφτής και Ψευτοϊμάμης! Διότι σε σχετική ερώτησή μου ο πρώην στρατηγός είπε ότι δεν ..γνώριζε ποιος έδωσε τις εντολές στον υφιστάμενό του… Κατέθεσε ότι όλα ήταν καλά, την ίδια ώρα που ο τότε υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργό τόνισε ότι «η Κυβέρνηση καταδικάζει τα απαράδεκτα γεγονότα της Γλαύκης…!!!
 Και ξέρουν όλοι, το κατέθεσε ευθύς εξ’ αρχής και ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου, ποιοι ήταν αυτοί που τον προπηλάκισαν τον έσπρωξαν και τον απαγόρευσαν να τελέσει τη κηδεία…Μεταξύ των οποίων ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσειν Ζείμπέκ. Η παρουσία του Σινίκογλου λοιπόν στη δίκη της 25/11 καθίσταται πλέον απαραίτητη!!!». ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »