*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

Αν δεν έχεις τον…Ζερενίδη μαζί σου και δεν είσαι από τα Κιμμέρια και το Δροσερό, αυτά παθαίνεις! Του κόψανε τον νερό και του πήραν το ρολόι για…202 ευρώ!!!

23 Οκτωβρίου
*Τέρμα και τελείωσε και το ανακοινώνω σεμνά, ταπεινά και… σοβαρά! Αν δεν έχεις τον… Ζερενίδη μαζί σου και δεν είσαι από τα Κιμμέρια και το Δροσερό, αυτά παθαίνεις! Σου κόβουν το νερό στο πι και φι! Και σου παίρνουν και το ρολόι !
(σ.σ. Κι άντε να βρεις στα νησιά… Bora Bora τον γιατρό. Εκεί ούτε τα κινητά πιάνουν…).
……
*Και εξηγούμαι με πλήρη σαφήνεια!
Η νέα ΔΕΥΑΞ, όχι πλέον του κακού Μαρίνου Σδρέβανου αλλά του… «καλού» Ιπποκράτη Καμαρίδη, με την «πρώτη» απέδειξε ότι έχει πράγματι αλλάξει!
-Καθότι παρενέβη αυστηρότατα σε δημότη –που σίγουρα δεν ήταν με τον Σδρέβανο και τον Δημαρχόπουλο στις τελευταίες εκλογές αλλά με τον… Λύρατζη και ΟΧΙ μόνο του έκοψαν τον νερό αλλά και του πήραν το ρολόι για… 202 ευρώ!!!
Χωρίς καν να τον ειδοποιήσουν…!
(σ.σ. Πρόσεχε μόνο Σταύρε μην την πατήσεις κι εσύ σαν τον Ιμάμ Νουρή που έλεγε τα ίδια και οι υπηρεσίες είχαν το ντοκουμέντο στα χέρια τους…).
……
*Συμπέρασμα. Ζερενίδης και… ξερό ψωμί!!! Κι όποιος τολμάει, ας μου κόψει το νερό! Μαζί του θα πάω στον… Κάρτη κι εκεί να δείτε τι έχει να γίνει!!! Του… Φερτούν! (σ.σ Πως την γλίτωσαν οι διαιτητές στη Θαλασσιά… Άγιο είχαν!).
……
*Ερώτημα κρίσεως. Αλήθεια… Η ΔΕΥΑΞ τόσο του Σδρέβανου όσο και του Ιπποκράτη Καμαρίδη, πήρε ποτέ το… ρολόι σε  πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο που έχει κατανάλωση νερού στα τρία ρολόγια του της τάξεως των… 8.500 ευρώ;;;!!!
Ή μήπως και στον εν λόγω κύριο όπως συνέβη και με τον ξάδερφο του Λεβέντ έχει υποσχεθεί ο… Τσέπελης ότι θα του… «σβήσουν» το λογαριασμό;
-Περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση! Εδώ και τώρα…!
……
*Αλλάζω θέμα. Άλλες δυο-τρεις απαντήσεις να δώσει ο Μέτιος στο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ δια μέσω… αντιπεριφερειαρχών ή… εντεταλμένου συμβούλου και οι μετοχές του Κώστα Ζαγναφέρη θα πάνε στα ουράνια!!!
Θυμηθείτε με!
……
*Όπως θυμηθείτε τι εξέλιξη θα έχει και η ιστορία της ΔΙΑΜΑΘ με Πρόεδρο πλέον τον Τσέπελη! Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν!!!
……
*Η είδηση; Τόσο στου Μαξίμου όσο και στο κόμμα, ήδη έχουν μάθει για τα τερτίπια του Τσέπελη με τους ΤΟΥΡΚΟφρονες και τους ΜΕΤΕδες και θα ‘χουμε σοβαρές εξελίξεις!!! Καθότι εμένα δεν με λένε και… φαντασιόπληκτο Πέτρο Ούτση!
……
*Την ψάχνουν την «ιστορία» βαθιά… πολύ βαθιά…! Καθώς το ερώτημα δεν είναι μόνο το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του Δήμαρχου Τσέπελη στους Μετέδες και τους ΤΟΥΡΚΟφρονες που τον κάλεσαν στην εκδήλωσή τους…
-Αλλά αν τον «κρατάνε» που τον… «κρατάνε» και κυριολεκτικά τον «σέρνουν» από την «μύτη»!
……
*Κι όσο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο; Τον οποίο είχα προειδοποιήσει πριν έρθει στη Ξάνθη με τους ΕΥΖΩΝΟΥΣ…!
Εκεί είναι ο Τσέπελης και είναι ακόμη πιο… «αναβαθμισμένος»!!!
……
*Κι όχι τίποτα αλλά είναι κι ο Καραχασάν που μέχρι και… ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ σκοπεύει να κάνει στην… ταβέρνα με ειδικό… χώρο και για τους «καπνίζοντες», μετά την δήλωση του Δήμαρχου Τσέπελη ότι, «εδώ έπρεπε να τον φέρω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά με… έφαγε το «πρωτόκολλο»!!!!
Μη φάει κι αυτός «δούλεμα» όπως ο Μάκης ο Καμπριολέ!!! Λέω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »