*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

Οι κολωτούμπες του Giannis Σιδηρόπουλου, η ιστορική ανάρτηση της Αγοραστού και ο Ξανθούλης!

23 Οκτωβρίου
Ποιός ξέρει τι νέο… «γκίνες» ετοιμάζει ο Φανουράκης για το Καρναβάλι 2020 για να έχει… «διπλαρώσει» με την "πρώτη" και τον νέο πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη;!
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
"Δυστυχώς οι περισσότεροι «εντιμότατοι άρχοντες» που λέει κι ο Σεβασμιότατος είναι ιστορικά αναλφάβητοι. Δεν γνωρίζουν και προ πάντων δεν αντιλαμβάνονται στοιχειωδώς τις σταθερές της Ελληνικής Ιστορίας για τις οποίες δεν κάνουμε εκπτώσεις...ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!!! Κι όμως για πέντε ψήφους αγόμαστε από εθνικά κατακάθια».
(Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στο fb την παρουσία των… «τουρκόφρονων» νέων ηγετών του Δήμου Ξάνθης)
-Με το πιστόλι στον κρόταφο ναι… Με τις ψήφους όμως στους… φακέλους;!
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Η άποψή μας είναι ότι οι παρα-φύσιν πολιτικές συμμαχίες εξυπηρετούν πάντα τους πιο αδίστακτους και τους αμοραλιστές. Η αντιπολίτευση απαιτεί ρεαλισμό στην κατανόηση των συσχετισμών και ένα προγραμματικό και πολιτικό πλάνο
(Ο πρώην υπάλληλος του Στάθη Γιαννακίδη Giannis Sidhropoylos στο ηλεκτρονικό του μέσον)
-Η δική μας άποψη για τις δικές σου… παρά-φύσιν πολιτικές κωλοτούμπες να δεις ποια είναι!
ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ειλικρινά τόσο καιρό δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γνωστό «οπαδό» του περιβόητου Ξανθούλη που επί Σωκράτη με την επένδυση ΜΑΜΟΥΘ θα έλυνε το πρόβλημα της ανεργίας στη Ξάνθη, αν δεν είχε το θράσος ο συγκεκριμένος κύριος να προκαλεί κι από πάνω τη νοημοσύνη μας, μιλώντας μάλιστα και για… παρά-φύσιν πολιτικές συμμαχίες, με σκοπό βεβαίως να «αναγκάσει» Σάββα Μελισσόπόυλο και Γιώργο Χατζηθεοδώρου να μην ασχοληθούν ξανά τόσο με τον… «κατακτητή» της πόλης, όσο και με τον γνωστό και μη εξαιρετέο πλέον Φανουράκη ΤΟΥ!
……
*Βλέπετε ο πρώην υπάλληλος του Στάθη Γιαννακίδη προσπαθεί να «ισορροπήσει» το παλιό του «παρελθόν» (Άρης Γιαννακίδης, Τσαρτσάρας, Σωκράτης κλπ) με το σημερινό παρόν ΤΟΥ, που βεβαίως λόγω Ιntermonosis περιλαμβάνει και μπόλικο αδελφούλη…Τσέπελη, τώρα που δεν είναι πλέον υφυπουργός ο πρώην εργοδότης του!
-Μόνο που όσοι γνωρίζουν –κι είναι πολλοί-απλά γελάνε με τα καμώματα αυτά!
……
*Και για να είμαι και πιο ακριβής… Θα ήμουν σίγουρα την «παλαβή» αν ο συγκεκριμένος κύριος και ορισμένοι άλλοι «δεκανείς» του Τσέπελη δεν έφταναν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν μέχρι και την εν διαστάσει σύζυγο του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Χατζηθεοδώρου, που ήταν μαζί με τον Giannis στο πολιτικό γραφείο του Στάθη Γιαννακίδη…!
……
*Ειλικρινά λοιπόν ….σιώπησα και ΑΝΕΧΤΗΚΑ ακόμη και τις νέες χυδαιότητες του Γ. Σιδηρόπουλου εναντίον μου, μόνο και μόνο γιατί έδωσα ΒΗΜΑ στον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου χωρίς ούτε ένα ευρώ!!!!
Κυρίως γιατί είχε στο συνδυασμό του αγαπημένα μου πρόσωπα όπως η Δέσποινα  Παπαδοπούλου και η εκπληκτική ως Γλυκερία Νότα!
Και βρήκα και τον μπελά μου από πάνω, χωρίς να ζητήσω ούτε μια ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ή κάπου να μεσολαβήσει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ μου!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!
……
*ΑΣΥΛΙΑ λοιπόν Giannis τέλος από σήμερα, αφού αντί να σιωπάς και να αναζητάς νέους χορηγούς στον Τσέπελη, προκαλείς κι από πάνω!
Επιχειρώντας αδίστακτα μάλιστα, να έχουν κοινή έκφραση σε κάποια θέματα οι δυο προοδευτικές δημοτικές παρατάξεις στο Δήμο Ξάνθης…
-Με το γελοίο επιχείρημα που εφεύραν οι… «κύκλοι» Τσέπελη  ότι δήθεν «παίζουν» τα παιχνίδια του… Δημαρχόπουλου! (σ.σ. Καλά να πάθουν βέβαια αν δεν έχουν ισχυρές αντοχές…).
……
*Απαντάω λοιπόν στον εν λόγω Τσεπελοφύλακα με την ιστορική ανάρτηση της τότε υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Βάσως Αγοραστού την εποχή που πολεμούσες λυσσαλέα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ -στις Περιφερειακές εκλογές του 2014- υποστηρίζοντας με πάθος τον τότε φανατικό «χορηγό» Σου Φώτη Καραλίδη!
Απολαύστε λοιπόν Βάσω  Αγοραστού. Τι έλεγε για τον Γιάννη Σιδηρόπουλο με τον οποίο μέχρι πρότινος συγκατοικούσε στο… γραφείο  του πρώην Υφυπουργού Στάθη Γιαννακίδη:
(φώτο υποάρχιε)
«Επειδή δημοσιογράφος της περιοχής, εμφανίζει το ψηφοδέλτιο Καραλίδη ως το πιο πολυσυλλεκτικό (ποτάμι δημαρ, ελιά , πασοκ, συριζα ) να τον διρθώσω σε δύο λάθη που του ξέφυγαν...
1. Σύριζα δεν έχει. Αν οι αριστεροί ψάλτες θεωρούνται σύριζα ...
2. Το ψηφοδέλτιο Καραλίδη έχει και DEB έχει και ΤΕΞ και ολίγον από Γκρίζους Λύκους...
Πάμε λοιπόν από την αρχή.
Το ψηφοδέλτιο Καραλίδη είναι το πιο πολυσυλλεκτικό (ποτάμι, δημαρ, ελιά, πασοκ, γκρίζοι λύκοι, DEB, ΤΕΞ...) δηλαδή ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα.... Μαθαίνεις Γιάννη μου, μαθαίνεις... me Xanthileft Xanthileft».
-Όχι Giannis! Δεν μαθαίνεις! Σε μαθαίνουν όμως! Σίγουρα… Όλοι οι Ξανθιώτες!

Γεωπόνο αποκτά η Ξυλαγανή με απόφαση Ντίνου Χαριτόπουλου
Πιστή στις προγραμματικές της εξαγγελίες η δημοτική αρχή του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με μια σημαντική απόφαση του δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου ενισχύει την ενδοδημοτική ισορροπία του και αναδεικνύει έμπρακτα τη βούληση της ώστε να αναδειχθεί η Ξυλαγανή σε αγροτικό κέντρο του Δήμου.
Με  αυτά σαν γνώμονα, ανακοινώνει ότι η γεωπόνος του Δήμου Διαμαντούλα Λουλού θα βρίσκεται κάθε Τρίτη στο Δημαρχιακό κατάστημα Ξυλαγανής  από τις 7:30 έως και τις 15:30 προκειμένου να  εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών και να συνεργάζεται μαζί τους στην επίλυση των προβλημάτων τους στον πρωτογενή τομέα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »