*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

Πάμε Πετρελη: Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Κυβερνείο;

23 Οκτωβρίου
*Είδηση «βόμβα» στον καλλιτεχνικό χώρο!!!
-Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει κανείς, έληξε η συνεργασία του Γιώργου Καριπίδη με το «Παρασκήνιο live» της Θεσσαλονίκης.
-Την απρόσμενη αποκάλυψη χθες στις 13:30 το μεσημέρι ο ίδιος ο Ξανθιώτης τραγουδιστής με λιτή ανακοίνωσή του στο facebook, ξαφνιάζοντας όλους τους θαυμαστές και θαυμάστριές του, γράφοντας επ’ ακριβώς τα παρακάτω:
«Η συνεργασία μου με το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-LIVE μόλις τελείωσε! Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους!! Σύντομα έρχονται καινούργια πράγματα!!!»
-Φυσικά τους λόγους της λύσης της συνεργασίας του με το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, δεν τους ανέφερε ο Γιώργος, αλλά όλοι περιμένουν με αγωνία τα καινούρια πράγματα που έρχονται από τον ίδιο!
……
*Την περασμένη εβδομάδα σας είχα αποκαλύψει από τη στήλη ότι ο Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη αυτή την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Κυβερνείο και μάλιστα είχα δημοσιεύσει και τη συγκεκριμένη φωτογραφία με καλυμμένο το πρόσωπο του καλλιτέχνη, αφού εγώ γνώριζα ποιος θα ήταν!
-Ιδού λοιπόν ο Δημήτρης με τον Θάνο Πετρέλη ο οποίος έρχεται την Κυριακή, μετά από πρόσκληση του Δημήτρη για ένα υπέροχο Live στο Κυβερνείο στην Ξάνθη!
……
*Δυο αστέρια DJs μαζί στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη!!!
-Κάθε Τρίτη Τόρης Παπαδήμας με kapsoura night και κάθε Τετάρτη Κώστας Σπυριάρης με back to 80’s – 90’s!
-Οι δυο κορυφαίοι DJs του ΚΥΤΤΑΡΟ, ετοίμασαν μάλιστα στο facebook και ένα βιντεάκι με στιγμιότυπα από τις βραδιές που διοργανώνει το Ελληνάδικο της πόλης μας! Άπαιχτοι;;;
……
*Ευχάριστη έκπληξη περίμενε το περασμένο Σάββατο 19 Οκτωβρίου τον Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Κουμουλίδη στο live του στην ταβέρνα «Ελλήνων Γεύσεις στη Χρυσούπολη, όταν αντίκρισε νοσηλεύτριες από την παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης να διασκεδάζουν εκεί με τα τραγούδια του!
-Πως αντέδρασε ο Γιώργος; Μα με μια selfie και το παρακάτω σχόλιο στο facebook:
«Και η Παθολογική του Γ.Ν.ΞΑΝΘΗΣ επιλέγει Ελλήνων Γεύσεις στη Χρυσούπολη Καβάλας. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (live)».
……
*Νέα συνεργασία ανακοίνωσε το καλλιτεχνικό ντουέτο coda project που είχε σαρώσει στο X-Factor του ΣΚΑΪ, οι γνωστοί ξανθιώτες Σάββας Περτσινίδης και Γιώτα Χατζίδου με τους συμπατριώτες συναδέλφους τους την τραγουδίστρια Χριστίνα Λουκίδου και τον σαξοφωνίστα Χάρη Ξυλά, οι οποίοι δημιούργησαν το συγκρότημα «Λáλώ» και τους οποίους θα απολαύσουμε στο πρώτο κοινό Live τους αυτή την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ στο Nostos live στην οδό Μελετσίδου 5 στην Παλιά Ξάνθη!
-Το ρεπερτόριο τους εμπεριέχει μουσικές διασκευές - κατά κύριο λόγο ελληνικών -παραδοσιακών τραγουδιών και έντεχνης μουσικής. Στόχος τους είναι να συλλέξουνε μουσικά  κομμάτια που θεωρούνε ήδη ενδιαφέροντα και να τα διασκευάσουνε για τέσσερις φωνές προτείνοντας έναν διαφορετικό, από τον προβλεπόμενο, ήχο!
-Μη τους χάσετε!
……
*Και τέλος, αυτή την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 22:00 το καφέ – μπάρ BAISER στην Ξάνθη υποδέχεται στα decks του τον DJ & παραγωγό Thodori Triantafillou....
Ο Ιούδας!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »