*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

Πως μια απλή αστική υπόθεση που η ίδια η ΔΕΥΑΞ φέρνει στα δικαστήρια, μετατράπηκε σε...σκαμνιά κατά του Σδρέβανου;

24 Σεπτεμβρίου
*Κατ’ αρχή να ξεκαθαρίσω κάτι. Έχω αποκρυσταλλώσει πλέον άποψη για το πώς θα πολιτεύεται από δω και πέρα ασκών εξουσία ο νέος Ιπποκράτης Καμαρίδης.
Και εξηγούμαι…
Θα κάνει τα εντελώς αντίθετα από αυτά που έλεγε… ΠΡΙΝ κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουιλο με τον Τσέπελη! Επί μια 5ετία…!
Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει! Γεγονός που αποδεικνύεται άλλωστε από τις γραπτές, ραδιοφωνικές αλλά και τηλεοπτικές δηλώσεις του….!
(σ.σ. Δεν αποκλείεται να ζητήσει ακόμη και αύξηση του μπάτζετ του δημοτικού ραδιόφωνου και αναβάθμιση της κυρίας Οικονόμου, μολονότι προτιμά στις συνεντεύξεις του τον Τηλέμαχο…)
……
*Όπως και είμαι σίγουρος ότι ο γιατρός κάθε φορά που θα ανοίγει το στόμα του, αν προηγουμένως δεν τον «συμβουλεύει» κάποιος νομικός, θα εκτίθεται και θα κινδυνεύει να βρει το μπελά του! Τουτέστιν να κάθεται κατηγορούμενος και να μην μπορεί να τον «γλιτώσει» κανείς!
……
*Για παράδειγμα η συνέντευξη που έδωσε στο δημοτικό ραδιόφωνο –αν δεν κάνω λάθος στις 17 Σεπτεμβρίου- και sorry γιατρέ μου, αλλά έτσι δεν διοικούνται οι ΔΕΥΑΞ καθότι δεν μπορεί να λες δημόσια, «σιγά μην αναλάβω εγώ Πρόεδρος για να καθίσω εγώ στο… σκαμνί για τον Σδρέβανο», αναφερόμενος στην ΑΣΤΙΚΗ δικαστική αντιπαράθεση που έχει η δημοτική εταιρεία με τη ΔΕΥΑ Νέστου.
-Αστική υπόθεση μάλιστα που η ίδια η ΔΕΥΑΞ έφερε στα δικαστήρια υπερασπίζοντας τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της!!! Είναι δυνατόν ένας Πρόεδρος να λέει τέτοια πράγματα και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ; Και να μιλάει για…σκαμνιά του Σδρέβανου; Όταν αναφέρεσαι σε αστική διαφορά κι όχι ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;
……
*Ερώτημα 1ον Με βάση αυτά που λοιπόν άκουσα να λέει ο Ιπποκράτης Καμαρίδης στις ερωτήσεις (;) του Τηλέμαχου Αρναούτογλου –αγνοούσε παντελώς το θέμα!!! στο δημοτικό ραδιόφωνο.
......
-Καλά δεν σου είπε γιατρέ μου, ούτε ο Θανάσης Ξυνίδης, ούτε ο Γιάννης Παπαχριστόπουλος, ούτε καν η Ειρήνη Πυρνάρη ότι το δικαστήριο στο οποίο ισχυρίζεσαι ότι θα καθίσει στο… σκαμνί ο Σδρέβανος (!) και δεν θέλεις να καθίσεις εσύ…γίνεται με πρωτοβουλία της ΔΕΑΥ Ξάνθης;;;
Κι ότι πρόκειται για μια ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ μεταξύ της ΔΕΥΑ Νέστου και της ΔΕΥΑΞ; Όπου κανείς δεν κάθεται στο σκαμνί; Πρόεδρος είσαι. Πως μπορείς να λές ΔΗΜΟΣΙΑ τέτοια πράγματα και μάλιστα στο δημοτικό ραδιόφωνο και να μην σε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ κανείς;
……
*Ερώτημα 2ον. Ισχυρίζεσαι και δυστυχώς με τον τρόπο αυτό αν και… αυριανός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ (σε μια βδομάδα αναλαμβάνεις…) δυσφημείς περισσότερο την εταιρεία και λιγότερο τον σημερινό Πρόεδρο, ότι « η ΔΕΥΑ Νέστου έχει δεσμεύσει το λογαριασμό της ΔΕΥΑΞ και από δω και πέρα δεν μπορεί να κάνει αυτή… τίποτα κλπ»!!!
-Ενώ  η επιχείρηση δουλεύει κανονικά, πληρώνει, πληρώνεται και απλά δεν εισπράττει οφειλές του δημοσίου που τις δεσμεύει η Εφορία, ωστόσο δεν μπορεί να τις πάρει η ΔΕΥΑ Νέστου γιατί ήδη ΔΕΥΑΞ κινήθηκε δικαστικά, έβγαλε προσωρινή αναστολή, έκανε ανακοπή, κατάθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ορίστηκε κανονική δικάσιμη για την επίλυση της διαφοράς!
-Άσε λοιπόν νέε Πρόεδρε το δικαστήριο να ΚΡΙΝΕΙ ποιος έχει δίκαιο, αφού το θέμα δεν είναι «προσωπικό» μεταξύ δηλαδή του Σδρέβανου και του Σάββα Μιχαηλίδη ή του Προέδρου της ΔΕΥΑ  Νέστου και απλά η σημερινή διοίκηση θέλοντας να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των δημοτών Ξάνθης, αμφισβητεί την τιμή αγοράς του Νερού.
Ανέλαβε εσύ και…υπεράσπισε τα συμφέροντα της ΔΕΥΑ Νέστου! Ιδού η Ρόδος.
……
*Κι επειδή μάλλον γιατρέ θα μιλάς για την αστική υπόθεση που έχει η ΔΕΥΑΞ στις 7 Οκτωβρίου 2019 και ομιλείς περί… σκαμνιών, μπορείς να μας πεις ποιος θα καθίσει… στο σκαμνί εκείνη την ημέρα

Περιμένουμε όλοι όλο αυτιά μια απάντηση, μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις στον Τηλέμαχο Αρναούτογλου! (σ.σ. Ή μπορεί να μας απαντήσει και ο κύριος Γιάννης Παπαχριστόπουλος…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »