*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

Γιατί παραιτήθηκε η Ελένη Δημούδη; Στις 27/10 τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα..Απευθείας ανάθεση Φανουράκη ύψους 14.446 ευρω!

24 Σεπτεμβρίου
Εμείς είμαστε ΜΕΤΕτηδες… Κι όχι Μεμέτηδες!
Αυτό δεν κατάλαβε ο Καπζά Τζεμήλ…
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ότι αφορά τις δηλώσεις κάποιων σε ΜΜΕ ο καθένας έχει την εμπειρία και αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
(Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης απαντώντας στην ερώτηση του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για τις συνεντεύξεις του Ι. Καμαρίδη στα ΜΜΕ)
-Έχω την εντύπωση ότι τον.. «ψιλοάδειασε» τον γιατρό ο αδελφούλης στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, αλλά μήπως....μόνο  εγώ να το κατάλαβα έτσι…;
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Iskece Belediye Baskanı Sn Manolis Cepellis ve calışma arkadaslarını ziyaretle, yeni gorevlerinde basarı ve kolaylıklar diledik.
Ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και τους συνεργάτες του.
(Από την ανάρτηση του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής στο site του Προξενείου)
-Δήμαρχος… ISKECE ο Τσέπελης κατά τον Τούρκο Πρόξενο!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τέτοια Κυβερνητική υποβάθμισης; Στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Ξάνθης την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη. Χάθηκε να οριστεί ως εκπρόσωπος ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης;
……
*Επειδή διάφορα ακούγονται, θα ήταν… Να ρωτήσω την κυρία Ελένη Δημούδη που παραιτήθηκε από  Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ επικαλούμενη σοβαρούς προσωπικούς λόγους, τι πτυχίο διαθέτει;
Διότι αν αληθεύουν οι πληροφορίες μου, η εκτελεστική γραμματέας θα πρέπει να διαθέτει πτυχίου ΑΕΙ ή  ΤΕΙ! Διέθετε τέτοιο πτυχίο η ίδια; Ή μήπως το πτυχίο της όπως λένε οι κακές γλώσσες ήταν ΚΑΤΕΕ;
Θα ήθελα μια καθαρή απάντηση, ώστε να σταματήσουν και οι κακοήθειες που μου λένε…
……
*Πάντως ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, επανέφερε στην συγκεκριμένη θέση την Ζωή Κοσμίδου που είναι πολιτική μηχανικός και διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ.
Περιμένω την απάντηση της κυρίας Ελένης Δημούδη με αγωνία.
(σ.σ. Και της Αποκεντρωμένης βεβαίως… για να σταματήσουν επιτέλους οι περίεργοι «ψίθυροι»)
……
*ΠΡΩΤΗ απευθείας ανάθεση του «δίδυμου» Τσέπελη-Φανουράκη από τον πρώτο μήνα σε ΜΙΚΕ της Θεσσαλονίκης, με τη συνεργασία μάλιστα και τοπικού…ΜΜΕ όπως λένε οι πληροφορίες μου. Ο πρώτος ανέθεσε ο δεύτερος υπέγραψε! Ποιο είναι το ποσόν; Μόνο… 14.446 ευρώ!!!! Και σύντομα τα σπουδαία!
(σ.σ. Βέβαια ο άνθρωπος απο την εποχή των  Scorpions και του Ρέμου ως Πρόεδρος της ΔΕΑΞ είχε δείξει το "ταλέντο" του...)

....

(σ.σ. Ας είμαστε ειλικρινείς και το ομολογεί και ο ίδιος άλλωστε μετά την αποπομπή του από το τζοκεράδικο….Βιοποριστικό επάγγελμα είναι πλέον η Αυτοδιοίκηση για τον Φανουράκη. Γι’ αυτό και ο Τσέπελης τον έκανε Νο 2 και μέχρι τελευταία επειδή υπήρχαν αντιδράσεις και μέσα στην δημοτική του παράταξη…δεν τον είχε αναγγείλει ως υποψήφιο! Με πρώτο αντιδρώντα τότε τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη, άσχετα τι συμβαίνει τώρα…)

ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ -ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ!
Στις 27 Οκτωβρίου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Ξάνθη.
Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης μίλησε στην Ανοιχτή γραμμή του NEXT tv για τις λεπτομέρειες αποκαλύπτοντας ότι ο ανδριάντες στοίχησε 70.000 ευρώ και ήδη έχουν πληρωθεί οι 65.000.
Το σχόλιο της στήλης. Μη ξεχάσουν οι Οργανωτές με πρώτο τον Ζαγναφέρη να προσκαλέσουν στα Αποκαλυπτήρια και τον Φανουράκη που καταψήφισε τον  ανδριάντα με σύσσωμη την τότε δημοτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ!
-Μη τον ξεχάσετε…! Κύριε Ευφραιμίδη, κύριε Ζαγναφέρη, κύριε Δαλακάκη….!

Ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία SUNLIGHT SYSTEMS, η οποία ανταποκρινόμενη στο αίτημα μας, δρομολογεί από την 25η Σεπτεμβρίου 2019, λεωφορείο για την μεταφορά εργαζομένων από την Σταυρούπολη προς το εργοστάσιο της εταιρείας στο Όλβιο Ξάνθης.
Με την κίνηση της αυτή η εταιρεία ενισχύει την θέληση των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης να μείνουν στον τόπο τους, που απειλείται με ερήμωση, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε δύο επιπλέον άτομα να εργαστούν ως οδηγοί στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης
Νικόλαος Ευφραιμίδης

Στο πανεπιστημιακό κολυμβητήριο οι προπονήσεις του ΚΟΞ κατά την κολυμβητική περίοδο 2019-2020.
Για ακόμα μία φορά ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να αναζητήσει νέο χώρο προπονήσεων για τους αθλητές του σε γειτονική πόλη. Το Δ/Σ, σε συνεννόηση με την προπονήτριά μας, έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειές, ώστε να εξασφαλίσουμε νέο χώρο προπόνησης για τους αθλητές του Κ.Ο.Ξ.
Η Διοίκηση και οι προπονητές του συλλόγου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ιδιαίτερα τον κο. Γούργουλη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την παραχώρηση του πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου για τις προπονήσεις μας κατά την κολυμβητική περίοδο 2019-2020.
(σ.σ. Η αφίσα αφορά τις εποχές… Φανουράκη-Τσέπελη επί Λάκη Στυλιανίδη. Έτσι για την ιστορία…Και για να θυμάται και ο ΚΟΞ τις παιές εκείνες...εποχές αλλά και τις αντιπαραθέσεις του με έτερο κολυμβητικό σύλλογο που Πρόεδρο είχε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Τσέπελη!).


Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης: Πανηγύρι η διαμαρτυρία των κατοίκων του Ιάσμου!
Με ανάρτηση του στο fb ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Ν. Τσαλικίδης την διαμαρτυρία των κατοίκων του Ιάσμου που εδώ και 2 χρόνια επί διοίκησης του, έχουν πεσμένη γέφυρα και είναι αποκομμένοι από την πρωτεύουσα του νομού, χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία των κατοίκων ως … πανηγύρι!!! (Σ.Σ. Στις εκλογές βέβαια παρακαλούσε ζητώντας την ψήφο των κατοίκων...)
Δυστυχώς κάποιοι στο βωμό του προσωπικού-πολιτικού τους οφέλους έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις διακωμωδώντας ένα ατυχές περιστατικό για τον Ίασμο και την περιοχή μας. Καλό θα ήτανε να επιστρατεύσουν την όρεξη και τον υπερβάλλοντα ζήλο τους, προκειμένου να βοηθήσουνε στις ενέργειες που πραγματοποιούνται τόσο καιρό μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.. η προσπάθεια και η πολιτική συνεχίζεται και εκεί που δεν υπάρχουν τα πανηγύρια ..
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η πρόσφατη εισήγηση στην οικονομική επιτροπή με θέμα «Καθαίρεση ανατολικού φορέα γέφυρας Κομψάτου» εγκρίθηκε ομόφωνα και αναμένεται δημοσίευση σχετικής απόφασης. Σημείο κομβικό για την εξέλιξη της διαδικασίας, έστω και χωρίς πανηγύρια….
Η εποχή των σκοπιμοτήτων και των καθυστερήσεων στην Γέφυρα Κομψάτου ανήκει στο παρελθόν.
Η Περιφέρεια ΑΜΘ βρίσκει συνεργάτη και αρωγό την νέα κυβέρνηση και επιδιώκει να ολοκληρωθούν το ταχύτερο οι εργασίες,να διασωθεί και να αναδειχθεί ο μοναδικός αυτός Δήμος της περιοχής μας και να επιστρέψει στην κανονικότητα και την επισκεψιμότητα, που έχει τόσο ανάγκη.Μόνο με συνεννόηση και συνεργασία τα επόμενα χρόνια θα καταφέρουμε όλοι μαζί να πάμε τον τόπο μας μπροστά..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »