*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουνίου

Το πολιτικό "ανέκδοτο" της Καβάλας που λέγεται Μακάριος Λαζαρίδης και το κάλεσμά του να πάνε στο…σπίτι τους Καραμανλής, Ντόρα και Αντώνης Σαμαράς!

17 Ιουνίου
*Ο άνθρωπος που "επιχειρεί" με τις διασυνδέσεις που έχει στο γραφείο του Κυριάκου να "κόψει" τους υποψήφιους βουλευτές που θεωρεί "επικίνδυνους" για την δική του εκλογή, συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη των Καβαλιωτών και όχι μόνο... 

Με "χαριτωμένη" ανάρτησή του  ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης -κάποιοι τον θεωρούν "πολιτικό ανέκδοτο" πλέον για την Καβάλα,- πρώην αρθογράφος της «Ελεύθερης Ώρας» και υπάλληλος του κόμματος που ενώ πληρώνεται από αυτό κάνει…προεκλογικό αγώνα εδώ κι ένα χρόνο (!), με ανάρτησή του αναφέρεται στην ανάγκη....ανανέωσης αλλά και στο όριο θητειών των βουλευτών προκειμένου να "χτυπήσει" τους συνυποψηφίους του στο Νομό Καβάλας, σημειώνοντας τα παρακάτω:
«Η πολιτική χρειάζεται ανανέωση. Οι παλιοί κούρασαν και τις περισσότερες φορές δεν προσέφεραν τίποτα. Γι’ αυτό είναι αναγκαία η συνταγματικά κατοχυρωμένη θητεία των βουλευτών. Δύο, το πολύ τρείς θητείες, είναι αρκετές για να προσφέρουμε στην πατρίδα και το νομό μας».
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Μακάριος Λαζαρίδης που δεν έχει να επιδείξει ούτε μια καλή δημοσιογραφική δράμας, μας λέει τί; Ότι ο Κώστας Καραμανλής, η….Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει τις 2-3 θητείες που λέει αυτός ο "φωτισμένος" νέος πολιτικός αστήρ, θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται στα…σπίτια τους;!!!
Και μας  τα λέει όλα αυτά ποιος; 
-Ο άνθρωπος που ήταν εντελώς «εξαφανισμένος» από την Καβάλα μέχρι που αποφάσισε να γίνει …υποψήφιος βουλευτής και προκειμένου να «υλοποιήσει» την συγκεκριμένη φιλοδοξία του, από τη μια προτάσσει τον τίτλο του ....«επικοινωνιακού συμβούλου» του Προέδρου της Ν.Δ. κι από την άλλη επιχειρεί να «κόψει» από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό Καβάλας όλους τους υποψήφιους βουλευτές που θεωρεί «επικίνδυνους» για την προσωπική εκλογή του; 
-Μην γνωρίζοντας το πιο απλό πράγμα του κόσμου; 
-Οτι τους πολιτικούς  τους "συνταξιοδοτεί" ο λαός και το εκλογικό σώμα..Σύμφωνα με τους κανόνες της υγιούς δημοκρατίας;
Κι όχι τα...πολιτικά "ανέκδοτα" του τόπου; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »