*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Επεισόδιο Μάκη Δάγκα με υποψήφιο του Λύρατζη! Τον χαρακτήρισε..."πουλημένο"!

03 Μαΐου
ΜΑΚΗ ΔΑΓΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ «ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ»! ΕΔΩ ΤΟΝ «ΠΥΡΗΝΑ», ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ...«ΠΟΥΛΗΣΕΣ»!
Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΝΕΑΞΑΝΘΗ-Πασχάλης Λύρατζης -που ωστόσο είχαν πάει αρχικά στο συνδυασμό του Τσέπελη στελέχη του ΛΑΟΣ από τη Λευκόπετρα (Αβραμίδης), αλλά όταν αυτός διαπίστωσε περί τίνος πρόκειται και τις «φιλίες» του Αρχηγού-αδελφούλη με το DEB και τον… Μετέ την… έκανε και έφυγε, προσχωρώντας στο συνδυασμό ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ - Πασχάλης Λύρατζης, προκάλεσε ο Μάκης Δάγκας το πρωί της Πρωτομαγιάς αλλά ευτυχώς… πρόλαβε και… έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα!
Συγκεκριμένα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ του έδωσε ένα φυλλάδιο και πήγε να δώσει και μια σακούλα στο Μάκη Δάγκα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν είδε όμως ότι επρόκειτο για τον στενό συνεργάτη του Τσέεπλη, του είπε, «αν ήξερα ότι είσαι εσύ, δεν θα σου έδινα το φυλλάδιο του συνδυασμού μας…» με αποτέλεσμα εκείνος στα καλά καθούμενα ν’ αρχίσει τις βρισιές, χαρακτηρίζοντάς  ως...»πουλημένο» επειδή έφυγε από το συνδυασμό Τσέεπλη και για να πάρει και την ορισμένη απάντησή του «κι εσύ είσαι προδότης… που πάτε με το DEB και τον Μεέ»! Με αποτέλεσμα να πατήσει γκάζι ο Δάγκας και να… εξαφανιστεί, φοβισμένος για τις έντονες αντιδράσεις που συνάντησε…
-Μάκη Δάγκα στο είπα κι άλλη φορά! Σταμάτα να προκαλείς! Και να υβρίζεις τους άλλους ως «πουλημένος»…
-Ειδικά όταν εσύ πρώτος και καλύτερος με τις συμπεριφορές σου, «πούλησες» το ίδιο το μαγαζί σου τον «Πυρήνα» και τον Αργύρη, τον Χρήστο Χριστοφόρου, ακόμη και τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη!!!
Στο σπίτι του «κρεμασμένου» δεν μιλάνε για σκοινί και ειδικά Μάκη μου τύποι σαν εσένα που τις «φιλίες» τις έχουν στα… υποδήματά τους για τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τους! Γιατί κάποτε κι εσύ «φίλος» μου υποτίθεται ήσουν… και κάθε τόσο με τον Χριστοφόρου στο «Μαχητή» ερχόσασταν…
(σ.σ. Που κατάντησε η Ξάνθη. Να κρέμεται στα χέρια του… Μάκη Δάγκα, του Μούρκα, του Φανουράκη και του Τσέπελη!).

«ΓΕΛΑΕΙ» ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΔΑΛΟ» ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ 
ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΣΕΠΕΛΗ, Δ. ΜΠΕΝΗ ΚΛΠ
Πραγματικά γέλασε το χείλη κάθε πικραμένου με αυτά που «υπενθυμίσαμε» για τα όσα έλεγαν για τον Δημήτρη Μπένη, τον Μούρκα, τον Τσέπελη, τον Θ. Ξυνίδη και τόσους άλλους (σ.σ. Κι ακόμη δεν γράψαμε τίποτα..) Ιπποκράτης Καμαρίδης και Χρυσούλα Δημούδη παραμονές δημοτικών εκλογών του 2014.
Τότε που δεσμεύτηκαν να μπούνε στο Δήμο Ξάνθης να τ’ αλλάξουνε όλα και τελικά γίνανε… ΕΝΑ με αυτό που κατηγορούσανε!
-Για να μην πω ότι ο γιατρός έγινε…φανατικότερος του Τσέπελη κι από τον ίδιο τον «πλουτίσαντα»… «αρχηγό» του!
Και βέβαια ειδικά για την συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ρωτάμε  τι συνέβη κι έγινε «ένα» με το «σύστημα» που υποτίθεται τον κυνηγούσε και κατηγορούσε όλα εκείνα τα χρόνια ακόμη και για το κυνηγητό στον «παιδότοπο»…
Κι αυτό, γιατί ο γιατρός είναι υπόλογος και θα πρέπει να απολογηθεί σε όλον αυτόν τον κόσμο που στις εκλογές του 2014 ψήφισε την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ υποτίθεται για ν’ αλλάξει αν όχι όλα… ότι μπορούσε!
Κι έγινε ένα!!! Με τον Τσέπελη, τον Φανουράκη, τον Μούρκα, τον Δ. Μπένη κι όλους αυτούς που απειλούσε τότε να στείλει στον… Εισαγγελέα! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »