*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Τέλος σαιζόν σήμερα για τα Live των ΝΑΔΙΡ στα "Φαναράκια"

03 Μαΐου
*Τέλος σαιζόν σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου για τους «Ναδίρ» και τα Live τους στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ»!
-Πρόκειται για το «τελευταίο επεισόδιο» της τρίτης  χρονιάς των live των Στέλιου Κολοβού, Νίκου Νικολαϊδη και Δημήτρη Δημητρίου, όπου η μουσική  χρονιά ολοκληρώνεται σήμερα με ένα μοναδικό «επεισόδιο» στα «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη!
-Όσοι δεν τους έχετε δει ή ακόμη και εσείς που είστε fans τους και θέλετε να τους ξανα-απολαύσετε στο τελευταίο live της σαιζόν, κλείσε αμέσως τραπέζι στο τηλέφωνο 25410 73606 να προλάβετε!!!
……
*Τέλος σαιζόν αυτή την Κυριακή 5 Μαΐου και στο BAISER cafe-bar της Ξάνθης, όσων αφορά τις Ελληνικές βραδιές!
-Η «αυλαία» για φέτος πέφτει την Κυριακή στις 20:00 το βράδυ με τον μεγαλύτερο mixer της ελληνικής δισκογραφίας, τον DJ Άκη Σιμιντιρίδη!
ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!...
-Να μη λείψει κανείς!
……
*Πρωτομαγιά στον Άη Γιώργη Καλλιθέας έκανε την Τετάρτη ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας με τη σύζυγό του Βάνα, τον γιό του Ανδρέα και μεγάλη καλή παρέα!!!
-Μάλιστα ο Τάκης ανέλαβε τον ρόλο του… ψήστη πάνω από το μαγκάλι και φρόντισε να γευτούν και να απολαύσουν όλοι στην παρέα τα… «κοψίδια» που ετοίμασε!
-Και του χρόνου!
……
*Από τη Στουτγάρδη Γερμανίας, όπου μένει μόνιμα πλέον, έστειλε φέτος τις ευχές του μετά μουσικής στους φίλους του στην Ξάνθη από το facebook, τόσο για το Πάσχα όσο και την Πρωτομαγιά, ο γνωστός πρώην κάμεραμαν και ρεπόρτερ Μίμης Μουρζόπουλος!
-Στη φωτογραφία ο Μίμης με Γερμανό πλανόδιο σαξοφωνίστα!
……
*Από σήμερα αρχίζουν τα live του νεαρού ταλαντούχου Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Καριπίδη!
-Σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου ο Γιώργος θα τραγουδήσει στο «El Greco» στο Κιλκίς, ενώ αύριο Σάββατο 4 Μαΐου στο «Παρασκήνιο live» στην Τούμπα Θεσσαλονίκης!
-Καλή αρχή Γιώργο και καλή επιτυχία!
……
*Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσού Ξάνθης (στο χωριό του το Κουτσό), τραγούδησε την Πρωτομαγιά την περασμένη Τετάρτη ο δημοφιλής showman, μουσικός και τραγουδιστής Νίκος Στογιαννίδης μαζί με τον κολλητό του, μαέστρο Μάριο Κιοσσέ που τον συνόδεψε στα πλήκτρα!
-Λέτε να ξαναδούμε τους ιστορικούς «Προφήτες» μετά από πολλά χρόνια πάλι ενωμένους;;;

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »