*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαρτίου

ΟΙ «ΥΒΡΙΣΤΕΣ» …ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ; Δηλαδή αυτοί που κράτησαν όρθιο το κόμμα στα δύσκολα, στο πυρ το εξώτερον Πρόεδρε;

15 Μαρτίου
*Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα έχει κόσμο να τον υποδεχτεί στην Ηλιόπετρα και στον Εχίνο γιατί δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για την ώρα των επισκέψεών του;

*Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης, ενημέρωσε μόνο τον… καφετζή της Ηλιόπετρας για την σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη! Και αγνόησε προκλητικά τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου λες και το κόμμα είναι...τσιφλίκι του!!! 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου, περιοδεία στη Ροδόπη και την Ξάνθη, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.
Εντύπωση ωστόσο προκαλεί η έλλειψη αναλυτικού προγράμματος για τις επισκέψεις που θα πραγματοποιήσει κάτι που προκαλεί σε όλους μας απορίες, γιατί ουδέποτε συνέβη αυτό στο παρελθόν…Δηλαδή ο κόσμος πως θα ενημερωθεί για να υποδεχτεί τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη όταν δεν ξέρει που θα πάει και τι ώρα;
Τι λέει το δικό μας ρεπορτάζ.  Σήμερα στις 8 το πρωί ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και μετά γύρω στις 9 π.μ. θα κατευθυνθεί στις Σάππες Ροδόπης, όπου θα βρεθεί στην αγορά της και θα μιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.
Θα ακολουθήσει μετάβαση στον γειτονικό οικισμό της Φιλλύρας, όπου και εκεί δεν θα έχει επαφές με θεσμικούς, παρά μόνο με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα του μεταφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις προτάσεις τους για τον τόπο τους.
Ακολούθως ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου θα επισκεφθεί τη Γενισέα, την Ηλιόπετρα και τον Εχίνο, ενώ το απόγευμα στις 5 στο Ξενοδοχείο Ελισσώ, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και λίγο μετά στις 18:30 θα πραγματοποιήσει την ομιλία του, προς τους φίλους και τα μέλη του κόμματός του στο ξενοδοχείο Elisso Hotel σε κομματική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν από κοινού οι ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης στις 18.30.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει για την επίσκεψη:
«Περιοδεία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ροδόπη και την Ξάνθη
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 15 Μαρτίου, περιοδεία στη Ροδόπη και την Ξάνθη. Το πρωί θα βρεθεί στις Σάπες, τη Φίλλυρα, την Ηλιόπετρα, τη Γενισέα και τον Εχινό.
Στις 17:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε περιφερειακά ΜΜΕ στην Ξάνθη.
Στις 18:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης».
Αξίζει να σημειωθεί πως η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, είναι η εξ αναβολής επίσκεψη που θα γινόταν στις 24 Φεβρουαρίου, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας. Ο προηγούμενος προγραμματισμός είχε στάσεις σε περισσότερες περιοχές, όπως Ίασμο Ροδόπης και Πόρτο Λάγος Ξάνθης.
Επίσης μαθαίνουμε ότι θα επισκεφθεί το χωριό Ηλιόπετρα Τοπείρου. (σ.σ. Στο χωριό δηλαδή που είχαν… ανακαλυφθεί τρία όπλα στο τζαμί!) και τον Εχίνο!
Το τραγελαφικό λοιπόν όλων;
Ο διορισμένος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης, ενημέρωσε μόνο τον… καφετζή της Ηλιόπετρας για την σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη!  Ούτε καν τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία από τα… γενοφάσκια του!
ΟΙ «ΥΒΡΙΣΤΕΣ» …ΤΙΜΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ;
Κι αυτοί που κράτησαν όρθιο το κόμμα στα δύσκολα, στο πυρ το εξώτερον;
Το ακόμη πιο τραγελαφικό όμως Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την σημερινή σου παρουσία στη  Ξάνθη ξέρεις ποιο είναι;
Ότι οι «υβριστές» που πολέμησαν στα δύσκολα χρόνια τη Νέα Δημοκρατία, αυτοοαναγορεύτηκαν σε… τιμητές του κόμματος και ισχυρίζονται ότι η σημερινή σου επίσκεψη στη Ξάνθη έχει μοναδικό σκοπό να «σιγοντάρεις» την υποψηφιότητα του ανεπαρκούς κυρίου Μέτιου και να στείλεις στο πυρ των εξώτερον αυτούς που κράτησαν όρθιο το κόμμα στα δύσκολα και πέτρινα χρόνια.
Κι αυτό εκτός από ΑΔΙΚΟ, αδικεί και σένα ως Κυριάκο Μητσοτάκη, γιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη…
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »