*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Μαρτίου

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με Πασχάλη Λύρατζη και ο μαχόμενος δικηγόρος Άκης Μαλάκης!

15 Μαρτίου
*Το έγραψα και χθες και το επαναλαμβάνω και σήμερα. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Πασχάλη Λύρατζη είναι η «διγλωσσία» και ο…εαυτός του! Και φυσικά αυτή η περίεργη «νοοτροπία», να μην κάνει ποτέ αυτοκριτική και να μην αντιλαμβάνεται τα πιο απλά πράγματα…
Υβρίζοντας τους ευεργέτες του και ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ με αυτούς… που επιχείρησαν εν ψυχρώ την πολιτική και προσωπική του εξόντωση π.χ. στο θέμα της Αναπτυξιακής!
……
*Να για παράδειγμα… Ενώ ήταν ένας από αυτούς που υπέγραψε την διαγραφή του  Τσέπελη αλλά και αυτός που έβγαινε στην Ανοιχτή γραμμή και έλεγε για τον Δημαρχόπουλο, «η Ξάνθη έχει Δήμαρχο…».
-Όχι μόνο αυτοαναιρεί τον εαυτό του, αλλά συντάσσεται ανοιχτά με τον… Τσεπελισμό, πρακτική που στην ουσία αυτόν μόνο ζημιώνει!
……
*Με απλά λόγια, αντί να δει τον δικό του συνδυασμό. Αντί να δει το δικό του ψηφοδέλτιο ώστε να το ενισχύσει με υποψήφιους που θα τον πιστέψουν ως Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης και ως ηγέτη…!
-Στο μόνο που τα… καταφέρνει άριστα, είναι να κατηγορεί αυτούς με τους οποίους επί χρόνια ήταν κολλητός και φίλος!
Εμφανιζόμενος ως… «λαγός» άλλοτε του Σταυρακάρα κι άλλοτε του Τσέπελη!
-Το ερώτημά μου. Πασχάλη Λύρατζη, τι επακριβώς θέλεις τελικώς από τη… ζωή σου;
……

*Τα γράφω όλα αυτά με αφορμή ένα περιστατικό που είχα την Τρίτη στο δικαστήριο με τον εξαίρετο μαχόμενο δικηγόρο Άκη Μαλάκη, γιο του  Περιστέρη Μαλάκη.
Ο οποίος ενώ «πολιορκήθηκε» στη κυριολεξία και από άλλους υποψήφιους Δημάρχους και δεν αναφέρομαι μόνο στους Μελισσόπουλο και Τσέπελη, είπε το ΝΑΙ και θέλει να στηρίξει τον Πασχάλη Λύρατζη στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ξάνθης!
-Ο ίδιος ο Πασχάλης όμως… θέλει; Ή άλλο δείχνει όταν είναι μαζί μου και άλλο πράττει από πίσω μου… πολλές φορές μάλιστα και υπογείως;
Πράγματι δυσκολεύομαι να απαντήσω…
……
*Επί της ουσίας λοιπόν. Ο  μαχόμενος δικηγόρος Άκης Μαλάκης είναι μια σπουδαία ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ για τον Πασχάλη Λύρατζη, να την εκμεταλλευτεί θετικά, να σταματήσει να ασχολείται με την ίντριγκα, το παρασκήνιο και τις… μυστικοπάθειες και να δει μπροστά!
Αν δεν μπορεί όμως να το κάνει… τότε για τον ίδιο είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Ή πάει σπίτι του και με αξιοπρέπεια ολοκληρώνει  την θητεία του στο Κέντρο Πολιτισμού, ή προσχωρεί στον Τσέπελη μαζί με τον… Φανουράκη, παίρνουν και τον… Απόστολο Αγκόρτσα και συμπληρώνεται όλο το καρέ!
Άλλως αρχίζει και «κουράζει» η καθημερινή επανάληψή του! Με κουτσομπολιό, συνεχή ίντριγκα και κατηγορώντας πίσω από την πλάτη αυτούς που δεν «συμφωνούν» με τις αλλοπρόσαλλες πρακτικές… ηγέτης Λύρατζη δεν θα μπορέσεις να γίνεις ποτέ!
Απλά πράγματα…
……
*Και για να το κλείσω και το σημερινό κομμάτι. Λύρατζη, το να μη σέβεσαι τον εαυτό σου κατηγορώντας ακόμη και τους ελάχιστους πιστούς φίλους που διαθέτεις, είναι δικό σου πρόβλημα…

-Το να μη σέβεσαι όμως τους ανθρώπους που ήδη σε ακολουθούν και σε πιστεύουν κι είναι ακόμη ΜΑΖΙ σου, δικαιώνει μόνο αυτούς που λένε ότι τον Λύρατζη δεν τον ενδιαφέρει να κερδίσει αυτός τον Δήμο… αλλά να μην τον ξανακερδίσει ο Δημαρχόπουλος! Κράτα το μίσος σου αυτό για σένα λοιπόν… Εμείς οι άλλοι όμως,  δεν θα πάρουμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »