*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ξεκινάει η Μάνια στη Ξανθίππη!

23 Οκτωβρίου
*Σας είχα ενημερώσει κατ’ αποκλειστικότητα, πριν 2 εβδομάδες περίπου για την πρεμιέρα της ταλαντούχας Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Μάνιας Ασλάνογλου στο εστιατόριο Ξανθίππη την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου!
-Σήμερα σας παρουσιάζω κατ’ αποκλειστικότητα και την… αφίσα της για του λόγου του… αληθές!
-Από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, live στην Ξανθίππη Μάνια Ασλάνογλου στο τραγούδι και το νταούλι, Ανέστης Χατζημεστής στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο τραγούδι και Δημήτρης Μαραντάς στα πλήκτρα.
-Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο: 25410 23627!
……
*Χαμός έγινε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με τον Πόντιο Νταουλιστή Σάββα Χατζησταυρίδη, ο οποίος όπως είχα προβλέψει και μου το επιβεβαίωσε και ο Τάκης Αλεξούδας, ανέβηκε πάνω στο μπαρ του Ελληνάδικου και με το νταούλι του ξεσήκωσε όλο τον κόσμο να χορεύει μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες όχι μόνο σε… Ποντιακούς ρυθμούς αλλά και… λαϊκους!
……
*Φυσικά, ο δημοφιλής DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης, την Παρασκευή το βράδυ έπαιζε για άλλη μια βραδιά μουσική στο Ελληνάδικο της Ξάνθης, συνοδεύοντας τον Σάββα στο ρεσιτάλ με το νταούλι του!
-Ο Τάκης Αλεξούδας «έγραψε» πάλι επιλέγοντας το συγκεκριμένο δίδυμο για το βράδυ της Παρασκευής!
-Και έπεται και… συνέχεια!
……
*Την ίδια ώρα όμως, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου το βράδυ, ο άλλος DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ Ιορδάνης Καγιάς, έπαιξε μουσική σε γνωστό Ελληνάδικο της Χρυσούπολης, έχοντας στο πλευρό του την κολλητή του αλλά και θαυμάστριά του, την Πέλλα.
-«Νομίζετε ότι σας κοιτάω γιατί σας γουστάρω, ενώ εγώ σας ψυχολογώ για να δω τι μουσική να σας παίξω»… έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Ιορδάνης, απευθυνόμενος σε όλους τους θαυμαστές του, αποκαλύπτοντας και το κρυφό ταλέντο του, αυτό του… ψυχολόγου!!!
……
*Τρέχουν και δεν… φτάνουν πλέον!!!
-Ο λόγος για τους Ξανθιώτες τραγουδιστές, Γιώργο Κουμουλίδη και Γεωργία Ταστσόγλου, όπου με την ορχήστρα τους «γάμων και βαπτίσεων» το περασμένο Σάββατο 20 Οκτωβρίου το βράδυ τραγούδησαν σε δεξίωση – γλέντι γάμου στο Κέντρο διασκέδασης «Διογένης» στην Ξάνθη και την αμέσως επόμενη, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το απόγευμα σε βάπτιση στην «Αγία Μαρίνα» στη Ρεντίνα του Ν. Χαλκιδικής!
-Μάλιστα, Γιώργος και Γεωργία μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ, εμπλούτισαν την ορχήστρα τους και με λυράρη αλλά και με γυναίκα νταουλίστρια για τις ανάγκες του Ποντιακού προγράμματος στο ρεπερτόριό τους!
-Μπράβο τους και συγχαρητήρια γιατί καλύπτουν όλα τα μουσικά γούστα!!!
……
*Και τέλος, μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 20 Οκτωβρίου το βράδυ στο Ελληνάδικο «Σκιές» στη Διομήδεια Ξάνθης με το δεύτερο κατά σειρά live της σαιζόν με Λαυρέντη Στεφανίδη & Κάλη Κοσκερίδου!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »