*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ηγέτης δεν "γίνεσαι" με το να τα περιμένεις όλα απο τους άλλους....

23 Οκτωβρίου
ΑΝ Ο ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΗΘΕΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΙΟ ή ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
Είναι απίστευτος ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος με το να προσβάλει και μάλιστα χωρίς λόγο, όποιον έχει το θράσος να δηλώνει υποψηφιότητα Δημάρχου Ξάνθης… και τον θεωρεί «ιδιοκτησία» του.
Αναφέρομαι στις δηλώσεις του τόσο για τον Πασχάλη Λύρατζη όσο και για τον Γιάννη Παπαχρόνη, τους οποίους έσπευσε όχι μόνο να διαψεύσει ότι θα… κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι, αλλά προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας ότι «θα κατέβουν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του…», ενώ για τον Λύρατζη προθυμοποιήθηκε να τον βάλει υποψήφιο για την Περιφέρεια, με το ψηφοδέλτιο είτε με τον Μέτιο, είτε με τον Λύρατζη!
Και τα ίδια δήλωσε πάνω κάτω και για τον Τάσο Θεοδωρίδη λέγοντας ότι «στο τέλος θα κατέβει και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του… άσχετα αν ο ίδιος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από τον Δήμο Ξάνθης»!
-Αλήθεια αν τα πράγματα έρθουν ακριβώς αντίθετα Δημαρχόπουλε, που θα… κρύβεσαι;
Αλλά και αλήθεια να ήταν, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…! Δεν είναι ντροπή να καυχάσαι για κάποια πράγματα που οφείλονται σε άλλον; Υποκλίνομαι και στο θράσος, αλλά και στην έπαρσή σου!
-Κι ένα τελευταίο...Ηγέτης φίλτατε Μπάμπη δεν γίνεσαι με το να τα περιμένεις όλα απο τους άλλους ή με ίντριγκες, μίση και....πάθη! 
ΜΕ… ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ (ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ…) ΤΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!
Μαθαίνω –δηλαδή τι μαθαίνω, που έρχονται κάθε μέρα και μου τα λένε μόνοι τους- ότι όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Τσέπελης τάζει από διορισμούς και ρουσφέτια αν γίνει Δήμαρχος Ξάνθης, μέχρι και… κατάργηση ενοικίων! Όπως υποσχέθηκε για παράδειγμα στο Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης ότι δεν θα τους παίρνει ενοίκια, ενώ γνωρίζει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με τίποτα, διότι το συγκεκριμένο ακίνητο δημοπρατήθηκε και οι υπηρεσίες το ξεκαθάρισαν και στο Μπάμπη Δημαρχόπουλο όταν σε κάποια φάση προσπάθησε το ίδιο πράγμα…ότι αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Σε άλλον πάλι τάζει διορισμούς στο Δήμο, σε άλλον άδειες για… τραπεζοκαθίσματα χωρίς κανένα πρόβλημα κλ.
Μια ζωή δηλαδή ο ίδιος Τσέπελης! Με ξένα κόλλυβα, δηλαδή λεφτά του Δήμου Ξάνθης, υποσχέσεις… υποσχέσεις… υποσχέσεις!
Και κοντά σε όλα αυτά, τώρα διαδίδει ότι θα τον στηρίξει και ο… Τσιακίρογλου με αντάλλαγμα να βοηθήσει την κόρη του ως υποψήφια βουλευτή με τη Ν.Δ. ενώ είχε υποσχεθεί ψήφους και στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ εφόσον τον βοηθούσε στο να νομιμοποιήσει τις παρανομίες του Πρώτο Σκαλί!!!
28 χρόνια επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος «βουτηγμένος» στην παρανομία, όχι μόνο δεν χόρτασε, αλλά συνεχίζει με άνεση… τα ίδια και τα ίδια!
-Ξεχνώντας βέβαια ότι τώρα δεν υπάρχουν ούτε Δροσερά, ούτε ΕΑΠΑΞ, ούτε… «τζάμπα νερά», προγράμματα και… χρήμα στα φιλικά του ΜΜΕ!
Η τελευταία είδηση; Ο Τσέπελης θα είναι ο… επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Μούρκα, Ι. Καμαρίδη, Δημούδη, Μπογιάρ και ενδεχομένως και τον Απόστολο Αγκόρτσα στον οποίο υποσχέθηκε…ότι αν εκλεγεί θα του «χαρίσει» τα… πρόστιμα και τις οφειλές της Αγριανής!;
(σ.σ. Και σε μας τα ενοίκια του «Μαχητή» αδελφούλη Μανώλη… Χάρισέ μας και θα σε ψηφίσουμε… δαγκωτό όλοι μας! Και με δυο χέρια…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »