*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Το σχόλιο του "Πρώτου Θέματος" για τον Γιαννακίδη, η κόντρα Τένη και Χρύσας και οι καμπάνες του Μαλούση για τον Μέτιο...

19 Σεπτεμβρίου
Ζήτω η… «ψυχούλα» ο Λύρατζης!
………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Εντάξει Χρύσα μου (Ούτση) το καταλάβαμε ότι δυσανασχετούν και οι ΑΝΕΛ από την επιλογή- ΔΙΚΑΙΩΜΑ των μουφτήδων που καρατομήσατε ως κυβέρνηση, να προσφύγουν στο ΣτΕ… Μας κάνει ωστόσο θλιβερή εντύπωση το γεγονός, ότι ενώ επιτίθεστε στους δύο ΝΟΜΙΜΟΥΣ (που μέχρι πρότινος στηρίζατε) για το αυτονόητο δικαίωμά τους, δεν κάνατε το ίδιο και για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν πάρτυ!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Είναι σωστό να προσφεύγεις στις υπηρεσίες του κράτους αλλά πολύ κρίμα να επιτρέπεις να σε χρησιμοποιούν όταν το κράτος σε έχει τιμήσει για 30 χρόνια. Μια ιστορία 30 χρόνων εξευτελίζεται σε δυο παραγράφους!
(Από την απάντηση της Χρύσας Ούτση στον Τένη Καμαρίδη)

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μα τέτοιο μένος ο Θανάσης Ξυνίδης στην δίκη της Δευτέρας απέναντί μου; Δηλαδή έγραψα ψέματα ότι ο Δημήτρης Μπένης ως αντ’ αυτού αντιδήμαρχος, κατέθεσε σε συμβολαιογράφο βεβαίωση για ανύπαρκτη…πινακίδα stop προκειμένου να δικαιωθεί στην δικαστική του αντιπαράθεση με την ασφαλιστική εταιρεία η σύζυγος του κολλητού του σε τροχαίο;
….
*Είναι ψέμα δηλαδή αυτό που τον ρώτησα στη δίκη της Δευτέρας; Ότι με έγγραφο του εξαίρετου δικαστή κ.Πλαγάκου δικαστή στην συζήτηση της αγωγής, ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως δίωξη σε βάρος του πρώην αντιδημάρχου Ξάνθης, για προσπάθεια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ των δικαστικών αρχών;
-Δεν εκκρεμεί η υπόθεση στα δικαστήρια;
….
*Ποιο είναι το ψέμα μου δηλαδή Θανάση Ξυνίδη που ως κατηγορούμενος στη δίκη της Δευτέρας είχα το δικαίωμα να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου και ενοχλήθηκες  τόσο;
….
*Αλλά και ποιος στη Ξάνθη δηλαδή δεν γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος πολίτης Σάκης Σιδηρόπουλος  -του οποίου η σύζυγος είχε την δικαστική διαφορά με την ασφαλιστική εταιρεία- ήταν και είναι κολλητός του Δημήτρη Μπένη; Επί χρόνια....Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί σε αυτό;
….
*Αλλά και ποιος δεν γνωρίζει κύριε Ξυνίδη ότι ο έντιμος Νίκος Στριβάνης που εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση και κατηγορείται ως…υπαίτιος ενώ είχε προτεραιότητα, ήταν επί χρόνια ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, μέλος της Χορωδίας (στις πρόβες πήγαινε την ημέρα που έγινε το τροχαίο..) και φίλος μου;  Έτσι απλά.
.....
*Χωρίς σχόλιο. Μπένης. Χατζηευαγγέλου και Σισαμπέρης πρωϊ πρωϊ για καφέ το πρωϊ της Τρίτης στο γωνιακό της Βενιζέλου...Μόνο ο Θωμάς Μίχογλου με τον Στέλιο Μωραϊτη απουσίαζαν...κάπου παραδίπλα...να συμπληρωθεί το πάνελ Τόπειρος...

Γιατί το «Πρώτο Θέμα» τα έβαλε με τον συμπαθή 
αλλά … «αφανή» Στάθη Γιαννακίδη;
Ειλικρινά περίεργο το σχόλιο κάποιου Χ. Μπ. στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αφού συνειδητά ή ασυνείδητα εν ο εν λόγω δημοσιογράφος, αφήνει μπηχτές γιατί έκανε Υφυπουργό τον «αφανή» Ξανθιώτη Υφυπουργό Στάθη Γιανανκίδη και δεν έκανε κάποιον άλλον!
Συγκεκριμένα με σχόλιό στα παραπολιτικά του «Πρώτου Θέματος», ο εν λόγω Χ. Μπ. (σ.σ. Σίγουρα ως επαγγελματίας δημοσιογράφος ο Γ. Σιδηρόπουλος θα τον γνωρίζει καλύτερα…), έγραψε το παρακάτω μικροπολιτικό στο φύλλο της Κυριακής 16/9/2018.
«Απογοήτευση
Αρκετά εκ των προβεβλημένων κοινοβουλευτικών στελεχών του κυβερνητικού κόμματος που δεν είχαν ακούσει τα ονόματά τους κατά την τους τρεις προηγούμενους ανασχηματισμούς όπως η Φωτεινή Βάκη, ο Χρήστος Μαντάς, ο Κώστας Μπάρκας, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Μάκης Μπαλαούρας κ.ά. διατηρούσαν ελπίδες να αξιοποιηθούν σε μια θέση, έστω υφυπουργού.
Ως βουλευτές επαρχίας, άλλωστε, ξέρουν ότι η Υπουργοποίησή τους θα αύξανε τις πιθανότητες επενεκλογής. Γνωρίζουν ότι αυτοί ήταν η τελευταία τους ευκαιρία για να πάρουν το αξίωμα. Το γεγονός ως τόσο ότι ο Πρωθυπουργός παρέκαμψε την επετηρίδα και Υπουργοποίησε τον συμπαθή, αλλά κοινοβουλευτικά αφανή Στάθη Γιαννακίδη και την δεξιά Κατερίνα Παπακώστα, σκόρπισε απογοήτευση Χ. Μπ.».
-Συμπαθής ο Στάθης σύντροφε Χ. Μπ. αλλά το καρφί… «καρφί»! Ή μήπως δεν ξέρεις ότι τώρα που έγινε Υφυπουργός υπάρχουν και απαιτήσεις ψηφοφόρων που αν δεν υλοποιηθούν τον έφαγε το…σκοτάδι, γιατί κομμάτι δύσκολο να τον ξαναστηρίξει ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ;

Γιώργος Μαλούσης: Άρχισαν να χτυπούνε οι καμπάνες 
για τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
Με ανάρτησή του στο fb ο ιδιοκτήτης του ART channel Γιώργος Μαλούσης σχολιάζοντας τα παραπολιτικά της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφέρει τα παρακάτω:
Δεν χρειάζονται τα πολλά λόγια, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχια, όταν κάποιος κάνει λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας Θράκης.
Άρχισαν να χτυπούνε οι καμπάνες. Μέχρι και δημοσιεύματα μεγάλων εφημερίδων, πανελλαδικής κυκλοφορίας οι οποίες φαίνεται πως έχουν καλή πληροφόρηση για τις ζυμώσεις που γίνονται όσον αφορά για την επιλογή του προσώπου που θα ηγηθεί από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ως επικεφαλής της παράταξης, για την διεκδίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Πέρα από τα πρόσωπα φαίνεται ότι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, αφουγκράζεται πολύ σοβαρά τα όσα συμβαίνουν. Λέγοντας και ακούγοντας για την πτώση με γεωμετρική πρόοδο της διοικήσεως του κυρίου Μέτιου.
Θα δούμε…
-Συμφωνούμε…Θα δούμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »