*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Ο Φανουράκης καταψήφισε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, να δοθεί χώρος στην ΚΝΕ για το Φεστιβάλ Νεολαίας! Καταγγελία Γ. Κολλάρου!

19 Σεπτεμβρίου
Την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ Γιώργου Κολλάρου προκάλεσε η απόφαση του επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών Μανώλη Φανουράκη να καταψηφίσει το αίτημα της ΚΝΕ να χορηγηθεί τμήμα της Πλατείας Διοικητηρίου στη Ξάνθη για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ Νεολαίας.
Πιο αναλυτικά: Συνεδρίασε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης και αποφάσισε τα παρακάτω:
1.Μειοψηφούντος του επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Μανώλη Φανουράκη που καταψήφισε και ζήτησε να μη δοθεί ο χώρος διότι θα ψήσουν…σουβλάκια οι νεολαίοι σε αυτό, πάρθηκε κατά πλειοψηφία απόφαση παραχώρησης τμήματος της πλατείας Διοικητηρίου στην Κ.Ν.Ε. - Τομεακό Συμβούλιο Ξάνθης για το Φεστιβάλ της νεολαίας στη Ξάνθη. .
Ωστόσο η απόφαση του Φανουράκη να καταψηφίσει το αίτημα της ΚΝΕ, εξόργισε έντονα τον δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ Ξάνθης Γιώργο Κολλάρο που ευθέως τον κατήγγειλε τονίζοντας ότι «θα πρέπει να καταγράφονται αυτές οι πολιτικές συμπεριφορές τύπου Φανουράκη, απέναντι στην ιστορία!»
Ομόφωνα πέρασαν τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η τοποθέτηση και λειτουργίας προσωρινού λυόμενου οικίσκου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης σε κοινόχρηστο χώρο στην πλατεία Δημοκρατίας, κοντά στον πύργο του ρολογιού
Χορηγήθηκε η άδεια προσφοράς διαδικτύου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.3037/0.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »