*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

Πατέρας ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του – Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης

01 Οκτωβρίου



Φρίκη προκαλεί νέα καταγγελία για ασέλγεια ενός πατέρα στις δύο ανήλικες του κόρες του, που ήρθε στη δημοσιότητα. 

Την καταγγελία στην αστυνομία, σύμφωνα με το Mega, έκανε η μητέρα αφού της αποκάλυψε η μεγάλη κόρη της τα όσα φρικτά φέρεται να έζησε στα χέρια του πατέρα της και αφού της είπε η μικρότερη αδερφή της πως παρενόχλησε και την ίδια. 

Η οικογένεια έμενε σε μεγάλο νησί, με τον πατέρα να διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και να εργάζεται σε σουπερμάρκετ της περιοχής και τη μητέρα να εργάζεται εποχιακά. Μάλιστα τα περιστατικά των ασελγών πράξεων φέρεται να διαπράττονταν και στον στάβλο όταν έλειπε η μητέρα.

«Ομολόγησε αλλά όχι το μέγεθος των ασελγών πράξεων»

Για την υπόθεση μίλησε στο Mega η δικηγόρος Μαρία Καρλή, λέγοντας:

«Όταν έχουμε έναν πατέρα που ασελγεί πάνω σε δύο ανήλικες κόρες και μάλιστα στη μία ασελγεί από γ΄ δημοτικού μέχρι την πέμπτη δημοτικού, και στο μικρότερο από πέμπτη δημοτικούμέχρι τώρα που έγινε το τελευταίο συμβάν και είναι 13 ετών, καταλαβαίνουμε πόσο έχουν κακοποιηθεί αυτά τα παιδιά, όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και ψυχικά.

Έγινε το περιστατικότην Πέμπτη, αυτό δηλαδή που οδήγησε τα κορίτσια να αποκαλύψουν το τι συνέβαινε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια στη μητέρα. Ο ίδιος αυθορμήτως και κατόπιν παροτρύνσεως της μητέρας εμφανίστηκε στο ΑΤ της περιοχής, ομολόγησε τις πράξεις του, παραλείποντας το μέγεθος των ασελγών πράξεων που διέπραττε σε βάρος των κοριτσιών για να πέσει στα μαλακά».

www.ethnos.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »