*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Σεπτεμβρίου

Γνωστή επιχειρηματίας η γυναίκα που σκότωσε άστεγο επειδή της έκλεψε την τσάντα

13 Σεπτεμβρίου

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε η 65χρονη επιχειρηματίας – ιδιοκτήτρια beach resort στη Βερσίλια της Ιταλίας – που κατηγορείται ότι σκότωσε έναν 47χρονο άστεγο στην πόλη Βιαρέτζιο, στην Τοσκάνη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, συνθλίβοντάς τον με το αυτοκίνητό της πάνω σε μια βιτρίνα καταστήματος, αφότου της έκλεψε την τσάντα

Αυτό αποφάσισε το δικαστήριο της Λούκα για την Cinzia Dal Pino, στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας. Η 65χρονη συνελήφθη κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας.

Η εισαγγελέας Sara Polino είχε προτείνει την προφυλάκισή της, καθώς η επιχειρηματίας κατηγορείται για τη δολοφονία του Αλγερινού Said Malkoun. Ο συνήγορος υπεράσπισης, Enrico Marzaduri, ήταν αυτός που ζήτησε τον κατ’ οίκον περιορισμό. Ο δικαστής συμφώνησε, όμως διέταξε την εφαρμογή ηλεκτρονικού βραχιολιού.

Η Cinzia Dal Pino «είναι πολύ ταραγμένη», δήλωσε ο δικηγόρος της στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας. Στόχος της ήταν να ανακτήσει την τσάντα, όχι να σκοτώσει. Αυτό φέρεται να είπε η 65χρονη επιχειρηματίας.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η 65χρονη γυναίκα ανέφερε τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής: από το δείπνο με τους φίλους της μέχρι τη συνάντηση με τον άνδρα που της πήρε την τσάντα. Η ανάκτηση του περιεχομένου της ήταν ο στόχος της, όπως είπε η γυναίκα στους ανακριτές. Στη συνέχεια δεν κάλεσε αμέσως την αστυνομία επειδή το τηλέφωνο είχε μείνει στην τσάντα. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο 47χρονος δεν την είχε απειλήσει με μαχαίρι, αλλά της είχε πει ότι θα το χρησιμοποιούσε αν δεν του έδινε την τσάντα.

Η αστυνομία δεν βρήκε όπλο πάνω στον άνδρα. Όσον αφορά τον τρόπο που έγινε η κλοπή, φαίνεται ότι ο άνδρας πήρε την τσάντα αφού άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της 65χρονης.

Η Cinzia Dal Pino, 65 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Viareggio και διευθύνει με τον σύζυγό της το Bagno Milano, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο κεντρικό Passeggiata del lungomare.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »