*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Διάσημος ποδοσφαιριστής, πήγε να καθαρίσει το πάρκο του Μεγάλου Αλεξ'άνδρου! Θερινό Ράλλυ ΛΕΚΑΜ

25 Μαΐου


*Η αποκάλυψη σήμερα από τη στήλη!!!

Όπως σας ενημέρωσα αποκλειστικά χθες, ο αγαπητός και ταλαντούχος λαϊκός τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή, Πάνος Αφεντούλης, αυτό το Σάββατο 28 Μαΐου έρχεται για μια μοναδική live βραδιά στο ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη!

-Μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι μαζί του θα είναι και η τραγουδίστρια Σοφία Πανη που θα πλαισιώσει το μουσικό πρόγραμμα στο ΚΥΤΤΑΡΟ!

-Επίσης, στο μπουζούκι θα τους συνοδεύσει ο Γιάννης Φιντιρικάκης ενώ στο νταούλι, για άλλη μια φορά θα είναι ο τρομερός Σάββας Χατζησταυρίδης!

Και φυσικά DJ της βραδιάς ο γνωστός Κώστας Σπυριάδης!

-Αυτή τη μουσική βραδιά δεν πρέπει να τη χάσετε σε καμιά περίπτωση!

-Έναρξη στις 23:00.

Τηλέφωνα για ρεζερβέ: 6989 003833 & 6982 323540.

……

*Ο Δημήτρης Γεωργιάδης με story του χθες στο facebook, αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα φέρνει στην Ξάνθη τον κολλητό του, δημοφιλή DJ από την Αθήνα, Valentino, χωρίς όμως να διευκρινίσει σε ποιο… μαγαζί!

Σε αναμονή λοιπόν, και σύντομα από τη στήλη κατ’ αποκλειστικότητα τα… νεότερα!

……

*Καφέ στο LE Petit της Ρίας Γκλαβίνη, έπινε την περασμένη Δευτέρα η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου!

-Ο λόγος της επίσκεψης της Μάνιας στη Ρία παρέμεινε άγνωστος, αλλά κάτι υποπτεύομαι ότι ετοιμάζουν σύντομα μια live μουσική βραδιά στο Le Petit!

……

*Ένα απίστευτο συνέβη το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο Πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ξάνθη!!!

-Ένας πολύ διάσημος ξένος πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης με Ελληνική υπηκοότητα που αγωνίστηκε στο παρελθόν τόσο σε μεγάλες ομάδες της Super League, όσο και στην Εθνική Ελλάδος, ήταν με την κορούλα του στο πάρκο!

-Ακριβώς δίπλα τους έπαιζαν κάποια άλλα παιδάκια που όταν έφυγαν άφησαν πίσω τους κάποια σκουπίδια!...

-Και τι έκανε λέτε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής;;;

-Πήγε ευθύς αμέσως στο απέναντι super market, αγόρασε σκούπα και φαράσι και μάζεψε όλα τα σκουπίδια, «βάζοντάς μας τα… γυαλιά» σε εμάς τους υπόλοιπους!!!

-Χίλια μπράβο γι’ αυτή την αξιέπαινη πράξη του!

……

*Η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕ.Κ.Α.Μ) ανακοινώνει ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 11-12-13 Ιουνίου 2022,θα πραγματοποιηθεί το θερινό Ράλι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί (με βάση την πόλη της Ξάνθης) στους νομούς Ξάνθης,  Καβάλας, Ροδόπης και προσμετρά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα regularity.

Παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε με email στο lekamthessaloniki@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 6975906952 (Κουτουνίδης Νίκος), 6947027204 (Παπαδόπουλος Νίκος).

Λόγω περιορισμένων δωματίων στα ξενοδοχεία της περιοχής, οι συμμετοχές πρέπει να κλείσουν σύντομα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος, διαδρομές, λεπτομέρειες εκδρομής θα αναρτηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

……

*Οι Neptune Is Dead και οι Cargo Lift Live, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 21:00 έρχονται στο Nostos Live στην Ξάνθη για μια μοναδική και εντυπωσιακή μουσική συναυλία με δωρεάν είσοδο!

-Οι Neptune is Dead είναι ένα heavy rock, metal 'n' roll συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, που ιδρύθηκε επίσημα τον Απρίλιο του 2018. Μετά από μια μακρά περίοδο παύσης, εμφανίστηκαν ξανά σε τοπικές σκηνές της πόλης, στην Ξάνθη καθώς και στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

-Οι Cargo Lift ιδρύθηκαν το φθινόπωρο του 2016 στη Θεσσαλονίκη. Τον Απρίλιο του 2017 ηχογραφούν τα πρώτα τους κομμάτια, τα οποία περιλαμβάνονται στο EP “First”, και αφιερώνουν τη χρονιά, καθώς και το 2018 στις πρώτες τους live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Το 2019, κυκλοφορούν τη δεύτερη τους δουλειά, το “Disguised” EP, καθώς και το πρώτο τους video clip, για το τραγούδι “I Won’t Fall”. Τόσο το ΕΡ όσο και το video clip λαμβάνουν ενθαρρυντικές

κριτικές από τύπο και fans, δίνοντας ώθηση στη μπάντα για περαιτέρω εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, μαζί με μπάντες όπως Puta Volcano, Dendrites, Jailcat, SiXforNinE, Supersoul, Lotus Who?, Low Treble κ.ά.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »