*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ; ΠΟΙΟΙ "ΔΙΟΙΚΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΟΛΗ;;;

25 Μαΐου

ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Και επειδή ακούω διάφορα και προχθές το άκουσα και από τον Ζαγναφέρη, προφανώς γιατί κάνει συχνή παρέα και με αυτούς που αναπτύσσουν την συγκεκριμένη φιλοσοφία (σ.σ. Ναι αλλά είναι δάσκαλος… ενώ ο Τσέπελης είναι απόφοιτος δημοτικού), μια λιτή απάντηση που πρώτον δεν είναι απολογητική και δεύτερον δεν με όρισε και κανείς εκπρόσωπό τους, ή εκπρόσωπο τύπου…

Έναν καλό Δήμαρχο με όραμα και διάθεση για δουλειά, τον κάνουν πρωτίστως πλην του ιδίου και οι στενοί συνεργάτες και σύμβουλοί του.

(σ.σ. Το ομολογεί άλλωστε  τόσο ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης και το ομολογούν νυν στενοί συνεργάτες του Τσέπελη που τα κάνει όλα… μόνος και δεν ρωτάει κανέναν κι έχουν απαυδήσει. από αυτό…)!!!

Η Ξάνθη και οι σύγχρονοι δήμοι πλέον για να πάνε μπροστά, θέλουν έναν καλό και το βασικότερο εδώ που φτάσαμε, ΚΑΘΑΡΟ και έντιμο Δήμαρχο κι όχι κλέφτη και λαμόγιο…

Που θα έχει μια ομάδα ΙΚΑΝΩΝ ανθρώπων που θα έχουν το ίδιο όραμα μαζί του!!!

Και το βασικότερο φυσικά…

-Όχι έναν δήμο μόνο για τον… Τσαμούρ, τη Φένια, τον Ηλία Ασκαρίδη και τους «γυρολόγους» που τους περιτριγυρίζουν…!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΨΩΜΑ,
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


Και φυσικά επειδή εδώ και τρία χρόνια έχουμε πλέον συνηθίσει και το μαθαίνουμε και καθημερινά ότι ο Δήμος του Τσέεπλη διοικητείται πλην του ιδίου και της γραμματέως και από την «Ομάδα Διοίκησης»!!!

Καλούμε την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά να δώσει στους δημότες τα ονόματα της «ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» του Δήμου Ξάνθης

Ποιοι είναι και πόσες χιλιάδες ευρώ έχουν πάρει μέχρι σήμερα, από την ημέρα που ανέλαβε ο κύριος Τσέπελης το Δήμο Ξάνθης, στις 1/9/2019!!!

Πλην των κυρίων Καρυπίδη και Κανάτα που γνωρίζουμε φυσικά…

-Κυρία Σοφία Ψωμά περιμένουμε τα ονόματά τους.

 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ,
Ο ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΤΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ… ΤΕΛΙΚΑ!!!

Και φυσικά εμείς τον Χασάν Ογλού  Φερτούν τον περιμένουμε με «αγωνία» να δούμε ποιο θα είναι το νέο όραμά του, διότι εκτός των άλλων, έχουμε και πολλά ερωτηματικά αναπάντητα γύρω από το βίο και τον πλουτισμό…!

Εμείς λοιπόν μετά τις εξελίξεις που είναι ραγδαίες (σ.σ. Κι ακόμη δεν είδατε τίποτα…), περιμένουμε την δημόσια τοποθέτησή του, διότι όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι όταν ρωτήθηκε σχετικά η απάντησή του –σε αντίθεση με αυτά που έλεγε πριν…- ήταν… «περιμένω» και θα «δω»!

Γιατί Χασάν Ογλού Φερτούν χωρίς Χασάν Ογλού Ορχάν…! Ούτε τις ψήφους του Μάκη του Καπριολέ θα πάρει!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »