*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

Με.. JAGUAR στην Ξάνθη οι περιβόητοι ....«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στη Ξάνθη! (φώτο)

07 Δεκεμβρίου


*Και βέβαια δεν θα σχολιάσω αυτό που λένε, «πες μας ποιοι στήριζαν Παπανδρέου στη Ξάνθη για να σου πω γιατί βγήκε 3ος...»!

-Όχι μόνο γιατί κι εγώ πίστευα ότι ο Γιώργος με το κλίμα που είχε στο «βουνό» και την στήριξη του Μπαράν Μπουρχάν δύσκολα έχανε την πρωτιά!

Οπότε κι εγώ έπεσα έξω…!

......

*Όπως έξω έπεσε και ο γνωστός αγωνιστής του ΠΑΚ και «άρρωστος» με το όνομα Παπανδρέου Κώστας Σαρηπανίδης από τη Γενισέα κι εγώ όπως αποκάλυψε, έχει καρκίνο στο δεξιό πνεύμονα...!

«Καταριόταν» ο «μπαγάσας» τους... Σημιτικούς, γιατί κατά την άποψή του, αυτοί έκαναν «παιχνίδι» σε βάρος του Παπανδρέου στη Ξάνθη στηρίζοντας Ανδρουλάκη και Λοβέρδο!!!

Και το χειρότερο; Τον σιγόνταραν και κάποιοι..!

(σ.σ. Εύχομαι πάντως ο φίλος μου Νίκος Ανδρουλάκης, να μην αποδειχτεί "άδειο" μύδι όπως λέει κι ο λαός.....γιατί έχουν εναποθέσει πολλές προσδοκίες επάνω του...! Κάποιοι όμως που τον ξέρουν απο τις εποχές του στη Ξάνθη και τα πάρτι της ΠΑΣΠ στο Κυβερνείο, είναι πολύ δύσπιστοι....)

.......

*Θα μπορέσει ο Ανδρουλάκης κι έχει τη στόφα του ΗΓΕΤΗ να ενώσει το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτήν την δύσκολη συγκυρία; Και πως θα δίνει τη μάχη στη Βουλή από τις... Βρυξέλες; Με... τηλεδιάσκεψη όπως και ο Καμαρίδης με την Χατζηγεωργίου στη ΔΕΥΑΞ;;; Λέω...

......


*Απίστευτο κι όμως αληθινό... Οι περιβόητοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» εμφανίστηκαν το Σάββατο και στη Ξάνθη και μάλιστα με πολυτελές αυτοκίνητο... JAGUAR και πινακίδες Γερμανίας παρακαλώ!!!

(σ.σ. Δείτε με το φακό του «Μαχητή» την ΤΡΟΜΕΡΗ και πολυτελή JAGUAR!!!)

......

*Αυτοκίνητο πανάκριβο –γύρω στις 100.000 ευρώ τουλάχιστον η τιμή του- με εθνόσημο κανονικά και Ελληνική δημοκρατία από πάνω!!!

-Περιπολικό των αντιεμβολιαστών ή περιπολικό... των... ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ; Η μοναδική μου απορία.

......

*Με ρωτάει φίλος αναγνώστης που έτυχε να περάσει προ ημερών από την οδό Σταθμών και του έκανε βαθιά εντύπωση...!

Ήταν λοιπόν η ώρα 22.20 και όλα τα φώτα του γηπέδου τένις ήταν... ανοιχτά! Γίνονταν μαθήματα σε παιδάκια ή γίνονταν κάποια ιδιαίτερα;

Κι επειδή Πρόεδρος στη Λέσχη είναι ο αριστερός και προοδευτικός πρώην του Πούλιου Ηλίας Βασιλούδης που τώρα δηλώνει... «Τσεπελικός»...;;!

Ένα αφελές ερώτημα που ισχύει και για τον Ματθαίο Σαββίδη, αν ξέρει βέβαια να μας απαντήσει..

-Ποιος πληρώνει το... ρεύμα;

.......

*Κι ένα τελευταίο. ..

*Προσοχή! Προσοχή! Την προσοχή των επαγγελματιών και ευρύτερα των πολιτών της Ξάνθης εφιστά ο ΑΟΞ για την ύπαρξη επιτήδειων που εξαπατούν ανυποψίαστους στην περιοχή, παρουσιάζοντας εαυτούς ως εκπροσώπους της ομάδας και αποσπώντας χρήματα.

.......

*Σε ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρει επί λέξει:

«Ο Α.Ο Ξάνθη Π.Α.Ε ενημερώθηκε πως εδώ και κάποιες ώρες επιτήδειοι, χρησιμοποιούν τα ονόματα εκπροσώπων του Δ.Σ. της Π.Α.Ε για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες της πόλης.

Ο ΑΟΞ δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή και εφιστά την προσοχή!»

-Τελικά παντού βρε παιδί μου... απατεώνες! Στο ποδόσφαιρο... στους δήμους...στα τζοκεράδικα1!!! Θραύση κάνουν!!! Κι από πάνω στο «παίζουν» και τιμητές και σε δείχνουν και στο... «δάχτυλο»!

......

*Σημειώνω ότι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Βόλο με την Νίκη (0-1 για τη Ξάνθη), παρών ήταν ο Μπίλ Πάπας, όπως επίσης και οι Ανδρέας Γκλαβίνης και Δημήτρης Αντωνιάδης, όχι όμως ο Τάσος Γιαμουρίδης. Γιατί;

……

*Και το αποκλειστικό μου για σήμερα. Μπορεί ο αντιπρόεδρος Τάσος Γιαμουρίδης να απουσίαζε από το παιχνίδι, την περασμένη Κυριακή όμως  στο Βόλο στο παιχνίδι με την Νίκη, παρών ήταν και ο Μπιλ Πάπας!!!

Ο οποίος στα εκτός έδρας ακολουθεί την ομάδα, στα εντός όμως φαίνεται ότι αρκεί που πάει η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης  Σοφία Ψωμά και τον καλύπτει!!

(σ.σ. «Γούρι» πάντως γιατί νικήσαμε...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »