*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Αυτό το...τζίνι, ο Πέτρος Ούτσης και ο (παρα)ΣΥΡΙΖΑ..!

19 Οκτωβρίου
*Είναι εμφανές από τα γραφτά του ότι ο Πέτρος Ούτσης του Xanthi Press προσπαθεί από κάπου να «πιαστεί» μετά τον επί χρόνια εναγκαλισμό του με τον πρώην συνέταιρό του Γιάννη Σιδηρόπουλο και την φανατική υποστήριξη που προσέφερε στην σημερινή εξουσία…
Μόνο που στη προσπάθειά του να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες σε όλους πλην… ΣΥΡΙΖΑ και… παραΣΥΡΙΖΑ, περισσότερο…«μπουρδουκλώνεται» ο ίδιος, παρά κάνει καλό σε αυτούς που δήθεν… προβάλει και υποστηρίζει!
……
*Μάλιστα ο κύριος  Ούτσης δεν διστάζει μια γελοία κατά την ταπεινή άποψή μου γελοιογραφία, να την χαρακτηρίσει.... ντοκουμέντο, δείγμα της απεγνωσμένης προσπάθειάς του να κεντρίσει το… ενδιαφέρον, πρωτίστως αυτών που αδιαφορούν εντελώς για τα γραφόμενά του, προφανώς γιατί γνωρίζουν και τις «διαδρομές» από κόμμα εις κόμμα και από υποψήφιο σε υποψήφιο με μοναδικό αντάλλαγμα βέβαια…την οικονομική τους συμφωνία!
……
*Τι κάνει λοιπόν ο πρώην «σύμβουλος επικοινωνίας» του Χρίστου Πούλιου αλλά και του πολιτευτή της Ν.Δ. Κώστα Μαλάκη…
Στην αρχή ξεκινάει το σοβαροφανές άρθρο του με τίτλο, «Ο Σωκράτης Ξυνίδης, το τζίνι και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης», υπενθυμίζοντας ότι «Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είχε γράψει στο παρακμιακό – πεζοδρομιακό μενού του xanthileft.gr «παρα… ΣΥΡΙΖΑ», τα παρακάτω:
«Σοβαρή επιστημονική άποψη  δικηγόρου, πρώην βουλευτή, υπουργού και γραμματέα κόμματος (μεγάλου κάποτε): «όταν ένα από τα συνεργαζόμενα κόμματα που κυβερνούν και διαφωνούν για κάποιο νόμο , μπαίνει ζήτημα δεδηλωμένης!» Γελάν κι οι πέτρες!
Με εξαίρετο πολιτικό ήθος και πολιτισμό, όταν μιλάει για κυβερνητική αλητεία(!) «προσκυνώντας» ταυτόχρονα το μεγαλύτερο πολιτικό  νάνο και καταστροφέα του τόπου ΓΑΠ!
Και η τελευταία επιλογή Καμίνη, δείχνει και την απόγνωση του πολιτικού αφανισμού».
-Με τον τρόπο αυτό αναπαραγάγει ωστόσο τα περί «πολιτικού νάνου» για τον ΓΑΠ αλλά και όλη την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Σωκράτη Ξυνίδη! Καταλήγοντας στο μαύρισμα του… Καμίνη ως επιλογή του ΓΑΠ και του Σωκράτη!
……
*Το δεύτερο ατόπημά του Πέτρου Ούτση;
-Στην προσπάθειά του λοιπόν να «χτυπήσει» τον παραΣΥΡΙΖΑ και τους τρεις βουλευτές, επιχειρεί να… «ενώσει» (!) πολιτικά τον Σωκράτη Ξυνίδη και τον… Αλέξανδρο Κοντό, εμφανίζοντάς τους ως… πετυχημένους πρώην Υπουργούς και βουλευτές με πολύ έργο σε αντίθεση με τους νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που το μόνο έργο που έχουν είναι «η… χρηματοδότηση της ΦΕΞ, η χρηματοδότηση του γηροκομείου με το ιλιγγιώδες ποσό των 10.000 και το άνοιγμα σχολής κομμωτικής!»
-Ράβδος εν γωνία δηλαδή, άρα βρέχει…
……
*Τι αγνοεί ο Ούτσης γιατί απλά δεν το «κατέχει». Ότι αυτού του είδους η πολιτική είμαι με ΟΛΟΥΣ στο κατά πως με βολεύει,  μπορεί να… «ενθουσιάζει» τον ίδιο διότι νομίζει ότι με τον τρόπο αυτό «υποθηκεύει» το δικό του επιχειρηματικό… μέλλον,  σίγουρα όμως δεν… ενθουσιάζει ούτε τον Σωκράτη, ούτε τον Κοντό! Το αντίθετο…
……
*Τι δεν μας λέει βέβαια ο Πέτρος Ούτσης με τις… υψηλές πολιτικές του αναλύσεις!
-Τον δικό του… «νταλγκά»! Εξοργίζεται γιατί ενώ επί χρόνια το δικό του (ιδιοκτησιακά) site «εξυπηρετούσε» και πρόβαλε τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ο μόνος που… αμείφθηκε και αμείβεται γι’ αυτήν την «προσφορά» είναι ο πρώην συνέταιρός του Γ. Σιδηρόπουλος;!!!
Όποιες ωστόσο κι αν είναι οι βαθυστόχαστες… σκέψεις του, δεν αντιλαμβάνεται τα εξής:
1. Μια γελοιογραφία, όσο πετυχημένη κι αν είναι, δεν αποτελεί… ντοκουμέντο!
2. Αναφέροντας δίπλα-δίπλα ως… επιτυχημένους πολιτικούς της Ξάνθης τους Σωκράτη Ξυνίδη και Αλέξανδρο Κοντό, τους αφήνει και τους δυο… δυσαρεστημένους από αυτήν την ταύτιση! Τόσο απλά…



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »