*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Οι λογιστικές υπηρεσίες του Δήμου, ο ... "άμεμπτος" Φανουράκης και οι Τουριστικές Επιτροπές.

30 Απριλίου


Επιτρέπεται Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων και να μην είμαι εγώ ως  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού δίπλα στον... Μητροπολίτη Μας; Αλλά ο Στράτος; 

(Πίσω μου ....σ' έχω Σατανά!)

......................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενταχθεί πλέον ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος αναλαμβάνοντας μάλιστα κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη. Στο καλό και με τη Νίκη Άρη και σε ευχαριστούμε που απαλλάσσεις την Ν.Δ. με  την παρουσία σου!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο maxitisthrakis.blogspot.com)

-Και καλά ποτά Άρη με τον ... Κασσελάκη και τον Τάιλερ στα μπαράκια του Κολωνακίου! Ευχαριστούμε που σε "πήρανε"!

......................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Ο Δήμος Ξάνθης υπέγραψε σύμβαση για  την υποστήριξη των λογιστικών του υπηρεσιών, με την εταιρεία ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ… του πάλαι ποτέ καραμανλικού στελέχους Δημήτρη Πανοζάχου, διορισμένου από τον πρώην ΠΘ Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γενικό Γραμματέα  της Περιφέρειας Ηπείρου (2004-2009), και υποψήφιο βουλευτή-πολιτευτή της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης…».

(Ο πρώην αντιδήμαρχος απευθείας αναθέσεων Μανώλης Φανουράκης στο fb)

-Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Φανουράκης επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ ή έγινε... Κασσελάκης; Από «σημαία» του Μέτιου, του Αντώνη Πασχάλη και του διορισμένου Προέδρου της Ν.Δ. Αλέξη Νταμπουρατζή του ψηφοδελτίου Τσέπελη;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Κοίτα ποιος μιλάει... Ο Φανουράκης, πρύτανης των απευθείας αναθέσεων, γιατί ο Δήμος Ξάνθης υπέγραψε σύμβαση για την υποστήριξη των λογιστικών του υπηρεσιών, με την εταιρεία «ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΕ».

Και ξέρετε τι σημαίνει φυσικά!!! Ότι με τον τρόπο αυτό θα «γνωρίζουμε» όλοι πως θα λειτουργεί και το λογιστήριο των υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης όπου έγινε μάλιστα και το σκάνδαλο στο Ταμείο του Δήμου Ξάνθης με τα οικονομικά και τους ισολογισμούς στο πρώην Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας!!!

-Ποιος; Ο... Φανουράκης των απευθείας αναθέσεων ύψους 10 εκατ. ευρώ στα 4 χρόνια Τσέπελη με τις γνωστές προμήθειες και των φορτηγών κλπ του Δήμου Ξάνθης την περίοδο των εκλογών!!!

(σ. σ. Δυο καινούργια φορτηγάκια και ένα βυτιοφόρο νερού χωρίς καν ταμπέλες..."βόσκουν" ακόμη στο ΣΔΑΝ! Βρήκαν λεφτά και άδειασαν τα ταμεία...να προλάβουν!)

......

*Καλά βρε Μανώλη... Νομίζεις ότι όλοι είναι .. Σταύρος Αμοιράς και Πάνος Σταυρακάρας, οι πρώην συνεταίροι σου δηλαδή που σε ξέρουν καλύτερα απ’ όλους και τολμάς και προκαλείς και τον νέο Δήμαρχο Στράτο Κοντό αλλά και την δική μας νοημοσύνη και όλων των δημοτών;

......

*Κοίτα ποιος μιλάει!!! Ο Φανουράκης της ... «γριούλας» αφήνοντας υπονοούμενα για μια εταιρεία που θα ελέγχει τις λογιστικές υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και δεν θα μπορούν από δω και πέρα να βάζουν χέρι στα... ταμεία υπάλληλοι αλλά και... αντιδήμαρχοι, όπως παλιά!!!

......

*Αλήθεια Μανώλη, για τι  ανάθεση και τι ύψους χρημάτων μιλάς; Γιατί ποσόν; Μπορείς να μας πεις καθαρά για να κάνουμε και... συγκρίσεις με τις δικές σας «δουλειές» χιλιάδων ευρώ  με τις... ΜΙΚΕ της Σαλονίκης και της μισής Ελλάδας;;;!

......

*Και το κουιζ της ημέρας. Εσύ σε τι εταιρεία θα ανέθετες την λογιστική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Ξάνθης Εμμανουήλ;

Σε αυτή των... ορκωτών λογιστών που ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τις εκκαθαρίσεις των «αμαρτωλών» δημοτικών εταιρειών ΕΑΠΑΞ, ΕΤΕΝΕΞ, ΦΥΣΙΣ των πρώην Καρναβαλιών Σου επί Λάκη Στυλανίδη κλπ;!!!

……

*Αλλάζω θέμα. Ο μόνος που έκανε συνεδρίαση για τον τουρισμό στην Π.Ε Ξάνθης, είναι ο Δήμος Τοπείρου!!!

Δηλαδή ο Θωμάς Μίχογλου...

Από κει και μετά... το απόλυτο τίποτα!!! Ούτε στο Δήμο Ξάνθης, ούτε όμως και στο Δήμο Αβδήρων (Βασίλης Ρούφος...), δεν έγινε συνεδρίαση εν όψει της Τουριστικής περιόδου που ήδη ξεκίνησε... εδώ και 4 μήνες!

......

*Εμείς λοιπόν ρωτάμε ευθέως τον άμισθο αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Ξάνθης Τάσο Ταρενίδη.

Γιατί αν και ήδη έχει θητεία 4 μήνες και αυτός είναι ο Πρόεδρος, εν συνεδρίασε ακόμη η Επιτροπή Δήμου Ξανθης;

Δεν προλαβαίνει επειδή έχει πολύ δουλειά στο φαρμακείο της Δέσποινας ή γιατί τον καλύπτουν οι συνεχείς φωτογραφίες που αναρτά στο fb;

......

*Καθότι το ότι είναι άμισθος αντιδήμαρχος, δεν αποτελεί άλλοθι και δικαιολογεί να μην τον ενδιαφέρει η Τουριστική Ανάπτυξη της Ξάνθης και να προκαλεί έτσι τη νοημοσύνη μας...!

......

*Εκτός αν ο Τάσος σκοπεύει να συνεδριάσει η Επιτροπή Δήμου Ξάνθης  για την καλοκαιρινή περίοδο... τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη ή την .... Πρωταπριλιά 2025!!! Λέω...

......

*Ανάρτηση στο Facebook έκανε ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα μέσα στο δικαστήριο, στο άκουσμα των ποινών για την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι, γράφοντας πως βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πράξης του.

«Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που αναλαμβάνει ευθύνη» αναφέρει στην ανάρτησή του για όσα εκτυλίχθηκαν στη δικαστική αίθουσα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας της Δικαιοσύνης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

-Καρέκλα πέταξε... όχι γιαούρτι ή αυγά όπως σε άλλες εποχές!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »